• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Canım benim hayırlı uğurlu olsun maşallah benimkide alıştı maşallah bir hafta zorluk yaşarsın sonra düzene giriyor, moralini yüksek tut. emmeyecek diye kaygılanma sütün hemen gelmezse üzülme. Rabbim kolaylık versin.
masallah canin iyisiniz. Neler yapiyor bebegin. Oh mis kokar o. Sen nasilsin

Kizlar biz evimize ciktik cok sukur iyiyiz
size de masallah. Cabucak buyusun oglusun

valla niyetı bozuk. toparlak cocugu nasıl doğurtacaksa.
gercı bende o performans var bakalım.
bende sende o ışığı görüyorum :)
bebeklerimiz ve bizim için hangisi hayırlıysa o olsun inş.

bu arada yarın ablam sezeryana girecek. tam 38+0'da alıcaklar bebişini. pazartesi 3500 kiloydu sıpa. çok heyecanlıyım ya bi yandan da kıskanıyor muyum ne :KK53:
hadi çabuk geçsin zaman:rolleyes:

Thy nin sitesinde 35.hafta bitimine dek dr raporu ile uçabilirler diyor hamileler için simdi ben bugun 34+5 im ucmak icin son sınırım 35+6 oluyor dimi bitimi diyor çünkü yoksa iki günüm mü var arıza cikarmasnlar da olur da yarini beklmeden gitmem gerekrse
35+6 35 in bitimi zaten canım sıkıntı yapma ya başına bi iş gelecek bu kdr stresten

Burasi bile öyle soğuk ki diğer yerleri düşünemiyorum yolda nasil olucak bakalım en yüksek eksi sekiz diyo hep :KK43: eldiven atki falan da aldik sibiryaya yolculuk etcekmis gibiyiz vesselam :KK66:
Evet ilk defa iki gündür Üşüdüm.çokta rüzgar var.soba geri tepti.her yer kurum oldu.yeni de temizlemiştim.sıcak yere geldim.gene sobadan kurtulamadim.dun 5dk kar yağdı burada.merkezde oldu mu.hasret giderdik 5dklik.
Hayirlisiyla bir varsan.kırmızı halıyla karşılanacak misin.ben de su dokerim artik ardından.baya kalcakmissin.geldiğinde bahar olur inşallah.

Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyor :KK43: dua edin annelerim..
Gözünuz aydın.allah hayırlı uzun ömürler versin.oğlumda zor tuttu.kızım yapisti. İlk dakikada.bebege gore değişiyor.daha yeni emer insallah.ama zorla.herseyi yapip uyandıramiyorsan sarılık olma ihtimalini hep aklında tut eve dönünce de ilk hafta.
selam canım doğum eğitim sınıfından arkadaşız dimi doğru tahmin ediyorum :) isim hafızası çok zayıf bende sordum kaç kere ama :KK43: son gün neden gelmedin sertifika verdiler doğumhaneyi felan gezdik. doğummu yaptın yoksa ?
Karistirdin galiba canım.sakaryaliyimda.mersinde oturuyorum.

3 gundur evde otur otur daraldim. Tabi kv ile beraber oturuyoz. Bari burdaki fotoyu degistireyim dedim. dIsari cikip alisveris yapasim var sacimi degistiresim var : dd
bende iş yerindeyim öğlen arasında kuaföre gittim aklandım paklandım fön çektirdim resmen kendime geldim yeniden doğdum :)

nisaninmi geldi canim ? GERIYI okuyamadim

Amanin okurken yazdigini kaynar sular indi sanki tepeme deme öyle deme:KK53: nisan falan yok değildir yani minicik bit kadar bi kahve leke geldi peceteye silerken ayy allah esirge yarabbim kiz heyecan yaptrmayn beni:KK17: nisan da yok söz de daha bakinioz biz zaman var tanisma safhasindayiz daha :KK70:

Amanin okurken yazdigini kaynar sular indi sanki tepeme deme öyle deme:KK53: nisan falan yok değildir yani minicik bit kadar bi kahve leke geldi peceteye silerken ayy allah esirge yarabbim kiz heyecan yaptrmayn beni:KK17: nisan da yok söz de daha bakinioz biz zaman var tanisma safhasindayiz daha :KK70:
ayy ne biliyim kahverengi leke deyince aklima nisan geldi
aldinmi uçak biletinii, bugun gitsen olmazmi senn : )

Ya öyle tahrislik birsey de yoktu ki canim sıkıldı cok takipteyim biraz karin agrim da oldu hepten tirstim

Baska bi dra randevu aldim uc bucukta gidicem esimi bekliyorum bisey çıkarsa ucaga binis icin rapor isteyeceğm benimki yola gidecegimi biliyor vermez simdi rapor hic riske etmiyim dedim. Inşallah bi sıkıntı yoktur da tedbiren ucus iznim olsun bari. Birden ishal de oldum noluyo bilmem bi acayipliker var ya Hayrolsun. Yol icin yiyecek bişeyler yapıyordum onlari da yaktim biguzel o stresle :KK43:

Stres önce bağırsak duzenini bozarmis inşallah ondandır.çok yuklendin kendine.göster bakalım inşallah birşey çıkmaz lekeden

Ayy inşallah yalanci sanci falandir bunlar

2 haftam kaldı diye dişimi sıkayım diyorum ayaklarımı sarkıtarak çalıştığım içinde olabilir...sağlık ocağında hemşire kalp seviyenden yüksek tutarak uzan demişti geç kalmadıysam onu yapıcam....
benimde son 1 hafta ama sanırım dayanamıycam

Back
X