2015 Şubat Anneleri

Anladım canım bir kere dolanmış yani. Sen panikle söyleyince iki kere falan sanmıştım bir kere normalmiş. Bizim de son kontrolde birdi benim de yüreğim ağzımda. Allahım korusun inşallah bebişlerimizi.
Sende de mi var boynunda mı peki ?

Evet bir tane canım.
Doktorum kan sulandırıcıyı bırak dedi bana sanırım bugün sancılarım olunca doğum olur diye telaşlanıyor ama iğnenin dolaşıma yardımı ve yararı oluyor o yüzden bırakmak istemiyorum sık kontrole gitmeli ve bol bol sol tarafa yatmalıyız ama en önemlisi bebeklerimiz Allaha emanet tabi .

hanimlar bu kramp neden oluyorki
onceki hamileliklerimde olurdu ama bunda daha hiç olmadi , sadece yerre otursam çok çabuk uyusuyor bacagim ayagim

dün gittim hastaneye sinirlerim bozuldu esoba.
ben diyarbakıra gitmekle çok iyi bişey yaptığımı tekrar anlamış oldum.
önce kadın doğum hastanesine gittim. çok pisti. bi doktor geldi çöpçü gibi üstü başı pislik içinde kırışık bi yeşil forma giymiş. leş gibi bi sedyeye uzanmamı istedi. montumu çıkarıp serdim leş gibi burda hiç temizlik yapılmıyor mu diye söylendim. ultrasonla baktı baktı ama hiç yorum yapmadı. o arada bi ebe geldi doktora yenidoğan bi bebekle ilgili "evet doğdu,çok iğrençti" dedi.:KK57: doktor çıktı bişey demeden,peşinden gittim ilaç yazdım alırsınız dedi. dedim ne ilacı ya idrarımda yanma var test yapmadan ilaç mı veriyosunuz dedim. gerek yok diyo mal herif! birazdan bimere şikayet yazacam.
sonra özel hastaneye gittim orasıda pislik konusunda yarışıyordu kadın doğum hastanesiyle.
neyse nst düzgün çıktı. idrar testimde enfeksiyon çıktı yine. bende diyarbakırdaki doktorumla iletişime geçtim. ilaç kullanıcam.
benim imkanım var da kalkıp taa diyarbakıra gidiyorum ama çok üzüldüm burdaki kadınlara ya:KK42:
İşte bizde burdakine şükredelim
Bak arkadaşlar y.dışındaki şartları anlatıyor ben burda utanıyorum.
Dinlen demedi mi?
Kafka' nın romanları gibi anlatmışsın yazında. Bir an kendimi içinde buldum olayın.

Kuzenim gelmişti beraber kahvaltı yaptık,takıldık.
Mide gidik bugün yine.
Birisi portakal suyu içiyorum dedi. Bende pek sevmem kendini de suyunuda.
Sabah nerden estiyse gittim sıktım içtim bir dardak.sonra gidiş o gidiş mahvetti.kustum akşama kadar.

Daha kizimin adini bile netlestiremedik. Klasik olsun istemiyorum, fikri olan var mi :~[/QUOTE
bizde bulamadık eşim gulbeniz dedi ve ben benimsemiştim ama çevremdeki hiç kimse beğenmeyince vazgeçtik umarım buluruz bi an önce

Back
X