• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kendi yeğenimi bile yanağından öpmedim ensesini kıkladım elini fln optum yani o kdr rahat ki insanlar gıcık oluyorum ben de , aynen ne derlerse desinler bebişlerin sağlığındanonemli mi , ki ole tipler darılsın zatn
Ben sanırım çok gıcık bir anne olacağım, herkese laf eden öptürmeyen dokundurtmayan.Kimin ne düşündüğü de zerre umrumda olmaz valla , sonra o çocuk ateşlenince onlar bakmayacak sonuçta.Ayrıca dudaktan öpmelerine sinir oluyorum küçücük bebekleri.

Aldım
Kızlar size tavsiyem, biberonunuzu uygun biberon ucunuzu, gögüs pompasını alın, belki bebeğiniz emmekte zorlanacak, sonradan araştırmayın elinizin altında hazır olsun.
ben, medela elektrikli , bi de lansinoh manuel hediye geldi onu da çantamda taşırım iş yerinde fln kullanırım dedim

Kendi yeğenimi bile yanağından öpmedim ensesini kıkladım elini fln optum yani o kdr rahat ki insanlar gıcık oluyorum ben de , aynen ne derlerse desinler bebişlerin sağlığındanonemli mi , ki ole tipler darılsın zatn

Nasıl öptürmiycez ki? Adam pat diye öpüyor. Öpebilir miyim dese öpme denir belki de öpmesini nasıl engelliyicez?

Bişey sorabilir miyim? Kadın gelicek de Derz Aralarını fırçalatmak istiyorum en iyi temizleyen şey ne Derz Aralarını? Evde çamaşır suyu be cif var. Ekstra bişey almasam cifle yap desem olur mu sizce?
Ben. Geçen yeşil cifle temizlettim ama biraz beklesin sonra silsin temizlendi benim

Kızlar iyi araştırın derim , yenidoğan Sünnet'i hakkında iki doktor negatif konuştu bana
Canim her konuda oldugu gibi bundada farkli gorusler var.
Benim arkadasim ogluna yaptirdi cok memnun kaldi. Ablamin oglu oldugunda yaptirmssini onerdim buyuyunce dugunuyle yaptiricam dedi ama yigenim tikaniklik nedeniyle 1,5 yasinda narkoz alarak sunnet oldu cok zordu narkozun etkisini atmasi ben cok uzulmustum...

Kızlar Benm bebiş 2.240 gr, 2500 gr olsa iyiydi ama 2.000 i geçmesi iyi dedi doktor , 2700 gr fln olur mu doğuma kdr sizce ? Dert oldu içime, sürekli yemiyorsun dien bi gurüh var tepemde , küçük olunca bebiş "biz dedik bilmem ne dinlicem"

Canim her konuda oldugu gibi bundada farkli gorusler var.
Benim arkadasim ogluna yaptirdi cok memnun kaldi. Ablamin oglu oldugunda yaptirmssini onerdim buyuyunce dugunuyle yaptiricam dedi ama yigenim tikaniklik nedeniyle 1,5 yasinda narkoz alarak sunnet oldu cok zordu narkozun etkisini atmasi ben cok uzulmustum...
Yeni görüşler varmış bu konu hakkında doğru bilinen yanlışlar varmış , sizinle de paylaşmak istedim . Benişler Gözümüzün nuru sonuçta :) hepsi iyi olsun inş

Nerdeyse askerlik kadar oldu birlikteliğimiz. Gerçi.sen bir ara kayboldun geldin ama
Yazınki soğuk çorba isteğini bile hatırlıyorum.

Kiz güldürme beni neler istemedim ki :KK23: senle ilk kete sayesinde konuşmaya baslamistik.. Ben ara verdim ama isimle alakalı çok yoğun çalıştığım zamanlardı gece 2 ye kadar filan calisiyorduk eşimle yoğun bi süreçti tabii siz o süreçte iyice katmerlendi dostluklar ben tam yetisemedim :KK51:

Harbiden askerlik gibi oldu. Hatta askerlikte yoktur herhalde boyle sıkı fıkılık.uyku tutmayinca mesela eşimle konuşnuyorum ama sizlerle konuşuyorum.her turlu seyimizi de paylaştık ne güzel.harbiden ama yılbaşında senin yaninda olmak isterdim. O gece kim ne yazmış kim gelmiş kim gelmemiş diye foruma girdim çocukları uyutup etrafı toparladiktan sonra.yazılarını okuyunca sadece yaninda olmak istedim.ne bileyim.seni uzmemek için Bisey de yazmadım.ama içimden konuştum senle bissuru sen ne kadar duymasan da :KK51:

Çok duygusala baglamayim hadi de,söylemeden edemicem bacım o dolma barnahlarini yirim :KK48:

Kızlar Benm bebiş 2.240 gr, 2500 gr olsa iyiydi ama 2.000 i geçmesi iyi dedi doktor , 2700 gr fln olur mu doğuma kdr sizce ? Dert oldu içime, sürekli yemiyorsun dien bi gurüh var tepemde , küçük olunca bebiş "biz dedik bilmem ne dinlicem"
Benceolur son ay cok aliuo diyolar ayrica senn elinde olan bise degil sagliklibolsun yetr o konusanlar cok biliyo

Çok duygusal olmuş ama yaa zaten dokunsalar aglicak moddayim :KK43:

Ağlama kiz ben sabahtan beri böyleyim beni de aglatirsiniz bak. Eşini özledin değil mi kiyamam bunlar tatlı ayriliklar Rabbim bu daha ayırmasını sizi inşallah.bazen ben de gün içinde esimi çok ozlerim.çıkarır hemen kıyafetlerini koklarim :KK51:

Kiz güldürme beni neler istemedim ki :KK23: senle ilk kete sayesinde konuşmaya baslamistik.. Ben ara verdim ama isimle alakalı çok yoğun çalıştığım zamanlardı gece 2 ye kadar filan calisiyorduk eşimle yoğun bi süreçti tabii siz o süreçte iyice katmerlendi dostluklar ben tam yetisemedim :KK51:

Harbiden askerlik gibi oldu. Hatta askerlikte yoktur herhalde boyle sıkı fıkılık.uyku tutmayinca mesela eşimle konuşnuyorum ama sizlerle konuşuyorum.her turlu seyimizi de paylaştık ne güzel.harbiden ama yılbaşında senin yaninda olmak isterdim. O gece kim ne yazmış kim gelmiş kim gelmemiş diye foruma girdim çocukları uyutup etrafı toparladiktan sonra.yazılarını okuyunca sadece yaninda olmak istedim.ne bileyim.seni uzmemek için Bisey de yazmadım.ama içimden konuştum senle bissuru sen ne kadar duymasan da :KK51:

Çok duygusala baglamayim hadi de,söylemeden edemicem bacım o dolma barnahlarini yirim :KK48:

burada neler oluyor çok duygusal gördüm sizi geçmişi bilmiyorum ama ben çoğunuzu tek tek tanıyorum (kendimce) ve etrafımdakilere bahsedince bir arkadaşım şöyle dedi bir arkadaşımın şöyle bir şeyi var diye anlatıyorum

kocaelinde misin ? biz de başiskelede oturuyoruz valla burada baya var. iyiki tatil olmuş yoksa gidemezdim. yarın da dinlencez kısmetse :KK37:

aaa bende başiskeleye taşınıcammm , şuan bağçeşmede oturuyorum , bizim burda da çok var ama kaç cm bilmiyorum :KK45:

Ağlama kiz ben sabahtan beri böyleyim beni de aglatirsiniz bak. Eşini özledin değil mi kiyamam bunlar tatlı ayriliklar Rabbim bu daha ayırmasını sizi inşallah.bazen ben de gün içinde esimi çok ozlerim.çıkarır hemen kıyafetlerini koklarim :KK51:
Keşke ben de kiyafetlerinden birini alsaydm da koklasaydim ya hsonu gelince yuruteyim kiyafetlerini :) ben de nobetci oldugu gunler pijamasina sarilir uyurdum..eğer olur da 2.yi dogurursam oturup evimde doğurcam :) böyle hsonu gelsin diye 9 doguruyorum :)

Back
X