Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet inşallah hsonunu iple çekiyoruz :)H.sonları gelecek heralde.
Canım bende ayırdında değildim doktor söyledi sancı bu diye. Karnımda ishal ağrısı gibi bi sancı oluyor belim kırılıyor bel ağrım bacaklarıma iniyor. Bazen de buna karnımın ortadındaki sertlik eşlik ediyor. Böyleymiş öğrenmiş oldum ben normal bi ağrıdır diye önemsememiştim doktor böyle başlıyor dediGünaydın.
Annemde bana soruyor bugün Sancın oluyor mu diye. Yok dedim.
Son zamanlarda olur sancı diyor. Dedim gariplik bende mi.acaba.
Sancı nasıl oluyor bilmiyorum.
bide ben yeni bişey öğrendim bilen vardır mutlaka kaynamış suyun içine 1 kaşık vicks krem karıştırıp bebeğin olduğu odada ki peteğin üzerine koyulunca bebekler rahat nefes alıyormuş.....
Canımmm hayırlı olsun allah bağışlasın evlatlarinizi size Çok şükür kurtuldun sen bakalım merak etme sütün de gelir bebisin de çıkar yogun bakımdan inşallah yeterki stres yapma senBen dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok![]()
B
Ben kullanıyorum bence gerekli bişey
Canım doğum sancısı değil genelde yalancı sancı olurmuş onu diyor heralde.
Bebekler için şaart gbi bişey dıyodu biri gecenlerde hele bnm gbi klima yda elktklinsoba kullnanlar için Bizde alcaz
Inşallah canım :)inşallah , soruyolar zaten nsl doğuracaksın diye , becerebilirsem normal doğuracam diyorum herkese : ))
sağa sola yatmaktan belim ağırlıgı taşıyamayıp sabah kadaar bel ağrısı cektim
sırt üstü yatmayı özledim
.....
doğumlar başladı aceleci minnaaklar bir bir geliyor
Aksuaksu canım sabırlı ol inş. minik kızın zamanla düzelir sen güçlü ol ki onlarda bir an önce toparlansın
Sırt üstü nasıl yatabiliyorsunuz kızlar ya ben geçen nst de çok yatay olmamasına rağmen fena oldum çarpıntı bastı tansiyonum düştü hemen soluma döndüm nst kabusum oldu resmenben yatıyorum sırt üstü ya , öbür türlü kulağım bile uyuşuyor her yerim ağrıyor
Kızların hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüt inşaallah. Üzülme doktor genel durumları iyi demiş. Gönlünü ferah tut dua et. Dualarımız seninleBen dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok![]()
Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok![]()
Hmm olabilir. Herkeste farkli oluyor azi seylerin etkileri. Dogum sonrasi da kabizlik oluyor ben hurma ile cozmustum. Bir de muz gibi olabilir. Muzu her gun duzenli yersen bagirsaklari calistiriyor, arada bir yersen tam tersi etki ediyor. Ben hurmayi dogum oncesi sonrasi birer ay yemistim hic atlamadanherkeste aynı etkiyi yapmıyormuş. kabızlık yaptığını kv'demden öğrenmiştim. kendisi kolon kanseri ve neyin ne yaptığını çok iyi biliyor. ben de ilk duyduğumda senin gibi düşünerek öyle söyledim ama yapıyormuş işte :)
ben de yiyorum.
Hepsi B'nde de var cnm, ne gzl anlatmışsn:)Canım bende ayırdında değildim doktor söyledi sancı bu diye. Karnımda ishal ağrısı gibi bi sancı oluyor belim kırılıyor bel ağrım bacaklarıma iniyor. Bazen de buna karnımın ortadındaki sertlik eşlik ediyor. Böyleymiş öğrenmiş oldum ben normal bi ağrıdır diye önemsememiştim doktor böyle başlıyor dedi
Aynen bide bizde petek yok üstelik klima kullanıyoruz alırsan marka söylermsn bnadabende alacağım araştırıyorum şuan
ıslak havlu nereye kadar koyabiliriz peteklere zaten
biraz yatmaya çalışıyorum dinlendirmek adına ama hemen tepiklere başlıyor acaba rahatsız mı oluyor diyorum dönüyorum bugün oturarak uyudum artık ağrı geçsin diyeben yatıyorum sırt üstü ya , öbür türlü kulağım bile uyuşuyor her yerim ağrıyor