• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Aa hastane çıkışım citcitli benim, onu kullanamıyoruz o zmn
Bu çıtçıtlı badiler göbek düşmeden giydirilemiyormuş zaten.Şu ince yelek gibi iç zıbın mı her ne ise o giydiriliyormuş. Ağlıyor giyemiyor diyorlar.
Ay panik oldum yok önden bağlamalı şimdi hatırladım :)

Kızlar Hadi Listeye Bakında Ona Göre Çantayı Toparlıyım Sizi Bekliyorm :KK20:

bence iç zıbında koymalıyız , ben daha çanta hazırlamadım da kafamda var yani,
çorap fazla olmuş
pişik kremi gereksiz bence
bi de battaniye 1 ince 1 kalın yeterli olur
ama çantasını hazır edenler daha iyi bilgi verirler benden böyle şekerim : ))

Slm arkadaslar ins herkes iyidir..aranizda trombosit dusuklugu yasayan varmi?beni bugun hastaneden aradilar simdi gidicem ins,trombositlerim cok dusmus:KK43: 150/300 arasi olmasi gerekirken benimki baya dusuk 30cikmis:KK43:tehlikeli bi durum..nolur dua edin ins bi yanlislik olmustur,trombosit transferi yapmak zorunda kalabilirlermis,insaAllah gerek kalmaz..
Yanlış bakabiliyorlarmış inşallah öyledir. Hangi hastanede baktılar.
Arkadaşın annesinde var görünce yazar cvp.

Slm arkadaslar ins herkes iyidir..aranizda trombosit dusuklugu yasayan varmi?beni bugun hastaneden aradilar simdi gidicem ins,trombositlerim cok dusmus:KK43: 150/300 arasi olmasi gerekirken benimki baya dusuk 30cikmis:KK43:tehlikeli bi durum..nolur dua edin ins bi yanlislik olmustur,trombosit transferi yapmak zorunda kalabilirlermis,insaAllah gerek kalmaz..

canım geçmiş olsun , yanlışlık olma ihtimali var mı ki ? ama inşallah gerek kalmaz

Selam canım son ölçtürdüğümde benimki 130 çıkmıştı. Doktorum 4 hafta sonra tekrar bakalım ama bazen yanlış bakılabiliyo dedi. Sen güvenilir bir yerde tekrar ölçtür bence. Hatta bazı doktorlar mikroskoba kanı koyup tek tek kendileri sayıyolarmış bu tür yanlışlıklar olduğundan. İnşallah seninki bu kadar düşük değildir.

Ayaklar büyümesin diye ne yapılıyomuş ? Benimde 39-40. Ama bi türk atasözü büyük ayaklı kadınlar akıllı olur.
Boy için yapılanı işte.
Ya brn senin adına alışamadım dikkat ettiysen cvp bile vermiyorum çoğu zaman. Bari resmi değiştirmeseydin.
Özdeşleşmişti senle

geçen akşam tarhana çorbası içirdim ilk defa
içmiyor normalde
içine yavuk bulyon koydum salça koydum tereyağ koydum en son blender dan geçirdim
içti içti çok güzel olmuş ne çorbası bu dedi
tarhana dedim bilseydim içmezdim dedi
demekki ne yiyip içtiğini söylememek lazım
ay bu erkekler aynı ben artık söylemiyorum neyi nasıl yaptığımı bi daha ki yaptığımda yine o şekilde mi yaptın demesin diye.....

BELKİ İLGİSİNİ ÇEKENLER VARDIR PAYLAŞMAK İSTEDİM DUALARINIZDA BENİ DE UNUTMAYIN!
DOĞUMU KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN

MERYEM SURESİ 23-24-25-26. AYETLER

Bismillahirrahmanirrahim
“Fe ecaehel mehadu ila ciz'ın nahleh kaletya leytenı mittü kable haza ve küntü nesyem mensiyya. Fe nadaha min tahtiha ella tahzenı kad ceale rabbüki tahteki seriyya. Ve hüzzı ileyki bi ciz'ın nahleti tüsakıt aleyki rutaben ceniyya. Fe külı veşrabı ve karrı ayna fe imma terayinne minel beşeri ehaden fe kulı innı nezertü lir rahmani savmen fe len ükellimel yevme insiyya”
“Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: “Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim. Altından (bir ses) ona seslendi: “Hüzne kapılma, Rabbin senin altında bir ark kılmıştır. Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin. Artık, ye, iç, gözün aydın olsun. Eğer herhangi bir beşer görecek olursan, de ki: “Ben Rahman (olan Allah)’ a oruç adadım, bugün hiç kimseyle konuşmayacağım.”

ARAF SURESİ 54. AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın”
“Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, Güneş’e, Ay’a ve yıldızlara Kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne Yücedir.”

İNŞİRAH SURESİ
Bismillahirrahmanirrahim
". Elem neşrah leke sadrek. Ve vada'na 'anke vizreke. Elleziy enkada zahreke. Ve refa'na leke zikreke. Feinne me'al'usri yüsren. İnne me'al'usri yüsren . Feiza ferağte fensab. Ve ila rabbike ferğab”
“Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi? Ve yükünü indirip-atmadık mı? Ki o, senin belini bükmüştü. Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi? Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır. Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır. Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et. Ve yalnızca Rabbine rağbet et.”

İNŞİKAK SURESİ İLK 6 AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“İzessemaunşakkat. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ve izel'ardu muddet. Ve elkat ma fiyha ve tehallet. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ya eyyuhel'insanu inneke kadihun ila rabbike kedhan femulakıyhi.”
“Gök, yarılıp-parçalandığı, Ve ‘kendi yaratılışına uygun’ Rabbine boyun eğdiği zaman; Yer, düzlendiği, İçinde olanları dışa atıp boşaldığı, Ve ‘kendi yaratılışına uygun Rabbine boyun eğdiği zaman. Ey insan, gerçekten sen, hiç durmaksızın Rabbine doğru bir çaba harcayıp durmaktasın; sonunda O’na varacaksın.”

ABESE SURESİ 19-20. AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“Min nutfetin halekahu fekadderehu. Summessebiyle yesserehu.”
“Bir damla sudan yarattı da onu ‘bir ölçüyle biçime soktu. Sonra ona yolu kolaylaştırdı.”

Ashâb-ı Kehf İsimleri:
Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş, Kıtmîr.

Rabbiyesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr.
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır.

Lailahe illa ente subhaneke inni kuntuminezzalimin.

hem güneş var hem lapa lapa kar yağıyor çok güzel bir görüntü var dışarda
nedense kar yağsın yollar kapansın istiyorum

Back
X