iremguzum
gıcık bir gun olmus geçmiş gitmiş olsun canım sağlık sektörü mu zulüm sektörü mü muamma
bi tane absürdluk örneği benden gelsin hem sevincliyim bugün hem sinirli
Kızımın bundan bir önceki hastalığında yaklasik 15_20 gun olmustur agir seyrettigi ve sik tekrarladigi icin cocuk doktorundan kan tahlili ve bogaz kültürü talep etmistim.ki ilac kullndrcaksa bile bosa ise yaramayan şeyle bunyeyi yüklemesin. Kaldi ki bu talebin drdan gelmesi lazımdı neyse. Tam kan sayiminda trombosit degeri hayati ölçüde düşük cikmis ve pek degerli doktorcuk bunu farketmiyor bile

malesef babamdan oturu bu konuda tecrubeliyiz diye hemen farkettim ve dunya basimiza yikildi zira deger her an ic kanama gecrecek kadar dusuk ve anormaldi. Baska drlara danistigimda okuluna kadar uyarmami istediler carpma dusme vesaire icin rabbim korusun beyin kanamasi vb olur o degerle diye. Enfeksiyon ilac bitsin tekrarlayalim diye bekliyorduk bugunki dr docent isinin ehli biri ona bahsednce acilen testi tekrarlmamzi istedi iyi bir labaratuar onerdi ki referansi kuvvetli biyer burda subesi oldugunu biomiyordum ah keske bastan bileydim bu stresi cektgmze degmezdi. Sonuc hamdolsum cocugumun trombositleri gayet normal aralikta ve ilk yaptrdgm yerin degerleriyle arasinda nerdeyse 200 kusur bin fark var

bu kadar lakaytlik bu kadar bastan savma olcum olmaz ki bu onemli bisey. Onbes gundur esim ben kizimin ogretmeni dahil yasadgmz stres yanimiza kaldı haa bin sukur rabbime ki yanislik olsun kotu bisey olmasin da iste bu adı saglikci olup insani sagligindan eden bu tipler heryerdeler allah onlarin eline dusurmesin kimseyi