- 16 Temmuz 2013
- 1.691
- 1.035
- 448
Geç kaldı o ben hazırladım.
Ayrıca siz liseden ne zaman mezun oldunuz nerden hatırlıyorsunuz formül falan.
Ben yeni mezun oldum sayılır :) 2012 de mezun oldum Kasım'da evlendim
Ne kadar aceleciymişim dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç kaldı o ben hazırladım.
Ayrıca siz liseden ne zaman mezun oldunuz nerden hatırlıyorsunuz formül falan.
Hastane çıkışı teferruatlı değil benim tulumda bir penye aldım bir kadife. Ev çok uzak değil ama arabamız yok.Bez veriyosa iyi cnm 2 hastane cikisi bi tanede tulum yeter aslinda ama evin uzaksa belki bi takim daha yeterli bence
Allah göstermesin. İnşallah durur bebeği çok zor bir şey.Yatırmamış progestan verip yollamış eve kanama yok kız bişeyin farkında değil bende bişey diyemedim korkmasın diye Allah'ım yardım etsin inşallah bişey olmaz karnını sevip duruyo
Hele senin bebiş kız değilmiydi canım kızlar biraz narin oluyor bnm kocişinde kafası büyük bnm erkek kardeşiminde büyük sanırım genetik, k.valide kocişimi 4 kilo olarak normal doğurmuş annem kardeşimi 3.5 kilo ile normal doğurmuş. Ama ben bu tosunu doğururum inş çatılarım geniştir de :)))))
Aaa oğluşumu nasıl içgüveysi vereyim ayrılamam ben tosunumdan
ama seninki çıkınca ölçümü karnede yazan, bizimki içerde ölçümü belki farklı oluyordur 36-37 cm olursa nereye sığar içerde bile yav.Alttan maksimum 10 cm açılıyormuşsun hiç 10 cmden fazla açılan duymadım 10 cm açılırsan öp başına koy diyorlar, fazla olunca işte bebek genişliği, kesiyorlar seni çıkması için alttan cırt cırt die
![]()
inzar pcden giremedim masallah tosununa somurtuk suratli sey.oglusun donmus.bakalim bizimkii ne alemde carsamba gunu ogrenicez
Yani senin hatırlaman normal.Ben yeni mezun oldum sayılır :) 2012 de mezun oldum Kasım'da evlendim
Ne kadar aceleciymişim dimi
İnşallah canım önceki bebeği 11 haftalıktı kalbi durdu 1 sene sonra buna hamile kaldı öğrendi ağlaya ağlaya şimdi hazırlık yapıyo. Hevesle bir Sürü şey Aldı Rabbim korusun kendimi unuttum onu düşünüyorumAllah göstermesin. İnşallah durur bebeği çok zor bir şey.
yok kiz çap farkli oluyor isteHele senin bebiş kız değilmiydi canım kızlar biraz narin oluyor bnm kocişinde kafası büyük bnm erkek kardeşiminde büyük sanırım genetik, k.valide kocişimi 4 kilo olarak normal doğurmuş annem kardeşimi 3.5 kilo ile normal doğurmuş. Ama ben bu tosunu doğururum inş çatılarım geniştir de :)))))
Aaa oğluşumu nasıl içgüveysi vereyim ayrılamam ben tosunumdan
ama seninki çıkınca ölçümü karnede yazan, bizimki içerde ölçümü belki farklı oluyordur 36-37 cm olursa nereye sığar içerde bile yav.Alttan maksimum 10 cm açılıyormuşsun hiç 10 cmden fazla açılan duymadım 10 cm açılırsan öp başına koy diyorlar, fazla olunca işte bebek genişliği, kesiyorlar seni çıkması için alttan cırt cırt die
![]()
Evet benimki kız :) kilosu geriden gelse belki üzülürdüm ama başının küçük olmasına hiç üzülmedim valla :)))
Doğurursun tabi biz millet olarak biraz seviyoruz abartmayı , yok olmaz yok mümkün deği falan diye ama hepsi hikaye. Belki ben 9 cm çaplı bebeğimi doğuramıcam ama sen 11 cm le doğuracaksın. Bunlar vücut işi , planlı düşünülemez :)
Yani senin hatırlaman normal.
Valla biz o yaşta bebekle oynuyorduk sen bebişini seveceksin.
Olsun en iyisini yapmışsın. Ben bilsem evlendiğim gün yapardım.
Bende 1996 mezunuyum.
yok kiz çap farkli oluyor iste
27 cm beni kesmediler yaa![]()
bu kadar ugraascgina bi an once dogurmaya bak sen bence, en kestirme yol bence bu : )))hehe herhalde bacım orası zati 30 cm var yok baştn aşağımı kesecekler bizi yoksa.
Senin ki 37 çıktıysa içerdeykende 11-12 cm flndır yine standartın üstündeydi yani biraz bnce ve senin işte biraz dikiş o yüzden olmuştur. Birde bu dikiş yırtık işinde ıkınmayı iyi yapabilme ve vaktinde yapabilmekle ilgili buna ek olarak birde rahim ağzının işte ora çıkacak yerlerin yumuşaması denen olay varmış o kaslar yumuşamış olursa yırtık olmaz kesme olmaz esner ve çıkar ama çıkış yerleri sert olursa yırtılacaktır ve yırtmadan dr işte keser. Oraları yumuşatmalıyız öncelikle ama şu perine masajı önerenler olunca baktım da anam o masajı ben yapamam kendimeama baya kasları yumuşatıyormuş kesik atılmadan doğumu sağlıyormuş. Oğluş kafayı büyütüyor napsam zorlasam kndimi yapsam mı die düşündüm yani perine masajını belki yumuşak esnek olursa kaslar 3-5 dikişle çıkartırım oğlumu
masajda anam parmaklayarak oluyormuş
![]()
bu kadar ugraascgina bi an once dogurmaya bak sen bence, en kestirme yol bence bu : )))
o deidgin yumusama da ben griptim 2 ay oksurdum hamileyken, oksuruncemi yumusadiki : ))))))))))
Beylikdüzünden bildiriyorummmm :) lapa lapa kar yağıyor. İç kesimlerede bikaç saate ulaşır:)
Sen bugun nie sarki soylemiyon :)Uyuyun kizlar saat kac oldu