• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

İnanılmaz ama uykum geldi sanki,her uyandığında her tarafim özellikle de kaburgalarimin ağrısıyla utanıyorum bugün yatar vaziyette uyumayı denicem dizeyim yastıklarının,aslında bu bölüm de dizi atarim diye dusunmustum under the dome açmış eşim ama uyumuş,sizinle yazisirken de kızımı uyuttum dun geceden de uykusuzum sanırım ondan boyle uykum geldi..hepinize ağrısız uyanmasiz bir gece diliyorum :KK5:

uyku gelince git hemen uyu canım a çok kıymetli uyku bnm ufak kaşıntılar geliyor yine bakalım burnum tıkalı biri sümüklü boğazım kötü olacak gibi hasta olcam gibi hapşuruyorum da :KK1: git uyu kıymetini bil uykunun Allah rahtlık versin güzel rüylar gör inş bebişinde bol bol tepiklesin seni ama sen uyu o tepiklerken :KK19::KK68: grşrz iy uykular sana güzel anniş:KK15:

Amin amin canım inşAllah çok tşk ederim :-)

Aminnnnnnnnn inşAllah canım ya. Bu arada senin kabızlık ne durumda canım Allah kolaylık versin inş dzelirsin bir daha olmaz hiç.

Canım bnde dr. um ocak son haftası bekliyorum bu oğluş gelir dediği için almıştık duruyordu bu akşam yapalım dedim kocişe nede olsa yarında istnbula okullar tatilmiş dedim sadece etiketlerini zımbalamak kaldı okadr.
inşAllah hayırlısı sağlıkla geleceği doğru zmnda alırsın kucağına : )

Canım bizimde hep söylenti gibiydi isim konusu olumsz yorumlara takılıyordum birde uzun olmasına takılıyordum ama etiketini yapınca ismi yazdık ve aslında bu adımla da netleştirmiş olduk ismi, sizde şeker işini etiketi yaptığınz anda netleşir kesin isim o yüzden başlayın bu işlere :KK66:

Lavman yaptık :oops: inşallah normale döner.

Lavman yaptık :oops: inşallah normale döner.

hadi bakalım inş normale dönersin kuzum yaa çok zor kabızlık insan yapmaya ıkınmaya bile korkuyor.
Bende 2 hafta önce çok kötü olmuştum 4-5 gün çıkmayınca en son artık Allah affetsin wc de dua ede ede ıkındım zorladım çok acı ama yaptım sonunda. Ondan beride ara ara sabhları aklıma gelierse özellikle kayısı incir kurusu yiyip üstüne su içiyorum, bu günde pırasa yaptım hiç sevmem ama kociş seviyor die almıştık bnde yedim ondan ki kabız fln olmıyım die. benim 2 günde bir oluyor zaten öle hergün hergün çıkamıyorum ne hikmetse, muz yediğimde de biraz daha öteliyor ama muzuda bebişim için yiyorum 2 günde 1 tane fln gibi.

Hadi yaakısa surdnım bu kar da kışta soğukta ne dherkes Allah muhafaza :KK43: Dikkat et emi kndine göbüşüne canım
çok mu salladı ki nasıl merkezi nere acep

Eminim canim ya uyaniktik birden dipten vurup titretti kisaydi ama urkutucuydu kortuk gece gece herkes hissetmis civardan zaten mersin burasi deprem bolgesi de degil guya da bu yil bi tuhaf rabbim korusun :(

hadi bakalım inş normale dönersin kuzum yaa çok zor kabızlık insan yapmaya ıkınmaya bile korkuyor.
Bende 2 hafta önce çok kötü olmuştum 4-5 gün çıkmayınca en son artık Allah affetsin wc de dua ede ede ıkındım zorladım çok acı ama yaptım sonunda. Ondan beride ara ara sabhları aklıma gelierse özellikle kayısı incir kurusu yiyip üstüne su içiyorum, bu günde pırasa yaptım hiç sevmem ama kociş seviyor die almıştık bnde yedim ondan ki kabız fln olmıyım die. benim 2 günde bir oluyor zaten öle hergün hergün çıkamıyorum ne hikmetse, muz yediğimde de biraz daha öteliyor ama muzuda bebişim için yiyorum 2 günde 1 tane fln gibi.

Ah o muzu ben aylardır yemiyorum. Neden oldu anlıyamAdım ama ben de artık en az bir öğününü sebzeye vericem. Eve lahana ıspanak aldım ben de bakalım. Dikkat edelim canım.

Arkadaslar lutfen cvp verin :((( bugun karnim ara ara gerildi yani kasildi ki hala o sekilde..tas gibi karnim..bebegin hareketink hissediyorum birde cati denilen yerde de agri var..sizce bu normalmi ?

Eminim canim ya uyaniktik birden dipten vurup titretti kisaydi ama urkutucuydu kortuk gece gece herkes hissetmis civardan zaten mersin burasi deprem bolgesi de degil guya da bu yil bi tuhaf rabbim korusun :KK43:

inş devam mı fln olmaz canım bu soğukta zor birde deprem stresi. Allah kolaylık versin korusun herkesi inş.

Back
X