- 21 Eylül 2010
- 1.927
- 2.305
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mardindeyim canımsen nerdeydin canim , van miydi ?
Batman'da sağlık sektörü baya iyi. Benim ablam 8 yıl yaşadı orda ordan biliyorum.Mardin berbat ama. Burda da imkanı olanlar Diyarbakır'a gidiyor.biz bitlisteyken mardine batmana dogum için gidenler oluyordu oralar daha iyi diye
kötünün iyisi olsa gerek
tatvanda dogum hastanesi leş gibiydi çocuk kaçırılmıştı zaten güvenlik boyutunu sen düşün
arkadaşım kürtaj esnasında enfeksiyon kaptı hala hamile kalamıyor
bende devlet hast düşük yapmıştım öldüm korkudan bişey olacak diye
neyseki orası daha iyidi
O kadar etkilendim ki olduğu gibi aktarmak istedim. Ne üzüldüm oraya mecbur olanlaraİşte bizde burdakine şükredelim
Bak arkadaşlar y.dışındaki şartları anlatıyor ben burda utanıyorum.
Dinlen demedi mi?
Kafka' nın romanları gibi anlatmışsın yazında. Bir an kendimi içinde buldum olayın.
Aynıyız canımmm:) ama ben bu cuma kontrole gidiyorum sezaryen tarihi de alıcam inşaAllah. Seninkinden önce gelicek benimki heralde:)39-Kirklareli
Memleketimmm :))
Allahhhhimm sana geliyorumsankı doğduklarında kurtulabılecezmı..burnu tıkandı nefes alamıyo,ölecek cocugumcok kusuyo,bı hastalıgımı var
kabız oldu kaka yapamıyor bağırsakları mı dugumlendı
nıye uyumuyo bır yerı mı agrıyo
bu gaz ne zaman bıtecek
nıye yemıyo bu çocuk
.........................................
her ana az bıraz paranoyaktır(GUNUN SOZU )
![]()
butun bu cekılenler sadece bunun hatrına degılmı ?Allahhhhimm sana geliyorumBen de saniyorum ki dogunca daha rahat olcamm..Ama sunu tahmin edebiliyorum oda sanki gozlerime bir baksa dünyalar benim olcakmis gibi..
![]()
Ya arkadaşlaar isiim önerisi olan yokmuu oğlan isimsz doğacak bulursanz siz bulursunuz güveniyorum[/QUOTE yağız ruzgar deniz emir ege beğendiklerim çok zor bu isim konusu ya bakma bizde bulamadık kıza daha rüyamda bile isim arayışına girdim artık
t
Canım seni en iyi ben anlarımmaalesef bende Çok uzun zamandır var çatı ağrısı. Hareketlerimi kısıtlıyo. Ama yapaak bişey yok dedi dr.
Canım kaç yaşında senin kız? Aynı benimki. Benimkide kalkıyo " anne sabah oldumuu uyanalımmı" diye bağırıyo. Ama erkenden kalkmaz. Hala uyuyo mesela:)
Kızlar ya çatı dediğiniz ne oluyor? Benim çok bel ağrım var böyle kalçamla belimin birleştiği nokta doktor dinlen dedi. Dinleniyorum ama geçmiyor ara ara da karın ağrısı ama sertlik yok sadece sancı?Al
lAllah yardımcımız olsun inş çok zor gerçekten bir haftadr mahfetti beni...sonuna kadar sürerse yandık ne çatıymış yaaa...acaba erken doğuma falan işaret mi diyorum kafamda kur kur neler çıkıyo
Oyku ismini cok seviyorum yakinimizin kizinin adi,eylul guzel ama beni huzunlendiriyoOyku ismi nasil. Eylul ismini de seviyorum ama bu ara cok kullaniliyor galiba. Biz de oglusumunzun adini netlestiremedik. Deniz belki dusunebiliriz.
En önemli işi yapmışım dimiVC VE LAVABOYU YIKADIYSAN KAHVALTIYIHAK ETTIN DEMEKTIR
vallahı bundan beter bır gece gecırdım..sen arada gene 1 den 5 e kadar uyumuşsun..ben yattım yarım saatte bır kız kalktı..mızık mızık..sabaha kadar kabus tu kabus..anlatmayım bıle hıc
Öyle oyalanan cocuk nadirdir herhalde.anne baba başını yastığa koysun çocukları birşey durtuyo.uyutmamak için her yol mubah.hele sabah anne uyanmazsa gün baslamiyo çocuklara.o anne uyandirilacak arkadas
şükür bugüne getiren Rabbim'e bugün tam 36+0 olduk 37 ye giriyoruz.
hepinize selam bu arada :)
Midem benim de kötü.. Gaz,şişkinlik,kazınma,ağrı.. Nefesimi kesiyo,yutkunmakta zorlanıyorum bazen.. Daralıyorum,boğuluyorum.. Gece burun bandı takıyorum,nefesimi açıyo Allahtan yoksa burnumda da hep bi tıkanıklık hali.. Biz mi çok mızmızız acaba :)
Canım seni en iyi ben anlarımmaalesef bende Çok uzun zamandır var çatı ağrısı. Hareketlerimi kısıtlıyo. Ama yapaak bişey yok dedi dr.
Canım kaç yaşında senin kız? Aynı benimki. Benimkide kalkıyo " anne sabah oldumuu uyanalımmı" diye bağırıyo. Ama erkenden kalkmaz. Hala uyuyo mesela:)
Kızlar deli deli rüyalar görüyorum bu aralar.
Dünde bi tv programı popüler konu olmuşuz diye konuk olarakMaRaL_ 'ı davet etmiş. MaRaL yurtdışındaki sağlık sektöründen bahsediyo bende anlıyorum o olduğunu hemen size haber veriyorum şu kanalı açın diye.
Ahahahahah çok komik yaw,hergün bi aksiyon rüyalarımda hadi bakalım![]()
kızlar yataktaki sarı lekeler nasıl çıkar
eşim geceleri çok terliyor
ve yastıkta yatmıyor
kafasını koyduğu yer sapsarı leke olmuş
ilk zamanlar alez kullanmadığım için yatağa geçmiş haliyle
sirkeli su yaptım olmadı sabunla sildim olmadı çamaşır deterjanı döktüm olmadı
ariel leke çıkarıcı döktüm o çok hafif çıkardı ama hala sarı lekeler var
midemi bulandırdı görüntü yaa![]()
Kizlarrrr bi kaç gündür bakamadım pek şuanda da son bi kaç sayfaya baktım herkes iyidir inşallah..geldim yerleştim ank a yolladım kocisi de ist eAy yarın is yok inanamiyorum boşluğa düştüm sanki :) doktorum günde 2 defa 45 er dk yürü dedi ama çok soğuk burasiiii Montumun onu kapanmıyor normal dogurayim derken zaturre olmasam bari :) özledim hepinizi Burdan ayrı kalınca tuhaf oluyor insan :)
Malesef çıkmıyor o hatayi.ilk evlendim zaman ben de yaptim burasi sicak nemli bölge yazin sararma yapiyormus oyle yatak vb alez sermedim o zaman bilip de ayni öyle oldu neyle sildiysem çıkaramadım canim