• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

sağa sola yatmaktan belim ağırlıgı taşıyamayıp sabah kadaar bel ağrısı cektim
sırt üstü yatmayı özledim:mad:
.....
doğumlar başladı aceleci minnaaklar bir bir geliyor:KK55:
Aksuaksu Aksuaksu canım sabırlı ol inş. minik kızın zamanla düzelir sen güçlü ol ki onlarda bir an önce toparlansın

Günaydın.
Annemde bana soruyor bugün Sancın oluyor mu diye. Yok dedim.
Son zamanlarda olur sancı diyor. Dedim gariplik bende mi.acaba.
Sancı nasıl oluyor bilmiyorum.
Canım bende ayırdında değildim doktor söyledi sancı bu diye. Karnımda ishal ağrısı gibi bi sancı oluyor belim kırılıyor bel ağrım bacaklarıma iniyor. Bazen de buna karnımın ortadındaki sertlik eşlik ediyor. Böyleymiş öğrenmiş oldum ben normal bi ağrıdır diye önemsememiştim doktor böyle başlıyor dedi

bide ben yeni bişey öğrendim bilen vardır mutlaka kaynamış suyun içine 1 kaşık vicks krem karıştırıp bebeğin olduğu odada ki peteğin üzerine koyulunca bebekler rahat nefes alıyormuş.....

sakın onu kullandığın bir kabın içerisinde yapma canım
kullanmadığın mümkünse gözden çıkaracağın bir kabın içinde yap yoksa zehirlenmeye kadar yolu var

Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok :KK43:
Canımmm hayırlı olsun allah bağışlasın evlatlarinizi size Çok şükür kurtuldun sen bakalım merak etme sütün de gelir bebisin de çıkar yogun bakımdan inşallah yeterki stres yapma sen

Canım doğum sancısı değil genelde yalancı sancı olurmuş onu diyor heralde.

Hııı karın sertleşmesi mi? O oluyo bana arada. Ama acı falan olmuyo. Sadece mesaneye baskı yapıyo, karnım sertleşince hemen tuvalete koşuyorum :-)

Bebekler için şaart gbi bişey dıyodu biri gecenlerde hele bnm gbi klima yda elktklinsoba kullnanlar için Bizde alcaz

bende alacağım araştırıyorum şuan
ıslak havlu nereye kadar koyabiliriz peteklere zaten

sağa sola yatmaktan belim ağırlıgı taşıyamayıp sabah kadaar bel ağrısı cektim
sırt üstü yatmayı özledim:mad:
.....
doğumlar başladı aceleci minnaaklar bir bir geliyor:KK55:
Aksuaksu Aksuaksu canım sabırlı ol inş. minik kızın zamanla düzelir sen güçlü ol ki onlarda bir an önce toparlansın

ben yatıyorum sırt üstü ya , öbür türlü kulağım bile uyuşuyor her yerim ağrıyor

Aksuaksu Aksuaksu canım benim gözünaydın hiç endişelenme benim eltim bi ay önce 38. Haftada doğurdu ama bebeği akciğerdeki suyu atamamıştı 4 gün kuvezde kaldı sobra çıktı gayet iyi durumu. Ayrıca ikiz için çokta erken sayılmaz senin ki sıkma canını Allah yardımcın olsun senin sancın falan yoktu nolduda birden doğuma girdin kontrolde mi karar verdi doktorun?

Sırt üstü nasıl yatabiliyorsunuz kızlar ya ben geçen nst de çok yatay olmamasına rağmen fena oldum çarpıntı bastı tansiyonum düştü hemen soluma döndüm nst kabusum oldu resmen

Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok :KK43:
Kızların hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüt inşaallah. Üzülme doktor genel durumları iyi demiş. Gönlünü ferah tut dua et. Dualarımız seninle

canım allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda tekrar kucağına almak nasip olsun inşallah
genel durumları iyiymiş bak maşallah inşallah en kısa zamanda çıkarlar yoğun bakımdan
sütün için üzülme normalde daha 4 haftan var doğuma 1 ay içerisinde muhakkak gelir sütün
canını sıkıp strese girme sütün geleceksede geri gider Allah muhafaza

herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş. kabızlık yaptığını kv'demden öğrenmiştim. kendisi kolon kanseri ve neyin ne yaptığını çok iyi biliyor. ben de ilk duyduğumda senin gibi düşünerek öyle söyledim ama yapıyormuş işte :)
ben de yiyorum.
Hmm olabilir. Herkeste farkli oluyor azi seylerin etkileri. Dogum sonrasi da kabizlik oluyor ben hurma ile cozmustum. Bir de muz gibi olabilir. Muzu her gun duzenli yersen bagirsaklari calistiriyor, arada bir yersen tam tersi etki ediyor. Ben hurmayi dogum oncesi sonrasi birer ay yemistim hic atlamadan

Canım bende ayırdında değildim doktor söyledi sancı bu diye. Karnımda ishal ağrısı gibi bi sancı oluyor belim kırılıyor bel ağrım bacaklarıma iniyor. Bazen de buna karnımın ortadındaki sertlik eşlik ediyor. Böyleymiş öğrenmiş oldum ben normal bi ağrıdır diye önemsememiştim doktor böyle başlıyor dedi
Hepsi B'nde de var cnm, ne gzl anlatmışsn:)

Günaydın
Ben artık doğurmak istiyorum
Isyan olmasın diye ağlamıyorum da , ama çok ağrım sancım oluyor
Dün gece burda muhabbet ederken bi uyudum , sonra sürekli kasıklarımda ve belimde olan ağrı yüzünden uyandım
Ve ishalle normal arası bi şekilde sürekli wc ihtiyacım oluyor
Biraz hafifliyor o sırada gaz sancısı gibi ince sızılar oluyor. Sonra tekrar kasıklarıma iniyor.
Doğum sancısı değil diye tahmin ediyorum ben , 2-3 gündür yaşıyorum çünkü. Sanırım kanala girmeye çalışıyor.
Ama öldüm daha şimdiden mecalim kalmadı.
Sizde yok mu böyle şikayetler
Benmiyim anormal olan

biraz yatmaya çalışıyorum dinlendirmek adına ama hemen tepiklere başlıyor acaba rahatsız mı oluyor diyorum dönüyorum bugün oturarak uyudum artık ağrı geçsin diye

Back
X