• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bugun ben biraz ayakda kaldim alisverise faaln gittim ha bire asagiya baski hissetim
bu abskiya erken deilmi ya, baski olmasi demek basi aasagida mi demek oluyorki

işte bende hep öyle olduğu için doktor yatış veriyor sürekli
başı kanalda oturman bile sakıncalı dedi

Senle aramizda 3gun var benimde 28 itibari ile sezeryan olcak.sen boyle diyince erken gibi geldi
Sezaryenci doktorum 30 unda alırım diyordu, bu doktor 30 undan sonra bekleyelim gelmesini dedi, ilginç gerçekten. Sezaryende bekletmiyor demk ki

kızlar sizlere birşey soracağım sabah beri normaldir dedim ama artık yerimden hoplamaya başladım. şimdi bu benim oğlan tepiştikçe alt yumurtalıklarım vajina bölgeme sürekli çok aşırı can yakıcı bir ağrı girmeye başladı. şimdi bile ince ince ağrımaya başladı tam tarif edemiyorum yerini ama alt taraf komple sıkıntı yapmaya başladı. acaba çocuk mu yapıyor,böyle olan var mı aranızda hayır çocuğun tepiştiği yer karnımın üstü acaba bir taraflarımı değiyor da bu kadar can yakıyor. daha önce olmamıştı böyle o_Oo_O
Bugun bnde yazmistim ayni seyleri..sanki cikacakmis gibi oluyor.bicakla kesiyormus gibi bi dizi girip cikioo anlik..kafasi asagida bnm kizin.kafasini hareket ettirdikce o sizi olusuyor diye dusunuyorum.her zamn olmyo..ama bnide yerimden hoplatti bugun kac kere..ayyy uyyy diye bagirdim andizin...korkulacak bisi yok bence tatlim..

işte bende hep öyle olduğu için doktor yatış veriyor sürekli
başı kanalda oturman bile sakıncalı dedi
amaninnnn benimkinin basi nerdeki
bana deseler adim atican dogucak yatamamkii
Allahim YUZUme baksin ne deyim artik
çocuklarim nolucak ben yatrsam : (
ama kizimda oyleydi,33. haftada absi kanaldaydi ben 37 de ayakalndim normal hayata döndüm 40 d adogurdum : )) , ne is gorduyse bu kiz 2 ay boyunca basi oradayken : ))))))))

bu giyinik halimm
ben yanıyorummm
kombiyide en kısıkta yaktığım halde fenalardayımm
sürekli terliyorum,duştayım

Arada bana da geliyorlar ama bugün ne bileyim ekstra soğuk İzmire bile kar yağdığını düşünürsek :KK53: Hoş gerçi yağdı ama kalmadı ama en azından karın uçuşunu izledik eğer çok yağsaydı kalsaydı çocukları michelin lastiği gibi giydirip kardan adam yapmaya çıkacaktık ne güzel :KK51: kısmet değilmiş

Biz de burdayız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 149
maasalh canim hiç kilolu durmuyorsun, sen kaç kg larda ki odem kilodan sayilmaz : )

On kilo oldu aslinda su an seksene yakinim da kilo gibi durmuyor bunda şükür :)

ahh tombiş parmakları ben çok severim ilk onlar dikkatimi çekti :p:p

yaa onlar tombis kofte kivaminda oldu son donemde iyice gozume dev anasi gibi gorunuyorlar hehe:KK70:

iremguzum iremguzum kiz bu gobusu buyudu diye sevip seviniyom ya ben bi de ;) ilkinde bu haliyle dogurmustum bu kadar yuvarlak da degldi hatta kimse inanmams arkmdan okulda dogum yaptgma hamile miydi ki diye. Bu kadar buyuyo anacim benmkler icim genis herhalde:p

haraketleri aci sanci vemiyorda bai garip hiissdediyor insan , canin yanmasada ay uy diyorsun entersan bi durum

benımde oluyor hatta o kadar assagıdakı bu sızlamalar böyle tekme hareketı gıbı vajinal bolgenın hemen ustu tas gıbı sertlesmıs oluyor..sankı bebek kafası varmış gıbı..:KK59:

eslaa eslaa arada bende de oluyor ondan
anlam veremiyorum
sancı desem değil sızı desem değil
hoşuma gitmiyor hiç değil :D

Bugun bnde yazmistim ayni seyleri..sanki cikacakmis gibi oluyor.bicakla kesiyormus gibi bi dizi girip cikioo anlik..kafasi asagida bnm kizin.kafasini hareket ettirdikce o sizi olusuyor diye dusunuyorum.her zamn olmyo..ama bnide yerimden hoplatti bugun kac kere..ayyy uyyy diye bagirdim andizin...korkulacak bisi yok bence tatlim..

hiç olmuyordu bu kadar şiddetli o yüzden anlam veremedim sancı desem sanırım değil az çok sancının ne olduğunu biliyorum çok değişik. herhalde oğlan yapıyor ,neyse tek değilmişim korktum valla yalan yok D:

onceki hamileliklerimde bene takmiyordum bu sefer saynizde banada bulaasti bu takinti :) , pozisiyonun konusulmadigu gunumuz yok maasallah : )
ama benim hakli sebebim var, ters duz farketmez her halukarda normal dogurturlar beni seçme sansim yok maalaeefff:KK51:
ben sezo dan kaçtık ca en basındanbu yana yakamı bırakmadı resmen..yok plesenta prevıa ..o bıttı bebek kılolu ..hadı ondada sansımı deneyım de bu sefer de bebek ters onda ne yapayım..:KK51:
yaaa amaaa :KK12::mad::KK61:
biz kızımla uçuyoruz ablasıı ondan böyle :oops:
:KK19:marjınalsınız ana kız sız ..hanı göbeğe bakıp yok bu kesınlıkle kız degıl erkek dıyenler var ya ıste nerdeyse bende sana oyle bır yorum yapacam :KK70:..
Biz de burdayız
sukur bı gıdımcık cıkmıs göbek..surda doğurdun doguracan ayva gobegıyle geldın gıdıyon heee:KK45:

Böyle top göbekte bi kızçe gelicek inşaAllah:) toplamda alınmış 4,5 kg:) o eşofman aslında göbeğin üstünde duruyo ama fotoda kötü durdu diye aşağı indirdim:)

kocaelı de bugun kar kıs yokken okulu tatıl ettıler
yarında tatılmıs..hıc degılse kar yağıyor :KK53:

iyi günlerde giyinsin herkes :)
ne kadar düşünceli maşaallah :KK37:
benim niye görümcem yok
arkadaşlarımın hepsi yelek yapıp duruyor
milyontane yeleğimiz oldu:KK70:

Önemli olan görümce olması değil de düşünceli olması sanırım.Bende de var bir tane ama sağolsun hiçbir şeye karışmaz.Bir kere oğlumun 1. miydi 2. yaş gününde mi ne (haziranda) kışlık bir eşofman takımı hediye almıştı oğluma,şimdi giydirsem anca olur oğlum 6 yaşında :KK45:

Dün gece saçma sapan şeylere üzüldüm durdum.Uyku tutmadı ya sanırım ondan böyle saçmaladım mı ne.Ocak ayında doğacak olan bebişlerin cicilerine filan bakıyordum.Diyor şunu halası yaptı bunu teyzesi gönderdi dedesiyle annannesi geldi bilezik yapmışlar arkadaşım şu hastane çıkışını aldı vs.. O kadar çok özendim ki anlatamam :KK51: Benim neden hiç arkadaşım yok.Tek çocuğum kardeşim de yok.Torun olacak diye sevinen babaanne dede yok.Yani var da,sevinme kısmı yok.Kendi babam farklı tellerde çalıyor dünyadan haberi yok.Annem zaten bizimle ama ne bleyim ya.

Bana bakın tek çocuk yapıp yalnız bırakmayın çocuklarınızı.Bazen gerçekten kendimi çok yalnız hissediyorum üzülüyorum.Diyorlar ki işte bi arkadaş bi kardeşe de bedel olabiliyor bazen.Arkadaşı yoksa ne olacak.Al işte benim yok.Çevremiz de yok.Eşimin sülalesi de sağolsun hiiiiçç meraklı değiller böyle şeylere.Hadi biz kopuk bir aileyiz zaten böyle olması normal görünüyor diyeyim.Eşimin ailesi birbirine tutkun göründükleri halde hiçbir şeyde destek vermiyorlar.O tutkunluk yok yani.Hani yapalım edelim şöyledir böyledir.. Bebek doğacak daha gözümüz aydın diyen yok.Şimdi ben bu olanları nasıl unutayım:KK42:

kocaelı de bugun kar kıs yokken okulu tatıl ettıler
yarında tatılmıs..hıc degılse kar yağıyor :KK53:

evet burda yarında tatil ama nerde kar kış yok ? mesela benim evimin burdan çarşıya inmek mümkün değil
tabi derincede hiç birşey yokmuş ama yüksek yerleri baz alıyorlar ya ondan tatil :)
ben pilatese gidemedim bugün kar yüzünden

Back
X