2015 Şubat Anneleri

Baskasinin hastalarini fircaladi gecen gun sezeryan oluyolar diye. Valla benden baska herkes korkuyo benim artik Korkucak halim kalmadi bana kalsa smdi dogurcam
Al işte benim ki gibi benim ki de tutturdu normal olacak diye ya. Bu kadar ısrarcı olması beni de yoruyor herkes sezeryan yapıyor benimki normal .

@maral canim bunun su anki durumuna ozel gecici bi durum oldugunu anlat altinda camasir ya da pestemal gibi bi ortu sarili olsunki bugune dek verdigin mahremiyet eeğitimini de sorgulamasin. Benimkini de agrim coksa bazen babasi yıkıyor dört yasini btrcek bizim cimcime de

Al işte benim ki gibi benim ki de tutturdu normal olacak diye ya. Bu kadar ısrarcı olması beni de yoruyor herkes sezeryan yapıyor benimki normal .

Kıymetini bilin o doktorlarin onlar oyle az öyle kıymetli ki ah bak biz onlar gibisi icin herkesn uc misli para döküp kac bin km yol gelicez bir umut ugruna insan sonradan daha iyi anlıyor aksi bi durum yoksa bekleyin normali hayrlisiyla ;)

Krizantemcik canım bal bana kabız yapıyor genelde. O yüzden baldan uzağım şimdilik.
bende vitamini ( decavit ) kullandığımdan beri sorunum kalmamisti şimdi 1 haftadır kullanmıyorum diye bende de tuvalet sorunu başladı sağlık ocagida vermemişti bi daha gidip isticem artık gereksiz dedi ama bence çok gerekli en azından tuvalete rahat çıkma açısından

merhaba kizlar gecen gun bebegin kalp atislariyla ilgili bi problem oldugunu yazmistim pazartesi doktora gitmem gerekirken dün dayanamadim doktorumu aradim ben daha ciddi bi kontrol istiyorum yoksa baska doktora gidicem dedim bu stresle bekleyemicem 2 gun dedim sonra bana hemen gel dedi sonra dun tekrar doktora gittim ve nst ye bagladi kalp atislatinda tekrar ayni dususler oldugunu soyledi ve bana baska bi doktorun bebegin kalbini inceleyebilecegini soyledi anormali doktoruymus ordan randevu aldi ve dun acil diger doktora gittik cok detayli inceleme yapti bebegin kalbine .ve cok sukur hicbir problem yok dedi inanin nasil bir yuk kalkti ustumden sizinle paylasmak istedim hepinizin ilgisine tesekkur ederim ☺☺☺

Kızlar iyi geceler çatı muayenesi yaptıran varmı doktorum bu cuma yapacak ama korkuyorum erken doğuma sebep olurmuki bilgi sahibi arkadaşlardan fikirlerini istiyorum :KK25:

merhaba kizlar gecen gun bebegin kalp atislariyla ilgili bi problem oldugunu yazmistim pazartesi doktora gitmem gerekirken dün dayanamadim doktorumu aradim ben daha ciddi bi kontrol istiyorum yoksa baska doktora gidicem dedim bu stresle bekleyemicem 2 gun dedim sonra bana hemen gel dedi sonra dun tekrar doktora gittim ve nst ye bagladi kalp atislatinda tekrar ayni dususler oldugunu soyledi ve bana baska bi doktorun bebegin kalbini inceleyebilecegini soyledi anormali doktoruymus ordan randevu aldi ve dun acil diger doktora gittik cok detayli inceleme yapti bebegin kalbine .ve cok sukur hicbir problem yok dedi inanin nasil bir yuk kalkti ustumden sizinle paylasmak istedim hepinizin ilgisine tesekkur ederim ☺☺☺
çok geçmiş olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hayırlısıyla kucağınıda almayı nasip etsin allahım

o ilac 12 saatten once etki etmemisti bende. Su ic hareket et edebildigin kadat. Ve kafaya takmadan bekle. Cok surmus cok sertlesmistir zor olur biraz.

Canım ilacı sabah 11 de içmiştim Dr günde iki defa demiş şimdi gece 11 de de içsem mi? Tuvalete çıkarsaydı hiç içmek istemiyorum yaw.

çalisanimiz yok
haklisin ben baya bi rahaata alistirdim kocayi, nerdeyse hiç bi istegine yok demedim
simdi hayir cevabi alinca adam esekden dusmuse dönüyor :KK64:

gitmeyimmi diyorsun yaniii
Bence gitme. Sabahları evde diyodun. Kaçta gidiyo işe?
Bi arkadaşından rica etsin kendisinin gitmesi mümkün değilse de. Ya da nasıl çözüyorsa çözsün sen hiç kafa yorma :KK53:
Sen önceki gebeliklerine güvenme 36. Haftada tek başına bi saatlik yola gitme canım.

Kızlar iyi geceler çatı muayenesi yaptıran varmı doktorum bu cuma yapacak ama korkuyorum erken doğuma sebep olurmuki bilgi sahibi arkadaşlardan fikirlerini istiyorum :KK25:

Ben yaptirmadim ama seninle ayni zamanda benim doktorum da cati muayenesi yapcaz dedi. Artik erken dogumu da kalmadi hani bizim tarihin :)

Kizlar dun sormuştum ama araya kaynadi. 'Mahellenin en mutlu bebeginin uyku kitabi' bu kitabi alan bilen var mi. Bir de cloud b uyku kuzusu oyuncagi var anne karnındaki seslere yakin sesler cikaran. Faydali midir alsam mi ne dersiniz.
Okumadim simdi sen yazinca kitapyurdundan baktim yorumlar falan guzel ne okursan bebegin icin yarar kuzuyuda begenmezsen oyuncak niyetine kullanirsin:KK52:

Cok sevindim canim birsey cikmamasina.

vlera vlera Gözünaydın... Perinatoloji uzmanına gitmişsin. Detaylı incelenmen iyi olmuş. Hamileliğinde boşa stress yaşamana engel olmuş oldu böylelikle bu muayene.

P patoto Canım bana annemler almıştı okuyayım diye, eşimle okuyoruz.Harvey Karp için çok olumlu yazılar var, kitapta da ana fikir şu; Normalde bebeklerin hayata adapte olmaları için bir üç ay daha anne karnında kalmaları gerekli aslında.Dolayısıyla adapte olabilmesi için bebeğin kundaklanması gerektiğini düşünüyor.Ağlama krizlerini sonlandırma konusunda da teknikleri var.Bence bir bak derim , işimize yarayıp yaramayacağını göreceğiz ama eğlenceli bir kitap.

Back
X