• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Valla koydum duz sacla giderim gece maşa yaparim :) makyaj malzemelerimidr koydum
bende bi kaç makyaj malzemesi koymayı düşünüyorum bide hastaneye gitmeden sacıma bi maşa yaptırabilirsem ne güzel olurdu ama sancinin ne zaman geleceği belli olmadığından o iş yaş gibi

Bgn dr a gittik bizde. Bebişin kafası buyuk dedi. Ki daha 36 haftalığım. 2 hafta sonra gel 101mm falansa yine bekleriz ama zor dedi puff

Boyle bi problemi olan yokmu bı yardımcı olsanız bı arkadasım için arastırıyorum
Şimdilik yok çok şükür ama zaten kalpte parlaklık tek anlamlı değil. Başka belirtilerle beraber olduğunda o zmn korkutur. Ki şu aşamada dogmadan birsey belli olmaz. Doğunca da hiç bir şey çıkmayacak inşallah :anneadayı:

B
kızlar evinde hava nemlendirici cihazlardan kullanan varmı
bende astım var son zamanlarda nefes alamıyorum evde
dün gece cam açık yattım nefes alamıyorum diye ağlıyorum artık
yine başladı kriz gibi geliyor
dün akşam haberlerde de söylediler özellikle bebekli ailelerde peteklerin üzerine ıslak havlu koymak gerek diye
hava nemlendirici cihaz alacağım acaba gerçekten işe yarıyormu
Ben kullanıyorum bence gerekli bişey

Şimdilik yok çok şükür ama zaten kalpte parlaklık tek anlamlı değil. Başka belirtilerle beraber olduğunda o zmn korkutur. Ki şu aşamada dogmadan birsey belli olmaz. Doğunca da hiç bir şey çıkmayacak inşallah :anneadayı:
Insallah canım ya yinede korkuo ınsan bu olay benım arkadasimin basinda uclusu rısklı çıkmasa hıc takmıcakta kafasına benimde 3 lu rısklı cıktı ama ayrıntılım temiz sukur

Ya ne koyarsam koyayım bebek üşüyecek takıntısı var bende.
Her şeyi polar kadife alcam nerdeyse.
İnzar gibi külütluçorap koyacam sonunda.

aynıyım aynı annemle kız kardeşim güldü koyduklarıma bende kızdım çıkardım :63: ne bileyim ben ne koyulacağını aklıma ne eserse koydum 5 6 çift çorap koydum bende çoraba takıntılıyım :KK53:

selam hanimlar , nasilsiniz
F fly35 den haber varmi,sancim çikmis demismis cepten okudum de yazamadim telefon donuyor yazamiyorum

aynıyım aynı annemle kız kardeşim güldü koyduklarıma bende kızdım çıkardım :63: ne bileyim ben ne koyulacağını aklıma ne eserse koydum 5 6 çift çorap koydum bende çoraba takıntılıyım :KK53:
nereye koyyon kiz sne onu hastane çantasinami : )
benim çorap almam lazim buyuklerin çoraplari duruyor ama yenisinide aliyim yazik çcouguma demi :))

ben yilbhasindan sonra dedim ama hala çantam hazir deil
bebek kiyafeti için deterjan alaamadim gitti, onu bi alsam yikayip utuluycem ilk zaaman giyinecekleri ama nerdeee hep unutyorum

Ne okuyabildim ne yazabildim bugün kızın pesinde kosturmaktan iyiden iyiye hasta oldu saka gibi gözler kizardı iyice iltihap yapti baktim boğaz da kizarmis mumukler de akiyor evlere şenlik halimiz. Bir kizana bak bir ise kostur bi dogum icin dr arastir bu saat oldu yemek yiyemedim daha beynim uyustu dusunmkten ya. Kendime bulascak korkusu biyana ıyilesmeden gidersek babami da riske sokucak ona da korkuyom bi kurtaramadk yakamizi su hastaliklrdan yarabbm :KK43:

siz analı kızlı atlatamadınız şu hastalıkları. bünyeleriniz mi çok kuvvetsiz bende aynıydım ama maşallah hamilelikte düzenli beslenme ,vitamin derken baya baya topladım kendimi.bir grip beni yatak döşek yatırıyordu o yüzden şimdi çok dikkat ediyorum.

bide havlu falan yazmislar listeye hastaneden, onun ne havlusu oldugunu ogrenmem lazim, persmebe gunu sorunca soylerler herhlade, onceden oyle deildi buda yeni moda olmus

Insallah canım ya yinede korkuo ınsan bu olay benım arkadasimin basinda uclusu rısklı çıkmasa hıc takmıcakta kafasına benimde 3 lu rısklı cıktı ama ayrıntılım temiz sukur
Üçlü de risk veriyor sadece. Amniyosentez sonuç veriyor. Allah adua etmekten başka ncare yok. Tüm testleri 2li ve 3lu normal çıkıp down sendromlu çocuk doğuran olmuş yeni. Dr um dedi

nereye koyyon kiz sne onu hastane çantasinami : )
benim çorap almam lazim buyuklerin çoraplari duruyor ama yenisinide aliyim yazik çcouguma demi :))

evet hastane çantasına ama şey yaptım tülden kesem vardı onun içine koydum. maşallah kızana bir sürü çorap almışız farkında olmadan :KK45:

S serefraz85 kiziyin gozlerde çapaklanma olursa ayrin sabaha goz damlasi sart canim, simdiden de belli olur , benim çcouikalr konjuktivit oldumu gozu durup durup akar boyle toplu igne absi gibi, 3 gund egeçer biseydciig kalmaz ant damlasiyla

Kızlar bugün dr a gittim bebişim 2450 olmuş çok şükür. nst ye bağladı hareketleri kalp atışları iyi dedi erken doğum kasılmaları da yokmuş. ama 3 haftada 4 kg almışım :( baktı ödem olmuşsun çok dedi tuzu tamamen yasakladı. tansiyon takibi yap dedi. tansiyonum 10-7 aslında ama böyle ödem devam ederse çıkar tansiyon normal doğum olmaz bak sonra dedi :( başka napabilirim ödemi indirmek için ?

evet hastane çantasına ama şey yaptım tülden kesem vardı onun içine koydum. maşallah kızana bir sürü çorap almışız farkında olmadan :KK45:
gule gule giysidne hastanede duracagi kaç saat zaten :)))
o kadar afzlasini goturmeye egrek yok, ben 4 gun için o kadar koymam, kalkip yuruycek kirletcek hali yok ya : ))))))

Back
X