• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

valla canim ailede koca kafali birileri varsa bebisde oyle olbailir:KK45:
ama rahim o dogum için musit hale gelecek sekilde yaratilmis,yani o çocugun kafasi çikiyor ordan 1 cm az yada çok : )
e az once 10 cm falan deniliyordu rahim azgi için, çocugun bas çevresi 37 olunca nasil oluyor çikiyor ama , kafasi kaç olunca buyuk oluyor onuda bilmiyorumki bennn , çati muayeneni bi ol bakalim
su hamilelik biraz daha uzun olmus olsa hepimiz jinekolog olucaz : ))))))))

Kocişim koca kafalı ve bnm kardeşim koca kafalı o yüzden tamam genetik bir özellik bnm oğlum koca kafalı ama işte nasıl çıkcak oradan bnm çatım nasıl bilmiyoruz bilinmezlik içinde bekliyoruz bakalım sen biliyorsun sonuçta yapın nasıl açılma nasıl bizim ilk olunca kndimizi yapımızı açılmayı vs bilmiyoruz tam bilinmezlik silsilesi bol bol dua ile oğluşun geliyorum demesini bekliyoruz artık o anda normal mı çıkar yoksa bizi kestirir mi Allah kerimdir hayırlısı neyse öle olsun. Dr.um normal için şartları zorlucaz bu ilk doğumun sezo olmasıın istemem dedi sezo olsa bile kndi başlatcak doğumu dedi bekleyip görcez :KK48::KK51:

Hormonlarıma dayanarak cinnet geçirerek kocamı şuan gerçekten öldürebilirim:KK62: Normalde hiç sakız çiğnemez. Kırkyılda bir evdeyken alır ağzına, dişleri için. Bugün o günlerden :( şu anda pc başında ağzında sakız karı gibi çiğniyo. Doğru çiğne dedim inat etti. Yattığım yerden terlik fırlattım. Önündeki pc de Mac bu arada :) bilgisayarına falan gelirse umrumda değil dedim. Hala devam etti. Bak yapma dedim. Öbür terlikte geliyo. Sen sussan bende doğru çiğniycem dedi. Susuyorum devam ediyosun dedim. Sustum. Açtım tv nin sesini son ses elimde telefon. O hala patlatıyo ama sinirim bozuldu. Suratım bile yanıyo şuan. Başıma ağrı girdi kıstım sesini tvnin. Biraz yavaşladı oda. Çenen kitlensin dicem olmıycak tövbe yarabbim. En nefret ettiğim şey ya:KK59:

esoba teyzesi bnm tonsuncuk oğluşumu gördün mü tosuncuk oğlumla kızına talip olabiliriz :KK53:
Ahaaa basikdiniz inzar bacim sen daha onceden baska birinede talip olmamismiydiniz:KK51: yanlismi hatirliyorum bu nikah kiyilamaz diye filmlerde basiyolarya nikahi biraz ole oldu ama:KK70::confused:

Kocişim koca kafalı ve bnm kardeşim koca kafalı o yüzden tamam genetik bir özellik bnm oğlum koca kafalı ama işte nasıl çıkcak oradan bnm çatım nasıl bilmiyoruz bilinmezlik içinde bekliyoruz bakalım sen biliyorsun sonuçta yapın nasıl açılma nasıl bizim ilk olunca kndimizi yapımızı açılmayı vs bilmiyoruz tam bilinmezlik silsilesi bol bol dua ile oğluşun geliyorum demesini bekliyoruz artık o anda normal mı çıkar yoksa bizi kestirir mi Allah kerimdir hayırlısı neyse öle olsun. Dr.um normal için şartları zorlucaz bu ilk doğumun sezo olmasıın istemem dedi sezo olsa bile kndi başlatcak doğumu dedi bekleyip görcez :KK48::KK51:
dr un akli basinda birine benziyor canim
dr una guven, kendine guven basrabilirsin her yapandan farkin ne sanki
sezercik olursada kismet dersin dunyanin sonu deil sonuçta ..

bide ben yeni bişey öğrendim bilen vardır mutlaka kaynamış suyun içine 1 kaşık vicks krem karıştırıp bebeğin olduğu odada ki peteğin üzerine koyulunca bebekler rahat nefes alıyormuş.....
Ben de lavanta yağının hem nefes almayi kolaylastirdigini hem de ortamın mikrobunu öldürdüğünü duydum..suyun içine bikaç damla damlatip petegin üstüne koyuyormusuz

Nur2808 Nur2808 canim masallah subanallah tosununa ins dogumunda istedigin gibi kolayca olup bitiveriri:) kasintiyi sordunmu doktoruna?

@Aksuaksu canim masallah kizlarina kintrole gidip dogurup ciktin yani ne guzel allah bagislasin kizlarini canim

S Sond kiz o emek icin koydugunnkiyafetler ne ole:KK57: 2 hastane cikisi altlar ustler havada ucusuyo masallah ama bebek bezininaz kiymussun bea onu cogaltabikirsin cnm 2 gun kalicagini dusunursek

ysmnfth ysmnfth canim gule guke kulkansin kizlarin hepsi birbirinden guzel ellerinize sagliik
Çok mu kız. Hepsini giyecek değil ama ihtiyaç olursa yanımızda olsun dedik.
Hastane bez veriyormuş ben yedek aldım.

Ben konuya bi aydınlık getireyim , bebeğin başının çevresi değil bahsedilen başının ÇAPI :)
En küçük ihtimalle genelde 32 cm falan oluyor bebeklerin baş çevresi

Ahaaa basikdiniz inzar bacim sen daha onceden baska birinede talip olmamismiydiniz:KK51: yanlismi hatirliyorum bu nikah kiyilamaz diye filmlerde basiyolarya nikahi biraz ole oldu ama:KK70::confused:

ee biz pipili anneleri olarak her tatlı prenses için şansımızı deniyoruz canım çok kıza talip olcaz birini alacaz kaynanalık hislerim kabardı sanırım :D:KK30: aspirininde kızına talibim artıkın bakalım hngisi gelinim olacak :KK70::p

dr un akli basinda birine benziyor canim
dr una guven, kendine guven basrabilirsin her yapandan farkin ne sanki
sezercik olursada kismet dersin dunyanin sonu deil sonuçta ..

Canım evet dr. hanım cidden direkt sezo fln demiyor gün verip öle alcamda demiyor birde şubatın ilk haftası izne ayrılmasına rağmen gel olackta alalım bile demedi seni başka dr. yönlendirirm dedi hala doğmazsa 40 . haftana gelirsnde dedi. İşte bnm istediğim sezo mu normal mı hngisinde heemen çabuk toparlanıp bebişimle ilgileniceksem öle olsun bebişime zarar gelmicek şekilde olsun sağlıkla doğsun. :KK51:

Bebeğin baş çevresi Büyüdükçe haliyle çapıda büyüyor. Çapı büyük bebek için de daha fazla açılma gerekiyor. Genelde 10-11 cm oluyor o yüzden de o kadar açılma yeterli deniyor. Ama dediğim gibi genelde :)

BPD olan veri değil mi işte o belirleyen büyklüğünü canım pkasss pkasss
birde AC olan var kafasıyla ilgili ölçüm oda.

Back
X