Ben yaptirmadim ama seninle ayni zamanda benim doktorum da cati muayenesi yapcaz dedi. Artik erken dogumu da kalmadi hani bizim tarihin :)
Sizin bebişler döndüğü için mi öyle söyledi Dr unuz acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptirmadim ama seninle ayni zamanda benim doktorum da cati muayenesi yapcaz dedi. Artik erken dogumu da kalmadi hani bizim tarihin :)
11 de ise basliyorBence gitme. Sabahları evde diyodun. Kaçta gidiyo işe?
Bi arkadaşından rica etsin kendisinin gitmesi mümkün değilse de. Ya da nasıl çözüyorsa çözsün sen hiç kafa yorma
Sen önceki gebeliklerine güvenme 36. Haftada tek başına bi saatlik yola gitme canım.
İkizdim ama ikizim yok. Yaşamamış.aa senin ikizinmi var kiz : )))
Sizin bebişler döndüğü için mi öyle söyledi Dr unuz acaba?
canim benimde parmaklanmadigim ay yok her aylik kontrolde dr açiklik varmi diye bakiyorTamam saol canım içim rahat olsun ozaman![]()
Bnm doktor ocağın 14 undeki kontrolumde eğer doğum belirtileri baslar gibi olursa yaparız yoksa yapmayız dediKızlar iyi geceler çatı muayenesi yaptıran varmı doktorum bu cuma yapacak ama korkuyorum erken doğuma sebep olurmuki bilgi sahibi arkadaşlardan fikirlerini istiyorum![]()
Benim de bu cuma ilk vajinal muayanem olacak, erken doğumu tetikler mi bilemiyorum ama doktor da böyle bir riske sokmak istemez eğer öyle bir şey olacağını düşünse.İçimizi ferah tutalım pozitif olalım canım.Kızlar iyi geceler çatı muayenesi yaptıran varmı doktorum bu cuma yapacak ama korkuyorum erken doğuma sebep olurmuki bilgi sahibi arkadaşlardan fikirlerini istiyorum![]()
Karşıda bulma bari yakında olsun. Bizim hastanede onu yapan dr yok mu. Ya da medikal parkta falan.Canim ben ssvd adayiyim o yuzden rastgele dr degsmi yapamam olanlar az zaten butce zorlayıcı ucretleri iyi bir secim yapmam lazım cok sona kalinca da drlar kabul etmeyebliyor yoksa doktora alismak degl mesele
canim biraz da pskoljik oluyor bu kabizlik biraz kafani gevset ki bagrsaklar da kasmasin kendini biraksin zihinsel kosullnmayi dene ıkınmaya zorlama sabah bes alti gibi tuvalete otur etkili saatler oluyor genelde. Geceden kuru incir siyah uzum ve kayisiyi kaseyenkoy uzerine biraz sicak su birak sabaha beklet. Cikan kara suyu ac karnina ic o da fayda edebilir. Bana kestane cok etki ediyor bu ara fena dadandim nisasta ama ilginc onu yiyince kosuyom tuvalete. Kivi avakado portakalin posasi bunlar da iyi gelebilir belki.
hadi bakalim gazan mubarek olsun![]()
Geçiren bir şey bulamadım.henüz. Ya kusacaksın ya da geçmesini.bekleyeceksinkizlar ya midem çok kotu
gaviscon içtim fayda etmedi,midem de deil yemek borumda tas bekliyor sanki nefes alirken zorlaniyorum
offf napsamda geçsee
Bu soruyu ben de merak ediyorum açıkçası.Bir de kaburgamın ağrımadığı şekilde nasıl nefes alıyordum unuttumAllahım yangınlar geliyokocam donuyo evde ben sıcaktan patlıycam
lohusalıkta nasıl oluyo üşüyo muyuz yanıyo muyuz? Ne kadar kaldı normal insanlarla aynı sıcaklığı hissetmeme acaba :/
kizlar size bi soru sorup çocuklari uyutmaya gidicem bende uyurum herhalde onlarla
kizi yikadim az once iki buklum oldum , çokda egilmedim kizim uzun boylu ama ne kadarda uzun da olsa 6 yasinda nihayetinde, daha buyuk olsa kendi yikanir zaten
neysee diyorumki babasi yikasa nasil olur,simdi belki diyceksiniz bunu niye soruyorsun ama
ben kizima hep bacak aarsini gostermemesi gerektigini falan soyledim,simdide oyle isledi beynine, babasi yada kardesinin yaninda uzerini giyinmez ,ne biliyim ben ve dr hariç kimse gormeyeeck dedim ona hep , yani uzeri soyunuk falan gezmez hiç evde, kuçukden alissin dedim
kulodu dursa babasi yiaksa olurmuki simdi,çok yoruldum az once yikarken : ((( ben simdiye kadar soyledigimin tersinimi yapmis olurum onun için
babamiz kabul edermi onuda bilmiyorum ama ikna edebilirim herhalde
yaws bu sayfada niye hiç ana sinifi ogretmeni yok : )))) okul oncesi gelisimciisi falan : ))
Ilık bir süt iyi gelir mi acaba?kizlar ya midem çok kotu
gaviscon içtim fayda etmedi,midem de deil yemek borumda tas bekliyor sanki nefes alirken zorlaniyorum
offf napsamda geçsee
"Normal" insan kavramına nası hasretim ah.. şikayet etme şükret diyorum kendşme de bu da can wallahiAllahım yangınlar geliyokocam donuyo evde ben sıcaktan patlıycam
lohusalıkta nasıl oluyo üşüyo muyuz yanıyo muyuz? Ne kadar kaldı normal insanlarla aynı sıcaklığı hissetmeme acaba :/
Senin eşinde çok biliyor. Ne yapıyorki restorant mı lokanta mı ne ise orası bırakıp çıkamıyor.yok otobus olmaz anacim
otobusde ayaklarini falan uzatirsin bi sekilde kendini rahat ettirebilrisin
bizim arabanin muayensimi ne gelmis ona esim araabayi gotur diyor da
kusmakmiiGeçiren bir şey bulamadım.henüz. Ya kusacaksın ya da geçmesini.bekleyeceksin
Biraz yoğurt iyi geliyor.
he valla çikmiyor oradanSenin eşinde çok biliyor. Ne yapıyorki restorant mı lokanta mı ne ise orası bırakıp çıkamıyor.
Gidersin ama Allah muhafaza ya yolda izde bir problemin olursa ne yapcan arabayı hastaneye mi çekeceksin.
Bende deli cesareti vardır giderim ama işte yalnız değiliz içerde yavrucan var.
yok canim çok denedim sut daha fena yapiyorIlık bir süt iyi gelir mi acaba?