• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ilk iki ismi ben buldum son ikiyi esim
kimse kimsenin ismini begnmiyor esim hakana okey diyorda benim içime çok sinmiyor
benim yuzumden aslinda bu kargasa çok kararsizim bu konuda :))

Oyumu kullanıyoruuuummmmmmmmmm EMİRHAN :KK76:
Kocişede sordum onun oyuuudaaaaaaaaaa METE :KK67:benim tercihi beğenmedi emreyle mete daha uyumlu olurmuş.
off benim kocisde mete diyor bu erkeklerin beyinleri niye degisik çalisiyor acaba
emirhan a once iyi dedi esim simdi istemiyor baska isim ariyor, en son hakan olsun dedi ama emirhan daha guzel deilmiiii

aslinda oglumun adi ahmet emrede genelde ahmet pek kullanilmiyor : ) siz kisaaca emre diyebilirisniz:KK48:

Obaaa adam sana ne , walla haddini bilmemek bu. Allah akıl fikir versin , ben karşındakinin morali düzelsin die kilo verdiyse anca solerim ne gerek var böle sözlere acaba
Obaa diyince bana diyon sandım.
Ben epinizden fazla.kilo aldım
Kimse demeden ben diyorum kilo aldım diye.
Kim.ne derse desin hiç umursamam
Sadece babam diyince gücüme gidiyor,o da rencide etmek için böyle en etkili kelimeyi seçip bulup onu söyler.
Neyseki konuşmuyoruz şimdilik.

off benim kocisde mete diyor bu erkeklerin beyinleri niye degisik çalisiyor acaba
emirhan a once iyi dedi esim simdi istemiyor baska isim ariyor, en son hakan olsun dedi ama emirhan daha guzel deilmiiii

Hakana göre emirhan daha güzel ama metede güzel yazdığın 4 isimden bnm en beğendiğim emirhan ama eşin emirhn istemiyorsa metede güzel.
Hakan ismini ben pek sevemedim emir ismide çok özenti ismi gibi olur şu dizi vardı ya emiiiir die ölüyordu kız ergenler ondan bnm kafada çok özenti olur die yer etti.

Yani Mete ile emirhan arasında seçim yapın derim ben, ikisini yazın kura çekin hngisi çıkarda diğeriniz onu kbl edin :KK66:
Hatta kurayı emreye çektirin tarafsz bölge olur kardeşinin adını belirler sizde çıkana artık sahip çıkın kbl edin.
Böyle kafanda söyledikçe ismi aslında zmnla seviyorsun bnde ilk eşim alperen diyince garip gelmişti ama beynimde tekrarlaa tekrarlaya şuanda çok benimsedim Muhammet Alperen die bir çırpıda çıkıyor yüreğimden sevgiyle :KK68:

Hakana göre emirhan daha güzel ama metede güzel yazdığın 4 isimden bnm en beğendiğim emirhan ama eşin emirhn istemiyorsa metede güzel.
Hakan ismini ben pek sevemedim emir ismide çok özenti ismi gibi olur şu dizi vardı ya emiiiir die ölüyordu kız ergenler ondan bnm kafada çok özenti olur die yer etti.

Yani Mete ile emirhan arasında seçim yapın derim ben, ikisini yazın kura çekin hngisi çıkarda diğeriniz onu kbl edin :KK66:
Hatta kurayı emreye çektirin tarafsz bölge olur kardeşinin adını belirler sizde çıkana artık sahip çıkın kbl edin.
Böyle kafanda söyledikçe ismi aslında zmnla seviyorsun bnde ilk eşim alperen diyince garip gelmişti ama beynimde tekrarlaa tekrarlaya şuanda çok benimsedim Muhammet Alperen die bir çırpıda çıkıyor yüreğimden sevgiyle :KK68:
yok yokkk kura isine giremem ya esim çikarsa o riski goze alamam : )))
isinamadim hiçç isme
ben o zaman emirhaana yogunlasayim
ben ustunde durmayinca adam baska isimler bakmaya devame diyor
baya bi emirhan dedim aslind a1 ay boyunca falan, çocuklaar sorunca emirhan kardesin adi diyoalrdi
sonra nolduysa guzelim isim araay gitttiii : (

Obaa diyince bana diyon sandım.
Ben epinizden fazla.kilo aldım
Kimse demeden ben diyorum kilo aldım diye.
Kim.ne derse desin hiç umursamam
Sadece babam diyince gücüme gidiyor,o da rencide etmek için böyle en etkili kelimeyi seçip bulup onu söyler.
Neyseki konuşmuyoruz şimdilik.
Senin niye Can'ın sıkkın ya:( of

Back
X