- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
Az kaldı cherish, dişimizi sıkalım..D vitaminine bakılsın dedi, Allah ne verdiyse istemiş ama, 5 tüpAllah ın Gücüne gitmesin de bıktım ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kaldı cherish, dişimizi sıkalım..D vitaminine bakılsın dedi, Allah ne verdiyse istemiş ama, 5 tüpAllah ın Gücüne gitmesin de bıktım ..
Şok markete gelmiş.sizin oralarda var mı bilmiyorum ama.kızlar evinde hava nemlendirici cihazlardan kullanan varmı
bende astım var son zamanlarda nefes alamıyorum evde
dün gece cam açık yattım nefes alamıyorum diye ağlıyorum artık
yine başladı kriz gibi geliyor
dün akşam haberlerde de söylediler özellikle bebekli ailelerde peteklerin üzerine ıslak havlu koymak gerek diye
hava nemlendirici cihaz alacağım acaba gerçekten işe yarıyormu
Gece de ank a çok yagacakmis 20 cm olacak diyorlarKar başlamış
Şok markete gelmiş.sizin oralarda var mı bilmiyorum ama.
Biliyorum ama işte deneyimsizim. Senin anne hazırladı bitirdi.Çok sıcak da iyi değil ama canım rahatsız olur sonra bebis
Ooo maşa bile koydumTabii düzleştirici şart![]()
Ne güzell. Bizim burda o kadar yağmaz.Gece de ank a çok yagacakmis 20 cm olacak diyorlar
bana mesajdan 15 gün sonra gönderdiler toplam 4 adet sen ne zaman mesaj attınOnun reklamına kızım bayılıyor her çıktığında bebiiiii diye seviniyor.normal molfixi sevmedim ben ama bunu bu deniyim demiştim sanırım deneyemeyecegim.
Valla mı? allah ne yapmasın seni maşayı ben evde yapamıyorum.Ooo maşa bile koydum
Kızlar et pişircem tavada ama kazık gibi oluyor. Bir yöntemi var mı?
Öyle sade pişireceğim.
Valla koydum duz sacla giderim gece maşa yaparim :) makyaj malzemelerimidr koydumValla mı? allah ne yapmasın seni maşayı ben evde yapamıyorum.
cok uzun surdugu icin lavmansiz toto elden giderdi iyi olmus. Gecmis olsun
Bebekler için şaart gbi bişey dıyodu biri gecenlerde hele bnm gbi klima yda elktklinsoba kullnanlar için Bizde alcazkızlar evinde hava nemlendirici cihazlardan kullanan varmı
bende astım var son zamanlarda nefes alamıyorum evde
dün gece cam açık yattım nefes alamıyorum diye ağlıyorum artık
yine başladı kriz gibi geliyor
dün akşam haberlerde de söylediler özellikle bebekli ailelerde peteklerin üzerine ıslak havlu koymak gerek diye
hava nemlendirici cihaz alacağım acaba gerçekten işe yarıyormu
Taze hurma dediğin hangisi canım şu turuncu trabzon hurması mi biz onu diil de şu hacdan gelen oluyor ya ona mi kuru deniyor ondan yiyoruz belki ikisi de aynı ise yariyordur bilmiyorum
evet canım o turuncu dediğinden seviyorum valla korkudan bu kış yiyemedim erkenden doğum başlar diye kuru dediğimde sizin yediginizden hac hurmasi yani 1-2 hafta sonra bende başlarım o zamanTaze hurma dediğin hangisi canım şu turuncu trabzon hurması mi biz onu diil de şu hacdan gelen oluyor ya ona mi kuru deniyor ondan yiyoruz belki ikisi de aynı ise yariyordur bilmiyorum