• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

benim gelişmeleri merak eden var mı kızlar :D
Oğluşumu gördüm ya çok mutluyum :KK68:
Nst bağlandık ilk kez oğluşumun kalbi 150-180 arası attı arada 180 geçti bazende tepikleriyle cihaza garip sesler çıkarttırdı hemşire çok mu hareketli dedi bnde evet dedim şuan bile tepikliyor ondan cihaz öle ses çıkartmış. Benim sancı seviyem ise 10-22 arası inip çıktı sancı baya az yani bende.

Benim kilo alımıma gelince 7. ayda toplam 5 kilo almıştım ama bu ay acayıp atak yapmışım 3 kilo almışım ve toplamda 8 kilo alarak 75 kiloyu gördüm 8 ayda 8 kilo almak çokta kötü değil sanırım:KK51:

oğluşumun sağlığı çok şükür iyiymiş ama kafası büyükmüş o yüzden dr. bebiş şubatı beklerse doğmk için seni sezaryan yapacağız mecbur dedi. Ama sezaryan için gün fln vermicez dedi bebek ne zmn kndi doğumu başlatır sancıyla doğum başlar gelirsen ozmn sezaryan yapcaz dedi. Kötü bir noktası kndi dr.um şubat başı izinli olacakmış zaten ozmna beklerse bebek sezo olacağı için seni burada bir dr. ismi verdi ona yönlendirirm dedi.

Ayrıca kilosuna gelince yazcam ama herkes içinden maşaallah subhanallah çeksin lütfen:nazar::nazar::nazar:
Oğluşum 3050 gr olmuş boyu 48 cm olmuş.:nazar::nazar::nazar:
Dr.hanım dedi ki şunu şöyle tombiş doğurda sevelim azcık herkes zayıf doğuruyor dedi :KK48:
Geçenlerde hast. 4800 bir bebiş doğmuş her duyan hemşire dr. gidip mıncıklıyor seviyormuş annesi bebişi kaçırmya çalışıyormuş hep :KK48: Bana örnk verdi onu ama o annede şeker olduğu için erknden sezerynla almışlar
Neyse ben en azından bebeği gün verip almıyacak kadar normal doğumu aslında isteyen dr.um olduğu için ve bebeğimi sezo bile olsa kndi doğumu başlatana kadar ters bişe olamazsa bekleteceği için şükrediyorum oğlum sağlıkla gelsin de artık bakalım doğurma şekline takılmıcam kafası büyük olup bni alttan baştn başa dikişe sürükleyen bir normal doğum geçirip zorlanırsam sezo olmak belki daha iyi olur die her şerde bir hayır vardır diyorum dua ediyorum.

Aslında en güzel hbrim ise bebeğimin başı aşağıya dönmüş :KK71::KK71:Baş tam sol kasığımda sağ bel boşluğuma kaburgama ise dayayıp şişirdiği poposuymuş baş aşağı içer de çapraz duruyor kaburgama ittirdiği ayakları popsu başı ise sol kasığıma baskı ağrı yapan yeriymiş :KK36::anneadayı: Annesinin tombişi yerim onu ben bu gün 4 boyut poz alaım deidk elleriyle yüzünü kapatmıştı sıpa zorladık sağa fln yattım öle açtırdık azcık ellerini poz aldık :KK15:

:nazar::nazar::nazar: maşaalalh demeyi unutmayın teyzoşlarım bana emi :KK46::anneadayı:

Canımmmm maşallah sana da bebişine de :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Nst bağlandık ilk kez oğluşumun kalbi 150-180 arası attı arada 180 geçti bazende tepikleriyle cihaza garip sesler çıkarttırdı hemşire çok mu hareketli dedi bnde evet dedim şuan bile tepikliyor ondan cihaz öle ses çıkartmış. Benim sancı seviyem ise 10-22 arası inip çıktı sancı baya az yani bende.

Benim kilo alımıma gelince 7. ayda toplam 5 kilo almıştım ama bu ay acayıp atak yapmışım 3 kilo almışım ve toplamda 8 kilo alarak 75 kiloyu gördüm 8 ayda 8 kilo almak çokta kötü değil sanırım:KK51:

oğluşumun sağlığı çok şükür iyiymiş ama kafası büyükmüş o yüzden dr. bebiş şubatı beklerse doğmk için seni sezaryan yapacağız mecbur dedi. Ama sezaryan için gün fln vermicez dedi bebek ne zmn kndi doğumu başlatır sancıyla doğum başlar gelirsen ozmn sezaryan yapcaz dedi. Kötü bir noktası kndi dr.um şubat başı izinli olacakmış zaten ozmna beklerse bebek sezo olacağı için seni burada bir dr. ismi verdi ona yönlendirirm dedi.

Ayrıca kilosuna gelince yazcam ama herkes içinden maşaallah subhanallah çeksin lütfen:nazar::nazar::nazar:
Dr.hanım dedi ki şunu şöyle tombiş doğurda sevelim azcık herkes zayıf doğuruyor dedi :KK48:
Geçenlerde hast. 4800 bir bebiş doğmuş her duyan hemşire dr. gidip mıncıklıyor seviyormuş annesi bebişi kaçırmya çalışıyormuş hep :KK48: Bana örnk verdi onu ama o annede şeker olduğu için erknden sezerynla almışlar
Neyse ben en azından bebeği gün verip almıyacak kadar normal doğumu aslında isteyen dr.um olduğu için ve bebeğimi sezo bile olsa kndi doğumu başlatana kadar ters bişe olamazsa bekleteceği için şükrediyorum oğlum sağlıkla gelsin de artık bakalım doğurma şekline takılmıcam kafası büyük olup bni alttan baştn başa dikişe sürükleyen bir normal doğum geçirip zorlanırsam sezo olmak belki daha iyi olur die her şerde bir hayır vardır diyorum dua ediyorum.

Aslında en güzel hbrim ise bebeğimin başı aşağıya dönmüş :KK71::KK71:Baş tam sol kasığımda sağ bel boşluğuma kaburgama ise dayayıp şişirdiği poposuymuş baş aşağı içer de çapraz duruyor kaburgama ittirdiği ayakları popsu başı ise sol kasığıma baskı ağrı yapan yeriymiş :KK36::anneadayı: Annesinin tombişi yerim onu ben bu gün 4 boyut poz alaım deidk elleriyle yüzünü kapatmıştı sıpa zorladık sağa fln yattım öle açtırdık azcık ellerini poz aldık :KK15:

:nazar::nazar::nazar: maşaalalh demeyi unutmayın teyzoşlarım bana emi :KK46::anneadayı:
Maşallah maşallah maşallah :)

Ya ne koyarsam koyayım bebek üşüyecek takıntısı var bende.
Her şeyi polar kadife alcam nerdeyse.
İnzar gibi külütluçorap koyacam sonunda.

Bi arkads yeni dogum yapmisti gittik hastaneye oda ole bi sicakti ki bebenin uzerinde sadece kisa kollu citcitli vardi. Kollar bacaklar cibildi :) bi de incecik bi battaniye. O kadar sen dusun artik.

istanbula okullar tatil edilecek kadar kar yağdımı yahuo_O

Ben kar mar goremiyorum.

image.webp
image.webp
image.webp

Kapşonlu olan Elifimin. En sondaki benim yeleğim:) ilk fotoda bebeğimin. Annemin örgüleri:) üçümüze takım yapmış:)

Ya yerim ben bunu maşallah subhanallah annesi, somurtuk surata da bak tatlım benim ya :nazar::nazar:

Slm arkadaslar bende bugun dr'daydim..o kasilmalarim ve sertlesmelerim icin alttan muayen ettiler,cok sukur acilmam yok,hamdolsn,bebegi de dinlediler cok sukur o da iyi Braxton kasilmalari sancilari oluyprmus oymus yasadiklarim,rahim kendini dguma hazirliyormus..persmbeye de ultarasonum vr insaAllah bebisimin kilosu filanda iyidir..ayrica eskisi gibi cok tepikleyip hareketi yok dedim,dr da artik manevra kabiliyeti azaldi yer eskisi kadar genis degil dedi:)) ben daha rahatim cok sukur,darisi diger sikintida olan hamislere Allahim kolaylik versin..sevgilerimle

Kızlar aranızda sinirli olan var mi? Esim mi sürekli sınırını boUyor yoksa bu hamilelik mi boyle yaptı beni anlayamiyorum

Kizlar Aksuaksu Aksuaksu dogum yapti 2 tane fistik gibi kizi var artik :) 3 nunde saglik durumlari iyi su an. Yakin zamanda gelir kendiside. Birisi sormus gorunce yazmaj istedim bilginiz olsun diye :)

Aksuaksu Aksuaksu canım gözünaydın sağlıkla kavuştun bebişlerine darısı bizlere inşAllah.

Bu arada bna yazan arkadaşlar tşk ederim inş doğurmasıda kolay olur bu touncuğu RAbbim her bebişe sağlıkl kolaylıkla doğmayı nasip etsin ( :

Benimde ölçümlerde kafası büyük çıkıyor. Geçen hafta 32 + 0 ken gitmiştim. Kafası 33 + 6 çıktı. 8.81 mm. yazıyor benimkine. Seninki kaç mm çıktı bu kontrolde ?

Benimki sezeryan olcak ama merak ettim yinede. Kafası büyük olunca sezeryanmı oluyor ki
Minimum 96 mm su anda dedi. 2 hafta sonra 101 102 mm se yine bi bekleriz ama kanalda sıkışabilme riski var. O zmn gelsin bide radyoloji ölçsün kafayı bide muayene bakalım dedi.

Ya yerim ben bunu maşallah subhanallah annesi, somurtuk surata da bak tatlım benim ya :nazar::nazar:

Ellerini yüzünden zorla çektirdik zorla poz aldık vurduk döndüm yan yatış fln uğraştık die somurtmuş kaşları çatmış tosuncuğum benim :KK48::KK46::KK68:

Alttan şiş batıyor gibi bir acı var bende sizde de var mı kızlar

Ellerini yüzünden zorla çektirdik zorla poz aldık vurduk döndüm yan yatış fln uğraştık die somurtmuş kaşları çatmış tosuncuğum benim :KK48::KK46::KK68:
Rahat bırakmamışsınız ki çocuğu (: Yine iyi yakalamışsınız ama pozu çerçevelettirin bari dursun paşanın odasında.

Back
X