• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Aynen ya bizimki de hasta oldu o zaman bozuldu düzen şimdi de şımardı dediğin gibi. Çocuğu ağlatmamak lazım da böyle de tepemize çıkıyorlar ve bazen cidden sinir dayanmıyor. Zaten hamilelik bi de adam gibi dinlenemeyince ev eş çocuk deerken :KK43:(

Bu aralar kizim uykuya karşı aşırı direniyir.oğlum da yatmak isteniyor kızını uyandiriyor.kızımı sallayarak uyutuyordun simdi o kadar çok ağlıyor ki bir yerden falan dustu zannedersiniz duysaniz :( ancak ışıkları kapatirsak ve biz de yatarsak uyuyor.bebek doğmadan bu durumu duzeltnen lazim bugün inat ettim sırtını sivazladin kucagima aldim optum kokladim ağlamaktan gozleri sisti yine de bana misin demedi iyi mi.bebek de gelince iyice tirlaticam ben desenize.ogluma da bi bakıyorum gece saat 3 olmuş adam hala geziyor.off ne bileyim çok yorgunum sanki :(

bir kere alttan muayene oldum o zaman vajinismus tedavisi oluyordum o yüzden genel anestezi yapılmıştı.
Hersey kafada bitiyor;) Dusunme. Yaparsin. Oraya gittiginde kesinlikle acimayacak bil. Kasmaman sartiyla. Dis fircasi agzina nasil giriyor. Disci agzina bakiyor ki bu acisizi. Orada da doktora birak kendini. Konusmasi kolay belki vajinismus nasil bisey bilemiyorum. Ama yenmissin. Bu da bisey degil;) Zaten ilk oldugu icin panik yapiyorsun. Yoksa korkulacak bisey yok.

Alsak mı ki? Indirime de girmiş. Acaba giydirilir mi diye düşündüm ben de. Ama Şubat Mart soğuk olur zaten giydirilir di mi?
ben de gördüm aynısını. çıtçıtlı battaniye aldım hemen hemen aynı fiyata diye almadım. çünkü doğum sonrası 3 ay kış olcak hemen büyür dedim. ha bir de battaniyeye sarmadan bir de penye battaniyeye sarıyorsun, çok soğuklar için iyi oluyor. tulumda iç içe saramam gibi geldi. ama güzelmiş de alırım belki :P

Canm benim agzinin ici gibi herhangi bir organ o da dusun. Kafanda buyutme. Ben de simdi kolay dogum olsun,yirtik olmasin diye perine masaji yapiyorum. Hic alisik degildim. Ilk yaptigimda midem kalkiyordu. Insan normal aman bu da boyle bir organ deyince alisiyor.
zeytinyagı mı kullanıyorsun peki.

Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyor :KK43: dua edin annelerim..

Gözünaydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine inşAllah darısı bize. Emer merak etme stres yapma sütün kaçar yoksa hepten süt en çok strestn etkileniyor unutma bunu. emmiyorsada pmpa al ve sağ süt olmasa bile sağ ki sütün gelsin süt emdikçe gelir emmiyorsada sağmak lazım kanalları çalıştırmak lazım bebişle temaslı olmk koklamak lazım k,i beyne uyarı gitsin hormonlar çalışsın süt olsun.

Gece kanamam oldu snra bel agrilarim basladi.7 saat sanci cektim.ama allaha sukur oyle bagira cagira bi sanci gecirmedim.8 cm acikliktan snra dogumhaneye indim fakat bebek kucuk die kendini ittiremedi 1 saatde orda bekledim baktik gelmiyo acil sezeryana alindim.sekize on kala girdim sekizi dort gece dogmustu oglum.ama tabi narkoz etkisi falan derken oglumu 12de aldim kucagima

Ne güzel kolay doğumlar bizede nasip olsun inşAllah. Bu arada canım genel anstezi ile sezaryn oldun sanrım nasıl ayılmak narkozu atmak epidurali sen mi istemedin dr. mu önermedi. Sezryn ihtmialim olabilirmiş bnmde bebişin kafası büyük die son anda bnde zeryn olursam die şimdiden bu konuda fikir almk istiyorum.

Bugun kanz da şu tulumu gördüm kışın dışarı çıkarken kullanılır mı sizce? http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/kanz-tulum/fe6eb#idCategories
Dr kontrolüne falan giderken battaniyeye sarmak yerine bunu giydirsem ne dersiniz? 0-6 aylık olanını alıcam iki üç ah anda soğuk olur zâten o zaman giydiririm diyorum ama acaba gereksiz mi?

Canım çok tatlı bişi astronot tulum fln diyorlar bunlara sennkide tam ondan mı bilmiyorum ama bende çok özendim ama 3 aylık alsak şimdi ancak giyer snrada yaza geliyor giyemez onlarda baya pahalı geliyor bana o yüzden ben küçük almk yerine seneye kış için düşünüyorum onu çünkü daha hareketli olcak büyüdükçe seneye kış daha kullanışlı olur. Ama sen şimdi alırım seneye büyüdüğü için büyk olanı yine alırım diyorsan maddi olarak bnce almalısın şimdide çünkü çok tatlı ve kullanışlılar ben cidden 30-40 tl fln olsa alırım seneyede yine alırım ama bnm gördüklerim hep 90-100 tl civarıydı.

Bilmem birkaç anneye sormak gerek.önümüz yaz boşuna para vermeyelim. Ben daha bebek 6 haftalıkken gittiim geldim onlara özendim nedense. Ben de HM de beğnmiştim 79 tl idi. İşte bırakmadılar alayım.
mattika mattika
@serefraz85
ysmnfth ysmnfth
Tiramisu35 Tiramisu35
ecicansu ecicansu
Fikir beyan etsinler bakalım. MaRaL demişti zaten.

Obacim aslında bu tarz şeyler mesela oto koltuğuna filan koyarken çocuğu gayet kullanışlı üstüne de Bisey örtmek gerekmez hem zaten ilk zamanlar çok aşıları kontrolleri oluyor bebeklerin o sırada da usutmemek gerek Tabii aslında boyle birşey kullanılabilinir.ama bana sen sor sen aldin mi diye, almadim.neden dersen bence 80 lira çocuğun 2-3 ay giyeceği Bisey icin pahalı bence.haaa 80 lirayı nereye vermiyorsun diye sor.valla her tarafa veriliyor ama bu çocuk kıyafetleri bir değil iki değil ciddi anlamda yatirim yapıyoruz farkında olmadan. Kızımın gecen yılki kıyafetleri bu yıl olmuyor.bu yıl için alışveriş yapmak lazim.bu sene de aldığım seneye kısa uymaz.seneye kışa uyacak Bisey alsam çocuğa çok büyük gelip komik duruyor. Ogluma da aynı sekilde.birkaç kazagi büyüktür onun da kış içine de giydireyim diye onun haricini yeni alcaz mecbur bi kere daha söylemiştim çocuğun yediği helal giydiği haram demişler..

Çok kilolu dogmadikca ilk ay bebisler çok minik oluyorlar, ikinci ay biraz toparlar gibi okuyorlar üçüncü ayda da ele geliyorlar.ilk ay giydiği şeyi üçüncü ayda giymesi biraz zor gibi.Hem zaten bebek enfeksiyonlara karşı açık olduğu için insan dışarı çıkarmaya korkuyor 5-6 aylık olasiya.e o zamana da yaz olacak zaten,kisin nereye gidip geziyoruz ki?

Çok uzun yazdım acayip kafaları karistirdim bunları da hem uykulu hem de miyop gözlerle yazıyorum sizlere dur bakiyim erken mi uyucam yoksa bu gece hadi inş. Kızlar buraya kadar okuyan olursa bi zahmet kızının dönmesi için hayirlisini dileyip bizim için dua eder misiniz.sezeryani araştırdım acayip korku bastı bi de video izleyim dedim bi garip oldum tansiyonum mu düştü nedir..

Obacim aslında bu tarz şeyler mesela oto koltuğuna filan koyarken çocuğu gayet kullanışlı üstüne de Bisey örtmek gerekmez hem zaten ilk zamanlar çok aşıları kontrolleri oluyor bebeklerin o sırada da usutmemek gerek Tabii aslında boyle birşey kullanılabilinir.ama bana sen sor sen aldin mi diye, almadim.neden dersen bence 80 lira çocuğun 2-3 ay giyeceği Bisey icin pahalı bence.haaa 80 lirayı nereye vermiyorsun diye sor.valla her tarafa veriliyor ama bu çocuk kıyafetleri bir değil iki değil ciddi anlamda yatirim yapıyoruz farkında olmadan. Kızımın gecen yılki kıyafetleri bu yıl olmuyor.bu yıl için alışveriş yapmak lazim.bu sene de aldığım seneye kısa uymaz.seneye kışa uyacak Bisey alsam çocuğa çok büyük gelip komik duruyor. Ogluma da aynı sekilde.birkaç kazagi büyüktür onun da kış içine de giydireyim diye onun haricini yeni alcaz mecbur bi kere daha söylemiştim çocuğun yediği helal giydiği haram demişler..

Çok kilolu dogmadikca ilk ay bebisler çok minik oluyorlar, ikinci ay biraz toparlar gibi okuyorlar üçüncü ayda da ele geliyorlar.ilk ay giydiği şeyi üçüncü ayda giymesi biraz zor gibi.Hem zaten bebek enfeksiyonlara karşı açık olduğu için insan dışarı çıkarmaya korkuyor 5-6 aylık olasiya.e o zamana da yaz olacak zaten,kisin nereye gidip geziyoruz ki?

Çok uzun yazdım acayip kafaları karistirdim bunları da hem uykulu hem de miyop gözlerle yazıyorum sizlere dur bakiyim erken mi uyucam yoksa bu gece hadi inş. Kızlar buraya kadar okuyan olursa bi zahmet kızının dönmesi için hayirlisini dileyip bizim için dua eder misiniz.sezeryani araştırdım acayip korku bastı bi de video izleyim dedim bi garip oldum tansiyonum mu düştü nedir..
kız izleme video falan. stres yükleme. tamam normal istiyoruz da durum zorunluysa sezeryan da kötü değil. hayırlısı de.
ben de parası çok diye almadım bu astronot tulumunu

Alsak mı ki? Indirime de girmiş. Acaba giydirilir mi diye düşündüm ben de. Ama Şubat Mart soğuk olur zaten giydirilir di mi?
Canım bu sene kış çetin geçicekmiş. Eğer çok dışarı çıkan biriysen al derim. Hatta sizden gördüm bende çıkartıcam kızımınkini:) bunlar battaniyeden daha sıcak tutuyor bence.

Hosbulduk cnm sagol.evet aynıymıs me guzel :) nst ıcın mı gıdıceksın dr a.ben en son gecen hafta gıtmıstım 34 haftalıkken yani nstye gırdım sancı fılan cıkmadı kılosuda 2.300 müs bebegımın bı sonrakı randevumda 36 haftalıkken olck insallah.senin bebekin kac kılo
Kontrole gitcem. Bilmem nst ye alırmı. En son 32 haftalıkken gitmiştim 1969 gr dı. Birde sezaryen tarihi alcam inşAllah.

kız izleme video falan. stres yükleme. tamam normal istiyoruz da durum zorunluysa sezeryan da kötü değil. hayırlısı de.
ben de parası çok diye almadım bu astronot tulumunu

Ne bileyim yaptım bi hata.sezeryandan çok korkuyorum bir suru yan etkisi bilmem nesi var doktor spinal sezeryan önerdi eğer dönmezse tabii onu da biraz bilgi toplayim dedim başağrısı filan oluyormuş bazıları da aşırı.e bende de migren var zaten onun yüzünden iki kere de geçici körlük yaşadım siyah perde indi gozlerime resmen genel anesteziyle yaptirsam o daha beter değneğin iki ucu da ... Anlayacagin. Hayırlı sini diliyorum inş. Hepimiz için tabii aranızda spinal olan var mi bu arada?

Ne bileyim yaptım bi hata.sezeryandan çok korkuyorum bir suru yan etkisi bilmem nesi var doktor spinal sezeryan önerdi eğer dönmezse tabii onu da biraz bilgi toplayim dedim başağrısı filan oluyormuş bazıları da aşırı.e bende de migren var zaten onun yüzünden iki kere de geçici körlük yaşadım siyah perde indi gozlerime resmen genel anesteziyle yaptirsam o daha beter değneğin iki ucu da ... Anlayacagin. Hayırlı sini diliyorum inş. Hepimiz için tabii aranızda spinal olan var mi bu arada?
Canım spinal değilde epidural olan çok duydum. Yakınlardada arkadaşım epidural sezaryen oldu. Ne baş ağrısı oldu ne bişey. Çok çok memnun. Kimi duyduysam memnun. Bende epidural sezaryen olmayı düşünüyorum.

Bilmem birkaç anneye sormak gerek.önümüz yaz boşuna para vermeyelim. Ben daha bebek 6 haftalıkken gittiim geldim onlara özendim nedense. Ben de HM de beğnmiştim 79 tl idi. İşte bırakmadılar alayım.
mattika mattika
@serefraz85
ysmnfth ysmnfth
Tiramisu35 Tiramisu35
ecicansu ecicansu
Fikir beyan etsinler bakalım. MaRaL demişti zaten.
Ben hic kullqnmadim gerekde yok bence o paraya cnm yeni dogmus bebek illa biyere giderken arabayla gidiyosun ustunu kalim giydirip sariyosun bide ben hastane kontrolune gidince guzelce sarip portbebeye koyardim gidip gelirdik hemen zaten 2 ay sonra bahar yenindogmus bebek 2 ayda nekadr disarida kalabikirki kapinin onunden binicen taksiye tekrar kapinin onunde inicen yani:))

Canim geneli n8ye daha kotu olarak dusundun yasadigin olumsuz bi durumdanmi?

Nur2808 Nur2808 canim ben genel anesteziyle sezeryan olmustum ben cok memnun kaldim diyebilirim uyanirken cok mutlu rahatlamis sanki haftalardir uyuyomusum gibi hafif ve dinc uyandim gulerekde ciktim ameliyathaneden sonradan agrilar oluyo tabiki ama agri kesici vuruyolar surekli zaten kalkip yurumeye baslayincada kendini cabuk toparliyosun ve dayanilmicak agrilar degil ama tabi bu durum doktorun eliylemi senin agri esiginlemi alakali bilemiyorum benim bu sekildeydi yani iki dogum seklindede yjne agrilarin sancilarin oluyo tabi sezeryanda sadece biraz daha dikkatli olman gerekiyo usutmicen ayaklarini sicak tutucaksin vs.. hangisi hayurlisiysa hakkinda o olsun canim cok takilcaknbisey degil rahat ol bence

Bugun erkenci herkez anlasilan kimsecikler yok bende kremimi surdum hapimi ictim kasinmaya baslamadan uyumaya calisim iyi gcler herse:)

Bu aralar kizim uykuya karşı aşırı direniyir.oğlum da yatmak isteniyor kızını uyandiriyor.kızımı sallayarak uyutuyordun simdi o kadar çok ağlıyor ki bir yerden falan dustu zannedersiniz duysaniz :KK43: ancak ışıkları kapatirsak ve biz de yatarsak uyuyor.bebek doğmadan bu durumu duzeltnen lazim bugün inat ettim sırtını sivazladin kucagima aldim optum kokladim ağlamaktan gozleri sisti yine de bana misin demedi iyi mi.bebek de gelince iyice tirlaticam ben desenize.ogluma da bi bakıyorum gece saat 3 olmuş adam hala geziyor.off ne bileyim çok yorgunum sanki :KK43:
Off allah yardımcın olsun. Resmen gider ayak sabrımızı ölçüyorlar. İnş son huysuzluklarıdır, doğumdan sonra feraha çıkarız :KK43: sürekli huy değiştirmeleri pozitif şekilde de olabilir yani neden olmasın :p

Gözünaydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine inşAllah darısı bize. Emer merak etme stres yapma sütün kaçar yoksa hepten süt en çok strestn etkileniyor unutma bunu. emmiyorsada pmpa al ve sağ süt olmasa bile sağ ki sütün gelsin süt emdikçe gelir emmiyorsada sağmak lazım kanalları çalıştırmak lazım bebişle temaslı olmk koklamak lazım k,i beyne uyarı gitsin hormonlar çalışsın süt olsun.

Ne güzel kolay doğumlar bizede nasip olsun inşAllah. Bu arada canım genel anstezi ile sezaryn oldun sanrım nasıl ayılmak narkozu atmak epidurali sen mi istemedin dr. mu önermedi. Sezryn ihtmialim olabilirmiş bnmde bebişin kafası büyük die son anda bnde zeryn olursam die şimdiden bu konuda fikir almk istiyorum.

Canım çok tatlı bişi astronot tulum fln diyorlar bunlara sennkide tam ondan mı bilmiyorum ama bende çok özendim ama 3 aylık alsak şimdi ancak giyer snrada yaza geliyor giyemez onlarda baya pahalı geliyor bana o yüzden ben küçük almk yerine seneye kış için düşünüyorum onu çünkü daha hareketli olcak büyüdükçe seneye kış daha kullanışlı olur. Ama sen şimdi alırım seneye büyüdüğü için büyk olanı yine alırım diyorsan maddi olarak bnce almalısın şimdide çünkü çok tatlı ve kullanışlılar ben cidden 30-40 tl fln olsa alırım seneyede yine alırım ama bnm gördüklerim hep 90-100 tl civarıydı.
İnzarcım acil durumlarda yapılan sezeryanlar genel anesteziyle yapılıyor,seçme şansın yok malesef.. Epidural ve spinalde uyuşmayı bekliyosun çünkü..

Back
X