- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Yaaa hayırrresra erol' u izleyeceksın 4-7 arası.
sabah 8:30-10:30 magazin
sonrada sanırım şu gıcık kadın var. cinayet çözen adı neydı hee müge anlı.
hala var mı bılmıyorum.
hiç evde olmadım ama annemden bılıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hayırrresra erol' u izleyeceksın 4-7 arası.
hala var mı bılmıyorum.
Ahahahahah esobaesra erol' u izleyeceksın 4-7 arası.
hala var mı bılmıyorum.
Ya canım, kardeşim, bacım, anam, tatlım nolur dur git uzan kahve yap iç keyif yap delirdin temizlik yapmaktansadece temızlık yap..ıyı stres attırıyor..dun dıp kose temızledım birazdan kalkıp yıne aynını yapıcam.yoksa dusun dusun sarpa sararım
Ohhh çok şükür o zaman iyi olsunlarda zıplayıp dursunlarbenimkinin hıçkırığı 10 dk kesilmiyor canım ve günde 3-4 defa hıçkırdığı oluyo,doktorum iyidir dedi bebeğin hıçkırması,hıçkıran bebeklerin emme refleksleri daha kuvvetli olurmuş![]()
bır hasta ıcınen onemlı sey dr a ıtıbardır,guvendır..hadı gel de güven..böyle apır sapır konuşan bırıne..
hayır bıde ısın şu boyutu tuhaf. senı bu hastanede amelıyat ederler!!!! sezo ıcın de bazı sartların vuku bulması gerekır normal doğum ıcınde..bu sartlar bende mevcut tamı sezo oluyorum,yok mevcut degıl ama olsada olur olmasada olur mu?
yanı bırı başka dıyor otekı başka..ters doğumu goz gore gore kım kabul eder ?2. doğum olması neyı degıstırır? kasap mı devlet hastanelerı normal ıhtımal varken sezo yapsın?madem normal olabılıyor devlet yapsın! yaaa ben böyle bırsey gormedım..
cuma kendı dr uma gıdıcem..kendısıne de bugun olanları anlatıcam..bıde o yorumlasın bakalım neymıs ne degılmıs..
sabah eşimi 8,30 da işe yolluyorum ardından tekrar yatıyorum 10,30 da uyanıyorum
kahvaltı edene kadar 12 oluyor
sonra ortalığı toparlama süpürge derken saat 2 oluyor
sonra yemeği yapıyorum
ve oturuyorum tv izliyorum burada takılıyorum facede takılıyorum
günümün %80 ini yatarak geçiriyorum
hashande ninde bebisini ziyaret ettik masallah cok cok guzel :) Allah hepimize vaktinde saglikli dogumlar nasip etsin insallah ...
Şu hıçkırık olayını sorucatım kızı görünce unuttum. Doğum fiyatımı öğrendim 1,500 tl dedi eşim dediki zam gelirmi artarmı yada fiyatı sabitlem
aman gıcık yazmadı işde neyse bebeler sağlıklı olsunda onların olsun 1 haftaben kızı görünce unuttum arada sürekli titreme nabız atma tarzı bişey oluyo hıçkırk herhalde normalmi diye sorucakdım unuttum
![]()
esra erol' u izleyeceksın 4-7 arası.
hala var mı bılmıyorum.
hazırla tabi ben doktor bana ne zaman normal doğum dedi hepsini hazırladım yarın krem alcam göğsüme başka bişey kalmadı bide bebişe pişik kremi hazır dursun artık geç değil çünküAyyy kuzum hadi hayırlı haberler alırsn inş. Bide çantayı hazırlıyım dimi herşey yıkandı ütülendi evdeyim yavaş yavaş hazırlıyım diyorum
Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok![]()
Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok![]()
gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin süt içinde üzülme hemen gelmiyor zatenBen dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok![]()
niye öyle diyorsun ama.Yaaa hayırrrbu dediklerin çok ama çok sıkıcı
neyse sıkıldıkça size sararım ben
![]()
doğdu yani. hadi hayırlısı.hashande ninde bebisini ziyaret ettik masallah cok cok guzel :) Allah hepimize vaktinde saglikli dogumlar nasip etsin insallah ...
hashande ninde bebisini ziyaret ettik masallah cok cok guzel :) Allah hepimize vaktinde saglikli dogumlar nasip etsin insallah ...
cuma mı çıkıyon izne sende ?İnşallah cumadan itibaren ben de aynını yapcamÇok heyecanlıyım
![]()
cuma mı çıkıyon izne sende ?
esra erol' u izleyeceksın 4-7 arası.
hala var mı bılmıyorum.
sadece temızlık yap..ıyı stres attırıyor..dun dıp kose temızledım birazdan kalkıp yıne aynını yapıcam.yoksa dusun dusun sarpa sararım