• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kızlar ben 32. haftamda başlamıştım meme ucu kremine uçları çok kötüydü, hepsini yumuşattı ve attı şimdi rahatım, ara sıra kremi sürüyorum emzirirken sorun yaşamadım, şimdiden mutlaka sürün ben iyiki sürmüşüm diyorum

Ne güzel bir duygudur bebişine kavuşmak di mi? Bende korkular artmaya başladı.

Duydum canım, hatta ortopediye gittim. Dedimki normal doğum yapsam yine aynı ağrıları çekermiyim? Garanti eremem dedi. Epidural normal doğumdada sadece o an ağrım kesilecek, benim için önemli olan sonraki ağrı zaten. Allah kimseye yaşatmasın, gerçekten çok kötü bi dönem geçirdim. Hala oturamıyorum doğru düzgün:KK43:
Ben anlamıyorum sıkıntıyı sen çekmişsin, bir daha yaşamak istemiyorsun ve kimse garanti edemiyor bir daha yaşamaycağını.
Yani diretmenin ne anlamı var anlamadım.
Kadın doğumcu bilemezki senin k.sokumunda tekrar problem olur mu diye neden baskı tapıyor.
Ağlıycam amaa

Ben anlamıyorum sıkıntıyı sen çekmişsin, bir daha yaşamak istemiyorsun ve kimse garanti edemiyor bir daha yaşamaycağını.
Yani diretmenin ne anlamı var anlamadım.
Kadın doğumcu bilemezki senin k.sokumunda tekrar problem olur mu diye neden baskı tapıyor.
Ağlıycam amaa

Aynen Katılıyorum. Bir de eşini ayartmalar falan. Hiç hoşuma gitmedi Dr un davranışı.

Uyku tulumu alt açma nevresim Takım'ı bir de battaniye aldım. Havlu ısmarladım özdilekten onun da gelmesini bekliyorum. Aklım astronotta kaldı ya satılırsa kalmazsa diye düşünüp duruyorum.
Nevresim takımını nerde kullanacaksın.
Onlar beşiğe uymuyor. Bende yorgan yastık yaptım taktım.ama beşikte içime sinmiyor.
Ondan bebek görünmez ve ben bebeğin yüzünü görmeden uyuyamam
Ne yapsam bilemedim.
Yoksa.park.yatak mı alcaksın?

@istanbl

hopppallaaa benim kiz 5 yasindyaken 19 kiloydu :))
annen ne kadar uzulmustur yazik kim bilirrrrrrrr
Bnde 5. sınıfta 26 kilo idim ahh sınıfın en cılızı idim sonra orta 2 de FMF hastası olduğumu öğrendik. Irsı bir hastalık babamda vardı bnde de çıktı ve onun için kullandığım ilaç beni 1 yılda 30 kilodan hop 58 kiloya çıkardı kolarım bacaklarım basenlerim çatır çatır çatladı depresyona girdim orta 2 de aralık ayında regl oldum ilk mart ayında bu ilaçla tedaviye başladım kilo aldım hızla dr. ilacın etkisi kortizonlar bni mahvetti ergenlik döneminde tombiklik psikolojisiyle savaştım ilacı bıraktım dr. lar kızdılar böbrek yetmezliği ile ölmk mi istiyorsun fln dediler. El mahkum içtim ilacı ataklarımda oluyordu reglerim çok aşırı ağrılı oluyordu atak regl dönemlerinde de geliyordu derken üni. gittiğim ilk yıl 82 kiloya kadar çıktım düşünkü bnm boyum 160 kısayımda üni.de annem bni tekip edemiyor diye ilacı bıraktım her gün 7 km sahile koşup geri geliyordum 14 km koşuyordum yani ve 3 ayda 58 kiloya indim tekrar annemler bni görünce çocuk gibi olmuşsun fln dediler ilacı içmedim die kızdılar tabi. Sonra ilaca başlayınca mezun olduktan snra evde anne kontrolu ile tekrardan hızla kilo aldım 68 kilo 70-72 kilo derken 75-76 kilo oldum eşimle tanıştığımda da bu kilodaydım.Ama kimse o kiloda olduğuma inanmıyordu göstermiyormuşum ama bn kndimi aynalarda dokuz tonluklar gibi görüyordum. Snra sözlendik askere gitti bnm çeyiz telaşesi başladı stresten 62 kiloya kadar indim nişanımda snra eşim geldi tabi askerden derken 6 ay düğüne kadar ilacımı tekrar içmedim kilo almıyım die mutlu olunca eşimle gezer tozarken onun zoruyla yemek çok yiyordum o kndi yemek yemeyi çok sever bn düğünde tekrar 65 kilo ile gelinlik giydim. Snra düğünüme 1 hafta kala dr.a gitmiştim k.doğuma kontrol amaçlı hormon testlerimde troidmin az çalıştığı çıktı ortaya sürekli o yüzden alıp alıp veriyor tekrar alıyormuşum kullandığım FMF ilaçlarıda bozmuş olabilir troidin çalışımını dedi. Çünkü Evlendim 1 ayda 67 kilo oldum öle hamiş kaldım şuanda da hamişliğe rağmen 8 kilo aldım toplamda 8 ayda troid ilacı içiyorum düzenli ve FMF ilacımı içmiyorum hamişlikteki bebeğe etkisi kesin ne olur die bilinmediği için.

evimde ne pisirsem gotururdum üst ve alt komsuma..karsiliginin gelmesi şöyle dursun tabaklarimi kirip başkatabaklar getirirdi kendisi.. Yeri gelir cÇocuğumun ilacini verdim kendisi hasta oldu öyle.. Çocuğuna baktim yani bilmiyorum yaaa çok ayip bisey su durum.ben hamur yogurucak halde olsam alasini yaparim ki disariya sipariş yapiyorum normalde ama gücüm yok. Yarin Esim sabah gidip alicak pastaneden . cikmadi karsima halden anlayan bir komsu .. :KK43:

Ayy kıyamam sana kuzum ya keşke senin komşun ben olsam bnm komşumda yok öle herkes el gibi yabancı annemlerin orada komşuluk çok iyiydi burada yabancı gibi görmüyorsun bile kötü oldum ilk öle ıssız apartmanda sen bnm komşun olsan ben sana neler yaparım tombikleşirsin vallahi. Sen iyiliğini Allah rızası için yaptın canım Allah bilsin komşun vefaszmış öğrenmiş oldun daha da ona göre davranırsın :KK66:

kizlar ya su facedaki bildirimleri iptal etmeyi kim demisti bana ?
aradim bulamadim orayi neresiyse : (((

Nevresim takımını nerde kullanacaksın.
Onlar beşiğe uymuyor. Bende yorgan yastık yaptım taktım.ama beşikte içime sinmiyor.
Ondan bebek görünmez ve ben bebeğin yüzünü görmeden uyuyamam
Ne yapsam bilemedim.
Yoksa.park.yatak mı alcaksın?

Krafttan park yatak aldım bile. Calipso modeli. Beşiği Göstermelik süslerim diyorum ama park yatağı gittiğimiz yere bile götürebiliyormuşuz. Fiyatı da uygun. Yalnız içinin yatağını almamız lazım onu alamamışız. Daha kurmadım kadın bir kere daha gelsin evi temizlemeye ondan sonra kurucam inşallah. Yorgan almayı ya sa kullanmayı düşünmediğim için yorgan almadım şimdilik.

Bnde 5. sınıfta 26 kilo idim ahh sınıfın en cılızı idim sonra orta 2 de FMF hastası olduğumu öğrendik. Irsı bir hastalık babamda vardı bnde de çıktı ve onun için kullandığım ilaç beni 1 yılda 30 kilodan hop 58 kiloya çıkardı kolarım bacaklarım basenlerim çatır çatır çatladı depresyona girdim orta 2 de aralık ayında regl oldum ilk mart ayında bu ilaçla tedaviye başladım kilo aldım hızla dr. ilacın etkisi kortizonlar bni mahvetti ergenlik döneminde tombiklik psikolojisiyle savaştım ilacı bıraktım dr. lar kızdılar böbrek yetmezliği ile ölmk mi istiyorsun fln dediler. El mahkum içtim ilacı ataklarımda oluyordu reglerim çok aşırı ağrılı oluyordu atak regl dönemlerinde de geliyordu derken üni. gittiğim ilk yıl 82 kiloya kadar çıktım düşünkü bnm boyum 160 kısayımda üni.de annem bni tekip edemiyor diye ilacı bıraktım her gün 7 km sahile koşup geri geliyordum 14 km koşuyordum yani ve 3 ayda 58 kiloya indim tekrar annemler bni görünce çocuk gibi olmuşsun fln dediler ilacı içmedim die kızdılar tabi. Sonra ilaca başlayınca mezun olduktan snra evde anne kontrolu ile tekrardan hızla kilo aldım 68 kilo 70-72 kilo derken 75-76 kilo oldum eşimle tanıştığımda da bu kilodaydım.Ama kimse o kiloda olduğuma inanmıyordu göstermiyormuşum ama bn kndimi aynalarda dokuz tonluklar gibi görüyordum. Snra sözlendik askere gitti bnm çeyiz telaşesi başladı stresten 62 kiloya kadar indim nişanımda snra eşim geldi tabi askerden derken 6 ay düğüne kadar ilacımı tekrar içmedim kilo almıyım die mutlu olunca eşimle gezer tozarken onun zoruyla yemek çok yiyordum o kndi yemek yemeyi çok sever bn düğünde tekrar 65 kilo ile gelinlik giydim. Snra düğünüme 1 hafta kala dr.a gitmiştim k.doğuma kontrol amaçlı hormon testlerimde troidmin az çalıştığı çıktı ortaya sürekli o yüzden alıp alıp veriyor tekrar alıyormuşum kullandığım FMF ilaçlarıda bozmuş olabilir troidin çalışımını dedi. Çünkü Evlendim 1 ayda 67 kilo oldum öle hamiş kaldım şuanda da hamişliğe rağmen 8 kilo aldım toplamda 8 ayda troid ilacı içiyorum düzenli ve FMF ilacımı içmiyorum hamişlikteki bebeğe etkisi kesin ne olur die bilinmediği için.

kilo onemli deil canim yeterki saglikli olalim
sende sagligina kavusursun insalalh, yada hayat kaliteni dusrmesine izin vermezsin o hastaligin
tiroid duzelince fmf nin ilacini alsanda kilo problemi olamz insalalh, bilmiyorum ne kullaniliyor tedavide ama eger kortizonsa tuzu hayatindan çikarirsan kilo problemin o kadar kalmz insallah

hahhah kaynana begencek diye kara kuru bisey mi oldun yani : )) uzunmusun canim maa$allahh : )

sağol canım :)

bir de eşim netten girmiş o zamanlar boyuma göre ideal kilo 63 çıkmış takmıştı 63 e düş diye :63: sonra da 67 ye bile safinaz diyordu (ayaklar da safinaz kadar olmasa da 41 numara:KK30:)
işte bahane bulamasın kv diye :KK34:
tanıyordu zaten de işte yanları var falan diyordu (basenlerim). uzaktan yengem olur aynı zamanda kv.

şimdi de zaten 2-3 aydır aramıyorum son uzun konuşmamızda "çok genişledin mi?" dedi. sana ne ya :KK62:

Bende bir şirkette çalışıyordum,eşimde onların işlerini.dışardan yapıyordu.
Bir gün geldi eski sevgilisi ile ilgili bir şey anlattı ( yeni ayrılmış)
İçimden dedim ayyy bunun sevgilisidemi varmış. Bunu kim ne yapsın.
Sonra evlendim.
Kızıyorum falan ama bin kere olsa yine evlenirim,kendimi asla başka bir kişilikte insanla düşünemiyorum.

maşallah, bir yastıkta kocayın:nazar:

ben de aynı şeyi düşünüyorum; başkasıyla yapamazdım galiba. ben de az cadı değilim sonuçta :KK45::oops:eşimle babamın huyları çok benziyor; burçlar aynı, meslekler benzer, amca yeğen... normal sanırım :KK58:

hep bir ayy diyip beğenmemezliğimiz oluyor galiba. o dilek tuttuğum sene de eşimi ilk gördüğümde ayy geçen sene ben bunu mu beğenmişim demiştim :KK19:

bir de eşim netten girmiş o zamanlar boyuma göre ideal kilo 63 çıkmış takmıştı 63 e düş diye :63: sonra da 67 ye bile safinaz diyordu (ayaklar da safinaz kadar olmasa da 41 numara:KK30:)
tanıyordu zaten de işte yanları var falan diyordu (basenlerim). uzaktan yengem olur aynı zamanda kv.

şimdi de zaten 2-3 aydır aramıyorum son uzun konuşmamızda "çok genişledin mi?" dedi. sana ne ya :KK62:
hahahahha genisleme ne yaaaa
senin kaadar olamadim desydin kendi genissse tabi : )))

e o boya o ayak normalazcuk :)

maşallah, bir yastıkta kocayın:nazar:

ben de aynı şeyi düşünüyorum; başkasıyla yapamazdım galiba. ben de az cadı değilim sonuçta :KK45::oops:eşimle babamın huyları çok benziyor; burçlar aynı, meslekler benzer, amca yeğen... normal sanırım :KK58:

hep bir ayy diyip beğenmemezliğimiz oluyor galiba. o dilek tuttuğum sene de eşimi ilk gördüğümde ayy geçen sene ben bunu mu beğenmişim demiştim :KK19:
nasil yani kiz amcayin ogluyla evlenmek içinmi dilek tuttun
Allah seni napmasin :))))))

hala senin bu laflarını kaldırabilecek kadar genişledim deseydinya :KK11:
ay etrbiyesiz kadın yaa beni bile sinir etti allah sabır versin sana

hemşo sanırım k.valideler görümceler çok merak ediyorlar kilo alma işini bnmkilerde hep telde eşime çok kilo aldımı şiştimi karnı büyüdümü die soruyorlar eşime bnm yüzümün ifadesi değişince, yav hamile herhalde alacak ama öle aşırı almıyor bu, yedikleri bebeğe yarıyor die bnden taraflı konuşmaya çabalıyordu ama bnmde sözlendikten snra kiloma takmışlardı eşimle kardeşlerinin face. konuşmlarında öğrenmiştim kiloma takıldıklarını eşime dedim bni bu kiloda gördün beğendin evlenmek istedin annenle tanıştığımda da böyleydim ben snradan şişmedim o yüzden kilomla ilgili takılacak laf edecekler ve sen onlara ağz payı vermiceksen olmasın bu iş sözü atalım dedim:KK11: onların mı koynuna gircem ben ki kilomla ilgili yorum yapıyorlar dedim.:KK62: İlk tanışıp memlekete gidince şöyle güzel böyle güzel die millete ballandıra ballandıra anlatıp durmuşlardı bni ama ona rağmen takıyorlar kiloya ki bnm görümcelerimden sadece 2 si zayıf diğerleri tanıştığımzda kiloluydu 2 si hadi 2 çocukluda 1 bekar küçük görümcem çok kiloluydu napcaz işte keyfi bişi olsa bnmki tmm ama çok sinir olmuştum ozmn onlara inat zayıflamışcam daha şişcem dedim:kk77: ama strestn kndiliğinden erimiştim birde asker yolu bekledik.:KK60: O yüzden şimdide şişcem die umdular sanırım ki hep kilo aldımı kaç kilo aldı şiştimi karnı büyüdümü die sorup duruyorlar haha:KK76::KK73: bnde Allahın hikmeti sadece 8 kilo aldım çatlasın patlasınlar :KK47::KK71: takma sende eşim anlatıyor bana ablaları hamişken çok şişmi aşırı kilo almışlar o yüzden onlar sorsada ben takmıyorum bişi cidden laf etcek olsalar sizin kadar şişmedik yinede şükür derim :KK70:

hala senin bu laflarını kaldırabilecek kadar genişledim deseydinya :KK11:
ay etrbiyesiz kadın yaa beni bile sinir etti allah sabır versin sana

Ay Hepsi Ayni Benimkide gecen gördügünde dedi poponda cikmis, Bende dedim e herhalde hamileyim Napim Dedim kendinide görsen oturuken göbegi bacaklarinda. :KK62:

Back
X