• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

sanki bişeyi yok dedim aaaaa sende hepimiz ağlağız bu ara zaten
ağla gitsin :p
şaka bir yana ciddiyim ben, minik bir hediye kimi mutlu etmezki
mutlaka almışsındır,almasanda doludur zaten
ama benim içimden geldi
küçükte olsa Asyamla beni hatırlatan bişe göndermek istiyorum

Su yaşadığım duyguları su an bi hissetsen benim için bütün hediyelere güzelliklere değer.Asyayi ve yüreği güzel annesini unutmayacağım tabii ki de.hisler daha kalıcı :KK66: çok sağol canim moralin düzeldi sayenizde.surda konuşmak dahi yetiyor insana inanın.hepiniz iyi ki varsinİz :KK19:

Bazı şeylere cevap verniyorum ama çoğu şey beni çok etkiliyor.esobanin yıl başındaki sözleri.litchinin o gün aç kalışı ve yaşadıkları.yaprakgulun ilk basta bebeklerini istememesi ve milletin onu yargilamasi .melikenin hastane süreçleri gidip gelmeler arasindaki paylaşımlarımiz.daha sayamadigim birçok olay ve kişi.oturup dertlesnek geçiyor bazen icinden bazilarinizla.ne çok şey yasamisiz di mi :KK51:burda birbirimize yarenlik ettik ne güzel.bebisler olduktan sonra muhtemelen çoğumuz burada olamayacagiz. Seviyorum sizi :KK19:

Ne güzel ama esin bunu ailesine hatırlatma ihtiyacında bulunuyorsa.yani bazıları var ki ailesinin yaptıklarını hic görmüyor bu sefer kadın sac bas yoksa da yapacak Bisey yok çünkü yanindaki adam öküz savunma hakki bu tek sana kalıyor. Bi corap bi çamaşır alması kayinvalidenin herşeye müdahale etmesini gerektirmez ki.o almasa da karışır size kadının tarzı bu demek ki canim :KK66:

Erkekler ailelerimin yaptıklarını hiç Görmüyor zaten.

Su yaşadığım duyguları su an bi hissetsen benim için bütün hediyelere güzelliklere değer.Asyayi ve yüreği güzel annesini unutmayacağım tabii ki de.hisler daha kalıcı :KK66: çok sağol canim moralin düzeldi sayenizde.surda konuşmak dahi yetiyor insana inanın.hepiniz iyi ki varsinİz :KK19:

Bazı şeylere cevap verniyorum ama çoğu şey beni çok etkiliyor.esobanin yıl başındaki sözleri.litchinin o gün aç kalışı ve yaşadıkları.yaprakgulun ilk basta bebeklerini istememesi ve milletin onu yargilamasi .melikenin hastane süreçleri gidip gelmeler arasindaki paylaşımlarımiz.daha sayamadigim birçok olay ve kişi.oturup dertlesnek geçiyor bazen icinden bazilarinizla.ne çok şey yasamisiz di mi :KK51:burda birbirimize yarenlik ettik ne güzel.bebisler olduktan sonra muhtemelen çoğumuz burada olamayacagiz. Seviyorum sizi :KK19:
Çok duygusal olmuş ama yaa zaten dokunsalar aglicak moddayim :(

T tiramisu94 ben de onu düşünüyordum, cok yakın hissediyorum sizi kendime, be de olsa halimizi damdan Düşen anlıyor değil mi hepimiz aynı gemideyiz . Ben de cok ozlicem ..

Nerdeyse askerlik kadar oldu birlikteliğimiz. Gerçi.sen bir ara kayboldun geldin ama
Yazınki soğuk çorba isteğini bile hatırlıyorum.

Ben sanırım çok gıcık bir anne olacağım, herkese laf eden öptürmeyen dokundurtmayan.Kimin ne düşündüğü de zerre umrumda olmaz valla , sonra o çocuk ateşlenince onlar bakmayacak sonuçta.Ayrıca dudaktan öpmelerine sinir oluyorum küçücük bebekleri.

Öptürmemenin bir yolu var mı acaba?

Kızlar size tavsiyem, biberonunuzu uygun biberon ucunuzu, gögüs pompasını alın, belki bebeğiniz emmekte zorlanacak, sonradan araştırmayın elinizin altında hazır olsun.

Ben bir tane avent büyük boy biberon aldım.başka almaaya gerek var mı acep

Yine de hala avm lerde kadınlar ısrarla çantalarını Göbüşüme çarpmaya çalışıyor.
Adamlar da bön bön bakıyor gerçekten. Ah Allahım bizim dinimizde SAYGInın en âlâsını vermiş ama en dindarım diyen adam bile cahil kalıyor. Katolikler hamile kadını el üstünde tutarlar. Onlar için Meryem ana nasıl kutsalsa diğer kadınlar da Öyledir. Gel Gör ki bizim ülkemizde dini bütün görünenler hamile kadını dışarı çıkarmıyor.

Back
X