- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Duru cok, Ekin kibar bi isim Bnce . E,i güzel harfler BnceIlahi hic gulesim yoktu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duru cok, Ekin kibar bi isim Bnce . E,i güzel harfler BnceIlahi hic gulesim yoktu :)
harfin guzeli nasil oluyor kizDuru cok, Ekin kibar bi isim Bnce . E,i güzel harfler Bnce
Eveeet teklifleri alalım :) elimizdeki isimler nedirharfin guzeli nasil oluyor kiz
hayriniza banada isim bulunnnnnnnnn
aklimdan 3-5 tane isim geçiyor ama sonuç koca bir sifirrrrrr
hakanEveeet teklifleri alalım :) elimizdeki isimler nedir
hakan
emirhan
emir
mete
oglumun adi emre
off benim kocisde mete diyor bu erkeklerin beyinleri niye degisik çalisiyor acabaOyumu kullanıyoruuuummmmmmmmmm EMİRHAN
Kocişede sordum onun oyuuudaaaaaaaaaa METEbenim tercihi beğenmedi emreyle mete daha uyumlu olurmuş.
Obaa diyince bana diyon sandım.Obaaa adam sana ne , walla haddini bilmemek bu. Allah akıl fikir versin , ben karşındakinin morali düzelsin die kilo verdiyse anca solerim ne gerek var böle sözlere acaba
duruKizlar sizce ekin mi daha guzel duru mu???
off benim kocisde mete diyor bu erkeklerin beyinleri niye degisik çalisiyor acaba
emirhan a once iyi dedi esim simdi istemiyor baska isim ariyor, en son hakan olsun dedi ama emirhan daha guzel deilmiiii
:)))))bnde izliyorum onu kız şişko erkek istiyor onu taşısın die ne güldüm onaa![]()
Mete den yana kullanıyorum . Demir emir cok bu dönem , cocuk okulda Fenalık geçirmesn:)hakan
emirhan
emir
mete
oglumun adi emre
Ali koy gitsin. Ahmet Ali klasik isimler olur.harfin guzeli nasil oluyor kiz
hayriniza banada isim bulunnnnnnnnn
aklimdan 3-5 tane isim geçiyor ama sonuç koca bir sifirrrrrr
Oyum Emir'e:))hakan
emirhan
emir
mete
oglumun adi emre
yok yokkk kura isine giremem ya esim çikarsa o riski goze alamam : )))Hakana göre emirhan daha güzel ama metede güzel yazdığın 4 isimden bnm en beğendiğim emirhan ama eşin emirhn istemiyorsa metede güzel.
Hakan ismini ben pek sevemedim emir ismide çok özenti ismi gibi olur şu dizi vardı ya emiiiir die ölüyordu kız ergenler ondan bnm kafada çok özenti olur die yer etti.
Yani Mete ile emirhan arasında seçim yapın derim ben, ikisini yazın kura çekin hngisi çıkarda diğeriniz onu kbl edin
Hatta kurayı emreye çektirin tarafsz bölge olur kardeşinin adını belirler sizde çıkana artık sahip çıkın kbl edin.
Böyle kafanda söyledikçe ismi aslında zmnla seviyorsun bnde ilk eşim alperen diyince garip gelmişti ama beynimde tekrarlaa tekrarlaya şuanda çok benimsedim Muhammet Alperen die bir çırpıda çıkıyor yüreğimden sevgiyle![]()
Senin niye Can'ın sıkkın yaObaa diyince bana diyon sandım.
Ben epinizden fazla.kilo aldım
Kimse demeden ben diyorum kilo aldım diye.
Kim.ne derse desin hiç umursamam
Sadece babam diyince gücüme gidiyor,o da rencide etmek için böyle en etkili kelimeyi seçip bulup onu söyler.
Neyseki konuşmuyoruz şimdilik.
Geleceğimi sizde görüyorum :) 30 yaşına kadar bende 3 çocuk yaparım heralde.