• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

çocuklar siliyoru bugun demeliydim soylediginde onun için geç kaldim
fazla seçenegim yok galiba gerçegi soyleyim ben en iyisi ..
Ben yaZmadım kuzenim Yazmış muhabbeti olmaması daha iyi yaa onlar da düzgün Paylaşım yapsalarmış arkadas, sen de hamile halinle ifadeye çekilmesen daha kibarca bi davranış olurmuş

Bende alacaktım dalga geçtiler minicik bebek onu mu giyermiş. Küçükken battaniyeye sarılıyormuş. 4-5 aylıkken ancak giyer dediler.
Çok.beğenmiştim

Alsak mı ki? Indirime de girmiş. Acaba giydirilir mi diye düşündüm ben de. Ama Şubat Mart soğuk olur zaten giydirilir di mi?

Ben yaZmadım kuzenim Yazmış muhabbeti olmaması daha iyi yaa onlar da düzgün Paylaşım yapsalarmış arkadas, sen de hamile halinle ifadeye çekilmesen daha kibarca bi davranış olurmuş
demi yaa
valla ne diyecegimi sasirdim, simdi olsa yine silerim sildigime pisman deilimde ben yinede insanlar kirmak istemem ki hiç : (((

@Seherabdul ve hequ hequ napin yapin doguma kaadr çozun bu isi bence, benimkilerin arasida azdi ay oalrak,ilk çcougun kendi kendine uyumasi bi nimettt boyle durumlarda
Aslında yer yatağı açtığımda daha iyi uyuyor istediği zaman kalkıyor oyun oynuyor tekrar uyuyor. Ben bi mama su ne istiyorsa veriyorum. Ama doğumdan sonra bütün gece göz ucuyla başında bekçilik yapaıycağımdan emin olamıyorum yer yatağı yapma konusunda :( bi de her ay yeni adetler çıkarıyorlar tahmin de edemiyorum nasıl olcak diye, belki kendi kendine düzelir :/

demi yaa
valla ne diyecegimi sasirdim, simdi olsa yine silerim sildigime pisman deilimde ben yinede insanlar kirmak istemem ki hiç : (((
istemiyoruz ama Üzerimize de gelmelerine gerek yok bence . Sonuçta silindiğini biliyor nedenini sorgulasın kendisi de, bi sen değilmişsin de silen

Aaa supermis ozamn bende ole yapim ama hastane falan sicak olursa erimez heralde dimi dolabami koyucaksin simdi
Arabanın bagajına koyayım diyorum. Havalar soğuk zaten bişeycik olmaz. Hastane çantasını da hazırlayıp bagaja koyacam eşim panik bende unutabilirim o halde diye :KK39:

takip nasil birakiliyorki ?
ben face ozelliklerini hiç bilmemki
bosami sildim simdi yani : (((
O kişinin profiline girdiğinde profil fotoğrafının sağında biyerde takibi bırak butonu var canım.
Bende sürekli ziyafet sofralarını paylaşan bi arkadaş vardı napsamki diye bakınırken keşfetmiştim :KK30:

Hayırlı geceler arkadaslar yazılarınızı takip edıorum son bı kac haftadır cok guzel bı paylasım alanı olmus uye olmak bugune nasip oldu benıde aranıza kabul edersenız sevınırım.dogum yapan arkadasları tebrık ederım sağlıkla mutlulukla buyutsunler evlatlarını inşallah Rabbim bizlerede hayırlısıyle saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı kolay dogumlarımız olsun inşallah

Kizlar dudagimda ucuk cikti. Doktor sorun yok onemli olan genital organinda cikmasin dedi. Yoksa dogumda bebek enfeksiyon kapabilirmis. Simdi korku saldi dudaktan oraya gecmez degil mi?

Bu arada ben de bayadır takip ediyorum da @Seherabdul le aynı kaderi patlaştığımızı farkedince üşengeçliği bi kenara bırakıp daldım muhabbete :) . Telden baktığım için giriş yapmaya üşeniyordum katılmak istesem de sohbete :p

istemiyoruz ama Üzerimize de gelmelerine gerek yok bence . Sonuçta silindiğini biliyor nedenini sorgulasın kendisi de, bi sen değilmişsin de silen
evet benden once silenler oldu .. diyorum ya tahmin ediyodur sebebini , ben bilmiyormuyum paylastiklarin yuzunden diye cevap evrmeyi ama ne gerek var ugrasmayaa , konuyu uzatmaya , yinede içimde kaldi cevap vermememn toplum içinde o cevabi versem oradakilerin hepsi dogru soyluyor diye beni desteklerdi, gulup konusup oturuyouyz isin içine siyaset gridimi herkesin agzinin tadi kaçiyor ev sahibinede ayip yani ortam buz gibi soguyunca

Hayırlı geceler arkadaslar yazılarınızı takip edıorum son bı kac haftadır cok guzel bı paylasım alanı olmus uye olmak bugune nasip oldu benıde aranıza kabul edersenız sevınırım.dogum yapan arkadasları tebrık ederım sağlıkla mutlulukla buyutsunler evlatlarını inşallah Rabbim bizlerede hayırlısıyle saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı kolay dogumlarımız olsun inşallah
ho$ geldin canim aramiza
ben buraaya çok alsitim pc açtimmi direk bu syafayi açiyorum bagimlilik yapiyor simdiden soyleyim sana
simdi kallkip dus almam , uyumam lazim sabah dr a gidicem ama canim hiç kalkmak istemiyor : )))

Arabanın bagajına koyayım diyorum. Havalar soğuk zaten bişeycik olmaz. Hastane çantasını da hazırlayıp bagaja koyacam eşim panik bende unutabilirim o halde diye :KK39:

O kişinin profiline girdiğinde profil fotoğrafının sağında biyerde takibi bırak butonu var canım.
Bende sürekli ziyafet sofralarını paylaşan bi arkadaş vardı napsamki diye bakınırken keşfetmiştim :KK30:
hahahahh ziyafet sofrasimiiii : ))))
oyy o daha iyiymis silahlardan pompali tufeklerden :KK48::KK48::KK48:

Âmin canım, hoşgeldin :KK52:

Bu arada ben de bayadır takip ediyorum da @Seherabdul le aynı kaderi patlaştığımızı farkedince üşengeçliği bi kenara bırakıp daldım muhabbete :) . Telden baktığım için giriş yapmaya üşeniyordum katılmak istesem de sohbete :p
Ama sen sanki daha öncede mi yazmıştın yoksa ben karıştırıyor muyum?:KK64:

Kizlar dudagimda ucuk cikti. Doktor sorun yok onemli olan genital organinda cikmasin dedi. Yoksa dogumda bebek enfeksiyon kapabilirmis. Simdi korku saldi dudaktan oraya gecmez degil mi?
insalalh geçmez canim vagene, dr sorun yok dediyse yokdur
herpes virusu mu ne deniyordu onun adina, ilk aylarda çikinca galiba daha çok sorun oluyor ama ben çok hamile gordum uçuklu çocuklar saglam sukur

benimkdie boyle ama ayakli ve eldiveni var

benim ahstane lsitesinde battaniye , bu tulup ve uyku tulumu yaziyor
hastanenin kaloriiferini kapatmayi dusunuyolar herhalde burda :)))))
Evet ayakli ve eldiveni var benimkindede onlar coraplarin icinde diye cekmedim fotosunu.
haklisin biraz fazla gibi ben ince battaniye koydum hastane icin....

ho$ geldin canim aramiza
ben buraaya çok alsitim pc açtimmi direk bu syafayi açiyorum bagimlilik yapiyor simdiden soyleyim sana
simdi kallkip dus almam , uyumam lazim sabah dr a gidicem ama canim hiç kalkmak istemiyor : )))
Hosbulduk canım sagol :) evet muhabbetleriniz cok hos ne yalan soyleyım uye olmadıgım halde benı bıle bagladı burası bnde uye olup katılmak istedim.sabah erken gıdıceksen uyuman en dogrusu uykusuzluk zor oluo helede sabah erken dra gıtmek daha da bi zor oluo

hayırlı akşamlar herkese. alttan muayene olan var mı? ben daha olmadım dr birşey demedi 4 gün sonra randevum var. 37. haftada çatı muayenesi yapılıyormuş galiba ben çok korkuyorum açıkcası.

hahahahh ziyafet sofrasimiiii : ))))
oyy o daha iyiymis silahlardan pompali tufeklerden :KK48::KK48::KK48:
:KK45:
Antep'te adettir, yeni evlenen çift amcalara dayılara vs. Yemeğe çağırılır ilk aylarda. Hem kızın hem oğlanın akrabalarına gidilince bu yemek faslı bir ay sürer. Bide acayip özenilir hep zahmetli ve maliyetli yemekler yapılır. Hergün hergün hergün kusacaktım artık, insan hiç mi sıkılmaz yahuuu. Bi kerede söyledim yapma ayıptır, bulamayanlar olur hamile olan olur (o zaman ben hamile değildim) kimsenin günahına girme diye ama nafile. En son takibi bıraktım da rahatladımo_O

Hosbulduk canım sagol :) evet muhabbetleriniz cok hos ne yalan soyleyım uye olmadıgım halde benı bıle bagladı burası bnde uye olup katılmak istedim.sabah erken gıdıceksen uyuman en dogrusu uykusuzluk zor oluo helede sabah erken dra gıtmek daha da bi zor oluo
sabah 7h30 da uynaip çoukalri okula hazirliyorum her sartda erken kalkicam yani, neyse ben gidiyim bari
size iyi sohbetler

Back
X