- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
hadi geçmiş olsun canım. iyimisiniz ikiniz deKizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi geçmiş olsun canım. iyimisiniz ikiniz deKizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
Ay böyle yazınca düşününce heyecan bastı gene bak :) Allahım hepimizin kuzucuklarına aldıklarımızı yaptıklarımızı sağlıkla hayırlısıyla giymeyi kullanmayı nasip etsin inşAllah.Ay bunlarda çok güzel canım ama kaç tane yaptıracaksın 100-150 tane olursa biraz maliyetli olur sanki anahtarlıklar 2,5 lira falandı. Fiyatlar makul yani. Birde çikolata yaptırırsın tamam ben çikolataları şöyle yaptırdım
bneim 33+0 haftam ama imzamda niye 33 yaziyor, 34 yazmiyormuydu 33 bitince : )))
dert etdigim seye bakin : )))))
aynen en nefretlik cvpaynen valla
bende bazen soruyorum eşime akşama ne yemek yapayım diye
ne bileyim onuda mı ben düşüneceğim diyor![]()
Başka neyi düşünüyormuş ki. Tabii zaten en önemli islerimiz arasında sağdan soldan çorap toplamak,terlikleri bulmak,ha bi de ne yemek yapicagimiza karar vermek var![]()
hı hı biliyorum en çok sıkılan şeyler onlar zaten, nar da sıkıyor mu bunlar ?
Sizde kırmızı halı serersiniz.Önce Ankara'ya uğrayacaklar. Burda da bir Karşılama yapalım bari![]()
Fıstık elmanin armudun havucun falan suyunu Nasil çıkaracaksın peki![]()
sen ne sıkmak istiyosun katımı sadce portakal mandalin limon falan mı
ya bende çok sinir oluyorum bu tür davranışlara uyardigin ı haldeyaptığı zaman sanki inadına yapiyormus gibi geliyor benim de bir gorumcem var oğlum doğduğunda beri ev de v sigara icirtmiyorum eşimden buna uyuyor geçen geldiğinde benmarkete kadar gittim geldiğimde b aktimsalonunun ortasında sigarasını içiyor ayak ayak üstüne atmış çıldırdmı ya kaç defada uyardim bende susmadim çıkar çıkmaz arkamdan sigarami yaktin dedim oda pişkin pişkin rahatsizmi oldun diyor kirlentle dumanlridışarı cikartmaya çalışıyoraklıma geldikçe hala sinir oluyorum ama o gündür bu gündür evimede gelmiyor bide alindi acok soyledim canim. Ben odada yokken annem diyor alcak sesle. Bugun yine soyledim anne baska babanne baska kafasi karisiyor cocugin diye. Sanki adi yok bizim oglanin. Oyle bir oglum diyor ki esim ben oglun degil miydim diyor aliniyor dusun. Daha ne diyim. Bizim isimiz gorulsun diye geldi bir de
Gözünaydın canım.Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
portakal sıkarım falan dusunuosan evet olabilir. katı meyve sıkacağında hersey sıkabılıosun ıste muzdan tut havuca nara kadar. sebze de sıkılıo hatta da onu denemedım. ben pek meyve yemem onunla bıraz alıstım. sımdı eşim sıkarım bak diyip tehdit edio bu şekilde yemiş oluyorumNARENCİYE SIKACAKLARINA BAKTIM SANKİ DAHA PRATİK YAHU : ))
aynen valla
bende bazen soruyorum eşime akşama ne yemek yapayım diye
ne bileyim onuda mı ben düşüneceğim diyor![]()
arnica presso benimki narenciye bak istersennarenciye bir de nar sıksa yeter napim, çok parça yıkamak istemiyorum ya : )) rahatıma pek düşkünüm
NARENCİYE SIKACAKLARINA BAKTIM SANKİ DAHA PRATİK YAHU : ))
benim dünden kuru vardı bugün pilav yapcam dedim eşime , dün yedikya dedi o bulgur pilavıydı dedim ama pilavı kabul etmedi, eskiden çeşitli ve güzel yemekler yapardım , doğumdan sonra eski performansımı bekliyormuş böyle olmazmış : ))
ee çocukla nsl olcak o iş dedim , onu uyutur yaparsın diyor , kim çalışacak !!!! kadın 4 e bölünsün : ))
Onunla sadece mandalina portakal sıkıyosun.