ayy ne biliyim kahverengi leke deyince aklima nisan geldi
aldinmi uçak biletinii, bugun gitsen olmazmi senn : )
Yok almadim henuz yarin sabah aracla gidecektik normalde planimiz bu da bi dra gidip gelicem bi durum mu var diye bisey derse ucaga donerim beklmem zaten
Evet ilk defa iki gündür Üşüdüm.çokta rüzgar var.soba geri tepti.her yer kurum oldu.yeni de temizlemiştim.sıcak yere geldim.gene sobadan kurtulamadim.dun 5dk kar yağdı burada.merkezde oldu mu.hasret giderdik 5dklik.
Hayirlisiyla bir varsan.kırmızı halıyla karşılanacak misin.ben de su dokerim artik ardından.baya kalcakmissin.geldiğinde bahar olur inşallah.
Gözünuz aydın.allah hayırlı uzun ömürler versin.oğlumda zor tuttu.kızım yapisti. İlk dakikada.bebege gore değişiyor.daha yeni emer insallah.ama zorla.herseyi yapip uyandıramiyorsan sarılık olma ihtimalini hep aklında tut eve dönünce de ilk hafta.
Karistirdin galiba canım.sakaryaliyimda.mersinde oturuyorum.
Kismet bakalim donunce ısınır buralar bu kıs soğuk gecicek burda da belli kurum temizligi de zor allah yardimcin olsun. Kar yoktu burda canim sogugu var sadece
bende iş yerindeyim öğlen arasında kuaföre gittim aklandım paklandım fön çektirdim resmen kendime geldim yeniden doğdum :)
Oh sihhatler olsun