Tamamladim canım ya bi işte şu gelenlere vermek için dağıtılacak şeyler kaldı ona da karar veremedim ne sececegime
Benim de o hazirliklar kaldi hep istanbulda halledicez artik
diğer huyları kötü değil severim kv mi. ama frekans meselesi işte tutmuyor bizim frekanslar. görümcem de aşkım bebeğim diye seviyordu bir de bebeksi konuşarak ahaha dedim çocuk benim halam niye cocuk gibi konuşuyor diye sorcak. ondan sonra yapmadı. görümce söylediğime dikkat ediyor da kvde de o yok.
kimine normal geliyor işte ben hiç gelemem kim kimse oyle hitap edilsin. ben aşkım demiyorum oğluma. aşkım eşim olur olsa olsa yani.
Ben de hic sevmem valla haklisın soyledigin halde ısrarla yapiyorsa o daha gıcık tabi
Iyiyiz biz sadece benim sancim var o kdr yoksa bebek baya kuvvetli
Masalah ikinize debher dogurann agzindan laf alcaz diye umutla bekliyoz valla kız az ayrintili yazin hele :)
Havayifişek de atarız torpilde.
Çık gelde.Hayırlısı ile.
Oh bu kadar ilgiye gelmem mi az kaldi hayirlisiyla insallah
ne yapacağını bilmek yapmanın yarısı zaten yemek yapmayı seviyorum ama ne yapacağımı söylemeleri gerekiyor![]()
Nefret ettigim sey o ne pisirecegini dusunme kısmı
Slm arkadaslar ins herkes iyidir..aranizda trombosit dusuklugu yasayan varmi?beni bugun hastaneden aradilar simdi gidicem ins,trombositlerim cok dusmus150/300 arasi olmasi gerekirken benimki baya dusuk 30cikmis
tehlikeli bi durum..nolur dua edin ins bi yanlislik olmustur,trombosit transferi yapmak zorunda kalabilirlermis,insaAllah gerek kalmaz..
testi baska yerde tekrarlattin mi gecmis olsun iyi bir hematolojiden danismanlik al mutlka gercekten dusukluk varsa yapilacak tedbirler var. Daha once boyle bi sıkıntın var miydi canim