2015 Şubat Anneleri

Ayyyy tatyana konusu var tam benlik:)) kocama diyorum bi tatiş alalım bana yardım etsin diyorum, iyice sıyırdın sen diyo:) yav ne olur hem sana daha fazla vakit ayırırım, yorulmam falan diyorum. Yok arkadaş kabul etmiyo adam:) ama bi şartım var 40-50 yaşlarında olcak. O bize hizmet edemez diye ayak yapıyo :) dayak yicek hee.
Bende tatyana istiyorum eve.. yataktan kaldığım da yatağımı bilem toplasa super lezzetli hemekler yapsa.

Hoş böyle bi kadın nasıl bekar kalır onuda bilmem ama istiyorum hemde çok uygun fiyata olsa. Bebek bakımından da süper anlasa:KK19:

3 gündür uyku düzenim sapıttı. Karnımda bi gaz sancısı. Termosla yatıyorum ama sabaha kdr geçmiyor yinede:KK31:

Dışarıda fırtına ama bizim süper zeka erzurum mantığı sebebiyle kalorifer ler gece kapanıyor. . Sözde merkezi ısıtma sistemi sıcak olur dedik :KK34:

Gunaydin herkese bu saat oldu yok uyku kocayi yolladim belki uyurum hadi size ii uykular

Ben iki tane ferrum fort içtim yanlışlıkla pert oldum.
Bir tane sabah aç karnına içsen ne olacak sonuçta kan ilacı hepimiz İçiyoruz.
Ben ishalden dolayı bugün içmedim hapı düzeldi.

Dr un verdiği ilaç güya müshil miş o bile etkilemedi :( çok zorlamışım kendimi o kadar çok sancım var ki hem popoda hem kasıklarda. Yarım saatte bir de sancı girdi Allahım hayır etsin.

Allahımmm gece neredeyse hiç uyumadım.. Pofff bi de işe gidiyom şimdi. 32den son al iznini otur evinde ne işin var senin pfis köşelerinde hamile hamile. Hayırlısı işe şu hafta da gecseydi de hem iş bitsin hem annem gelsin...

Dr un verdiği ilaç güya müshil miş o bile etkilemedi :KK43: çok zorlamışım kendimi o kadar çok sancım var ki hem popoda hem kasıklarda. Yarım saatte bir de sancı girdi Allahım hayır etsin.
Geçmiş olsun , düzelme var mı cnm

Kizlar bazen diyorum ki keske bi cocugum daha olsa onunla ugrasirken dusunmeye vaktim olmasa. Ya da calisiyo olsam yorgunluktan dusunmesem bi sey.

Yapayalnizim su an evde, esim nobette ailem zaten uzakta. Kafamda hep donup duruyor ne olacak, ne bitecek. Ufacik bi sey olsa buyutuyorum bu kadar pipirikli bi insan da degildim.

Yalnizlik da cok koymazdi ama hamilelikten sanirim. Derlerdi hamileyken cok hassas olunur vs valla hep biraz abarti bulurdum ne.yalan soyliyim.

Simdi annemi dusundukce bile aglayasim geliyor.. sonra vicdan azabi cekiyorum uzulup kizimi da uzuyorum diye.

Off su zaman hayirlisiyla gecse kucagima alsam yavrumu. Ben bu kafayla ama lohusa bunalimina da girerim kesin sonra da hahaha ay sinirlerim bozuldu bu gece ya :)

Kuran'ı Kerim in Türkçe mealini okumanı öneriririm. Kitap gibi onu oku içini rahatlatıyor.

Allahımmm gece neredeyse hiç uyumadım.. Pofff bi de işe gidiyom şimdi. 32den son al iznini otur evinde ne işin var senin pfis köşelerinde hamile hamile. Hayırlısı işe şu hafta da gecseydi de hem iş bitsin hem annem gelsin...
Kolay gelsin çalışmak kolay mi bu haftada , Allah yardımcısı olsun çalışan gebelerin

Dr un verdiği ilaç güya müshil miş o bile etkilemedi :KK43: çok zorlamışım kendimi o kadar çok sancım var ki hem popoda hem kasıklarda. Yarım saatte bir de sancı girdi Allahım hayır etsin.
Canim gecmis olsun... dun lagman onermislrrdi dr sorup bir denesen rahatlarsin...

Amaç sana yardımcı olmazsa, donem donem birileri gelmeli bence. Hep bir gelip curcuna olmaktansa, görev Dağılımı daha mantıklı aslında ama herkes bi hassas , loğusa sendromu yaşamasalar bari bi se onlarla Uğraşmasan. Valla baktın cok mu daral geliyor, kapa kapını bebişinle otur uzan , hiç enerjini tüketme derim elden geldiğince
İnsallah benim dusundugum gibi olmaz hersey guzel olur guzel gecer :(

Bebeklerin %88'i tahmini doğum tarihinden önceki iki hafta içinde doğacaktır. Şu andan itibaren siz ve bebeğiniz için bu aralığın başlamasına 2 hafta kaldı.

bu takvimdeki yazıda bir cins :S zaten 2 hafta sonra 39. haftam bitmiş oluyor :D kaçta doğurtacak bu beni 41 42 de filan herhalde :D

Gunaydinlarrrr
off bugun coknisim var kasinmaktan 3 de uyumusum 6 da kalktim niraz once kizi yolladim okula 10 da ptt ye gitmem lazim 11 de kizin toplantisi var ordan kuafore gidip kas manikur yaptirmam lazim 1 ay oldu geciyo eller bi kendine gelsin sonra anneme gecicem esim ordan alicak simcii bi kahvalti yapip etrafi toplim de hazirlanmaya baslarim optm sizi

günaydınlarrrrr

sayfalar çoğaldıkça çoğalmış okuyamadım uykusuzum gözlerim söz dinlemiyor pek bugün

evde netteki sorun hala çözülmedi giremedim takip edemedim, doğuran hastalanan yoktur inşallah

Bebeklerin %88'i tahmini doğum tarihinden önceki iki hafta içinde doğacaktır. Şu andan itibaren siz ve bebeğiniz için bu aralığın başlamasına 2 hafta kaldı.

bu takvimdeki yazıda bir cins :S zaten 2 hafta sonra 39. haftam bitmiş oluyor :D kaçta doğurtacak bu beni 41 42 de filan herhalde :D
Yaaa senin cidden coknaz kalmis bea:anneadayı: bittimi butun islerin trmizligin falan artik bekleme zamanin :KK66:

Back
X