• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bez veriyosa iyi cnm 2 hastane cikisi bi tanede tulum yeter aslinda ama evin uzaksa belki bi takim daha yeterli bence
Hastane çıkışı teferruatlı değil benim tulumda bir penye aldım bir kadife. Ev çok uzak değil ama arabamız yok.

Yatırmamış progestan verip yollamış eve kanama yok kız bişeyin farkında değil bende bişey diyemedim korkmasın diye Allah'ım yardım etsin inşallah bişey olmaz karnını sevip duruyo
Allah göstermesin. İnşallah durur bebeği çok zor bir şey.

Hele senin bebiş kız değilmiydi canım kızlar biraz narin oluyor bnm kocişinde kafası büyük bnm erkek kardeşiminde büyük sanırım genetik, k.valide kocişimi 4 kilo olarak normal doğurmuş annem kardeşimi 3.5 kilo ile normal doğurmuş. Ama ben bu tosunu doğururum inş çatılarım geniştir de :)))))

:D Aaa oğluşumu nasıl içgüveysi vereyim ayrılamam ben tosunumdan :KK36:

ama seninki çıkınca ölçümü karnede yazan, bizimki içerde ölçümü belki farklı oluyordur 36-37 cm olursa nereye sığar içerde bile yav. :KK57: Alttan maksimum 10 cm açılıyormuşsun hiç 10 cmden fazla açılan duymadım 10 cm açılırsan öp başına koy diyorlar, fazla olunca işte bebek genişliği, kesiyorlar seni çıkması için alttan cırt cırt die :KK53::KK53:

Evet benimki kız :) kilosu geriden gelse belki üzülürdüm ama başının küçük olmasına hiç üzülmedim valla :)))
Doğurursun tabi biz millet olarak biraz seviyoruz abartmayı , yok olmaz yok mümkün deği falan diye ama hepsi hikaye. Belki ben 9 cm çaplı bebeğimi doğuramıcam ama sen 11 cm le doğuracaksın. Bunlar vücut işi , planlı düşünülemez :)

inzar pcden giremedim masallah tosununa somurtuk suratli sey.oglusun donmus.bakalim bizimkii ne alemde carsamba gunu ogrenicez

Evet canım dönmüş sol kasığıma dayamış kafasını şükür sağ kaburgamada ayakları popoyu dayıyor ama şuan elleriyle ittiriyor göbek deliği hizasından karnımı , bugünde zaten yüzünü kapattı elleriyle hep zorla rahtsz ederek aldık o resmin pozunuda o yüzden somurtuk çıkmış inş sende iyi hbrler alırsın döner aşağıya hepimizin bebişi herkes normal olarak çatır çatır doğurur (:

Ben yeni mezun oldum sayılır :) 2012 de mezun oldum Kasım'da evlendim
Ne kadar aceleciymişim dimi
Yani senin hatırlaman normal.
Valla biz o yaşta bebekle oynuyorduk sen bebişini seveceksin.
Olsun en iyisini yapmışsın. Ben bilsem evlendiğim gün yapardım.
Bende 1996 mezunuyum.

Allah göstermesin. İnşallah durur bebeği çok zor bir şey.
İnşallah canım önceki bebeği 11 haftalıktı kalbi durdu 1 sene sonra buna hamile kaldı öğrendi ağlaya ağlaya şimdi hazırlık yapıyo. Hevesle bir Sürü şey Aldı Rabbim korusun kendimi unuttum onu düşünüyorum

Hele senin bebiş kız değilmiydi canım kızlar biraz narin oluyor bnm kocişinde kafası büyük bnm erkek kardeşiminde büyük sanırım genetik, k.valide kocişimi 4 kilo olarak normal doğurmuş annem kardeşimi 3.5 kilo ile normal doğurmuş. Ama ben bu tosunu doğururum inş çatılarım geniştir de :)))))

:D Aaa oğluşumu nasıl içgüveysi vereyim ayrılamam ben tosunumdan :KK36:

ama seninki çıkınca ölçümü karnede yazan, bizimki içerde ölçümü belki farklı oluyordur 36-37 cm olursa nereye sığar içerde bile yav. :KK57: Alttan maksimum 10 cm açılıyormuşsun hiç 10 cmden fazla açılan duymadım 10 cm açılırsan öp başına koy diyorlar, fazla olunca işte bebek genişliği, kesiyorlar seni çıkması için alttan cırt cırt die :KK53::KK53:
yok kiz çap farkli oluyor iste
27 cm beni kesmediler yaa:KK53::KK53::KK53:

Evet benimki kız :) kilosu geriden gelse belki üzülürdüm ama başının küçük olmasına hiç üzülmedim valla :)))
Doğurursun tabi biz millet olarak biraz seviyoruz abartmayı , yok olmaz yok mümkün deği falan diye ama hepsi hikaye. Belki ben 9 cm çaplı bebeğimi doğuramıcam ama sen 11 cm le doğuracaksın. Bunlar vücut işi , planlı düşünülemez :)

zaten planlı hiç bişi yok ki canım bnm k.validenin çok geniş yapısı sanırım hiç 4 kilodan aşağı doğurmamış 5 -6 kilo doğmuş çocukları ve 7 tane doğurmuş 6 si normal yolla ve bir kaçını özellkle 3 er kiloluk ikizlerini evde doğurmuş hast. gitmeden ikiz olduğunu doğum anında anlamışlar düşün ama çatır çatır doğurmuş ama bnm annemin çatıları sanırım çok geniş değil sizi 6 cm açıklık ile zor doğurdum dedi baya kesmişler dikişleri olmuş ama dikişlerim çabuk iyileşirdi dedi, bni köydeyken doğurmuş hast. eve gelince bnm bezlerimi yıkarken eğilip çömelirken dikişleri açılmış kimse dr. a götürmemiş ve dikişleri kndi kndine kaynamış ve iyileşmiş ama işte benim yapım nasıl olacak hiç bir bilgimiz yok hiç alttan kontrol edilmedim de elverişlimiyim değilmiyim sanırım sancı gelip doğuma gidince alttan kontrol ile bebeğin son değerleri ile istişare edilip karar verilecek akibetime :)))

Aksuaksu Aksuaksu canım Gözünaydın.
Daha dün gibi senin moralini düzeltmeye çalıştığımız günler.
Ne kadar bunalımlı zamanlar geçirdik,ilk günden beri herkes birbirini teselli etti
Ve şimdi yavaş yavaş yavruları kucağımızanalıyoruz.
Allah tamamına erdirdi,darısı başımıza.

Yani senin hatırlaman normal.
Valla biz o yaşta bebekle oynuyorduk sen bebişini seveceksin.
Olsun en iyisini yapmışsın. Ben bilsem evlendiğim gün yapardım.
Bende 1996 mezunuyum.

Oba sen kac yasindasin Allah aşkına :KK53:

yok kiz çap farkli oluyor iste
27 cm beni kesmediler yaa:KK53::KK53::KK53:

hehe herhalde bacım orası zati 30 cm var yok baştn aşağımı kesecekler bizi yoksa.
Senin ki 37 çıktıysa içerdeykende 11-12 cm flndır yine standartın üstündeydi yani biraz bnce ve senin işte biraz dikiş o yüzden olmuştur. Birde bu dikiş yırtık işinde ıkınmayı iyi yapabilme ve vaktinde yapabilmekle ilgili buna ek olarak birde rahim ağzının işte ora çıkacak yerlerin yumuşaması denen olay varmış o kaslar yumuşamış olursa yırtık olmaz kesme olmaz esner ve çıkar ama çıkış yerleri sert olursa yırtılacaktır ve yırtmadan dr işte keser. Oraları yumuşatmalıyız öncelikle ama şu perine masajı önerenler olunca baktım da anam o masajı ben yapamam kendime :KK53::KK53: ama baya kasları yumuşatıyormuş kesik atılmadan doğumu sağlıyormuş. Oğluş kafayı büyütüyor napsam zorlasam kndimi yapsam mı die düşündüm yani perine masajını belki yumuşak esnek olursa kaslar 3-5 dikişle çıkartırım oğlumu :KK64: masajda anam parmaklayarak oluyormuş:KK57:

Artik bir kizan dogum oykuleri topigimizimj acsa orayada hem listr yapariz sirayla kimlerin dogurdugunu:KK73: cok az kaldi hepimize ya cok heyecanli bizde sag salim alalim da kucagimiza bebisleri ama haataneye guden yada doguran hemen haber veremiyo bizde merak ediyoruz suna bi cozum bulsak:KK14:

hehe herhalde bacım orası zati 30 cm var yok baştn aşağımı kesecekler bizi yoksa.
Senin ki 37 çıktıysa içerdeykende 11-12 cm flndır yine standartın üstündeydi yani biraz bnce ve senin işte biraz dikiş o yüzden olmuştur. Birde bu dikiş yırtık işinde ıkınmayı iyi yapabilme ve vaktinde yapabilmekle ilgili buna ek olarak birde rahim ağzının işte ora çıkacak yerlerin yumuşaması denen olay varmış o kaslar yumuşamış olursa yırtık olmaz kesme olmaz esner ve çıkar ama çıkış yerleri sert olursa yırtılacaktır ve yırtmadan dr işte keser. Oraları yumuşatmalıyız öncelikle ama şu perine masajı önerenler olunca baktım da anam o masajı ben yapamam kendime :KK53::KK53: ama baya kasları yumuşatıyormuş kesik atılmadan doğumu sağlıyormuş. Oğluş kafayı büyütüyor napsam zorlasam kndimi yapsam mı die düşündüm yani perine masajını belki yumuşak esnek olursa kaslar 3-5 dikişle çıkartırım oğlumu :KK64: masajda anam parmaklayarak oluyormuş:KK57:
bu kadar ugraascgina bi an once dogurmaya bak sen bence, en kestirme yol bence bu : )))
o deidgin yumusama da ben griptim 2 ay oksurdum hamileyken, oksuruncemi yumusadiki : ))))))))))

Beylikdüzünden bildiriyorummmm :) lapa lapa kar yağıyor. İç kesimlerede bikaç saate ulaşır:)

bu kadar ugraascgina bi an once dogurmaya bak sen bence, en kestirme yol bence bu : )))
o deidgin yumusama da ben griptim 2 ay oksurdum hamileyken, oksuruncemi yumusadiki : ))))))))))

kız nasıl doğurcam nst sancım bile 10-22 arası çıktı 25i bile bulmadı nasıl doğurayım oğlanın keyfi içerde iyi baksana kanala bile girmemiş başı aşağıda ama sol kasığımda.

Bnde sümükleniyorum burnum akıyor ama öksürük vs yok kociş gözüme bakıyor hast olmıyım die öksürük işe yarıyorsa içeyim buzlu su fln :KK53::KK53::KK48: ama nerdeeeee bünye meselesi sen esnekmişsin demek ki ben o kadr esnek değilimdir gibi geliyor bana

Beylikdüzünden bildiriyorummmm :) lapa lapa kar yağıyor. İç kesimlerede bikaç saate ulaşır:)

sarıyere ne kadara gelir acep çıksam kar tpu oynasam kocişe yarın tatil olmuş geç yatsak bişi olmaz :KK73::-)
hem öksürünce pırtlatmış kolayca maral bnde öksürünce pırtlar blki oğlan :KK48:

Back
X