• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ay gece aklıma lohusa tacı almadigim geldi sabah uyanır uyanmaz internetten aldım :) pembe ve kırmızı pijamalarim için 2 ayrı renk aldım :) bi de terlik alayim yanına dedim sonra :)

iyi günlerde kullan inşallah canım
ben ne taç ne terlik aldım
gerek varmıydı yaa
terlik zaten ev terlik kakılı
ev botu almayı düşünmüştüm ben

Ay gece aklıma lohusa tacı almadigim geldi sabah uyanır uyanmaz internetten aldım :) pembe ve kırmızı pijamalarim için 2 ayrı renk aldım :) bi de terlik alayim yanına dedim sonra :)

Pembe tacına bayıldım ;) ben de gördüm geçen gün taç modelleri hatta bir alana ikincisi yüzde elliydi sonra acaba takabilir miyim ki dedim. Normalde ben toka bile takmam ;) bir de bant bakayım diyorum.

gerek varmıydı yaa

Sabo terlik iyi olur diye karar vermiştik. Ama normal doğum olursa zaten pek gerek kalmaz. Sezeryan olunca yürütüyorlarmış falan o yüzden altı kalın terlik daha iyi gibi.

annelik zor zanaat veeselamm ..
Oglum fena bi oksurukle uyandi, dundende sesi kisikdi zaten larenjit oksurugu bu taniyorum baska adiyla krup yada 3 gece oksurugu .. çocukda havlama tarzi bi oksuurk oluyor kriz , atak gibi baya bi geçmiyor, ya ilacini vericen ya soguk havaya çikarican
ialcim yok, hafta sonu dr da yok tabi, pencereyi açtim durmak istemedi çok ise yaramadi ..
yarim saatden fazla surdu zar zor uyudu simdi nefes alirken çok hiriltiisi var .. benim doktorum annelerde birer çocuk dr u olmali der hep, te$hisi tedaviyi biliyorumda reçete yazma yetkim yok boyle doktorlugu napicam : )))

bende geri uyyamadim , karnimdaki vuruyor bi tarftan, oglani kucagimada aldim oyle oksurunce Allahim yrdimcim olsun napayim artik : (((

Gecmis olsun canim Allah sifa versin..

Sabo terlik iyi olur diye karar vermiştik. Ama normal doğum olursa zaten pek gerek kalmaz. Sezeryan olunca yürütüyorlarmış falan o yüzden altı kalın terlik daha iyi gibi.

ben hastane için zaten plastik terliklerden koydum altı kalın tabanlı
hastanede böyle süslü terlikleri ziyan edemem doğrusu
evde giyerim diye düşündüm ama evde de çok terlik var
ev botu daha rahat geliyor bana
terlikten çok ev botu kullanıyorum daha sıcak tutuyor

Günaydın
Doğuran sayısı hala 5 temi ?
Hiç bir mesajı okuyamadım
Çünkü hiç kendimde değilim
Dedem vefat etti , bugün 4 gün oldu bile ...
Ne acı birşeymiş yarabbim. Ölüyorum zannettim
Canım çok yanıyor
O güzel gözlü dedem torunun kızını göremeden gitti
Az daha bekleseydi
Bi öpüp koklasaydı gitseydi
Ama Allah'ın işine karışılmaz , hayırlısı buymuş
Acımızı acıyla unutturmasın bize
Fakat ne olur dua edin.
Annemin birtek babası vardı o da gitti
Aklını kaybetmesinden korkuyorum
Benimde cuma sabahı nişanım geldi
Hastaneye gittik
Sancılarım 70-80lere kadar çıkıyor fakat düzensiz , doktor yalancı sancı dedi
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın

Ben de Trabzon'da yasiyorum 2 bucuk senedir, istanbul'dan geldim eşim burali. Ben de aslen Rizeliyim. Tam bir karadeniz kizi dogurucam simdi dusundum de :))
benim bi kızım daha var .. inatçıı çokk..:KK11: tam karadeniz kızı.tipide öyyle..sarışın mavi gözlü:KK45::KK45:

Günaydın kizlar,

Dun hic giremenistim. Aklim kaldi ama sizde , sımdi okudum doğuran falan olmamış :)

Dun analık izni için sgk anlaşmalı bi hastaneye gidip rapor aldım. Doktor 40ı beklemez bu 1-2 haftaya gelir dedi. Şoklardayım:KK57::KK57::KK57: p.tesi kendi doktoruma da gitcem bakalım o ne dicek. 1-2 hafta çok yakın ya, ben daha küçüğüm :cry:

Günaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın

başınız sağolsun canım benim...

Allah mekanını cennet eylesin...

Ne söylenebilir ki.. Hangi söz hafifletebilir..

İnşallahh bebişinle mutlu bir hayat sürersiniz..

Anneciğinde bebişinle uğraşırken biraz olsun ferahlar..

Ölüm hepimiz için...Hiçbirimizin garantisi yok..

Günaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Kendinize iyi bakın

Basınız saolsun canım. Allah sabırlar versin..

Günaydın kizlar,

Dun hic giremenistim. Aklim kaldi ama sizde , sımdi okudum doğuran falan olmamış :)

Dun analık izni için sgk anlaşmalı bi hastaneye gidip rapor aldım. Doktor 40ı beklemez bu 1-2 haftaya gelir dedi. Şoklardayım:KK57::KK57::KK57: p.tesi kendi doktoruma da gitcem bakalım o ne dicek. 1-2 hafta çok yakın ya, ben daha küçüğüm :cry:
kızz ne küçüğüüü... Artık vakit geldi.. doktor geçen gün bana 38-40 arası dogum olur dedi... Eee sende 37 haftalıksın...

Hadii kazann mubarek olsun:KK22:

Günaydın kizlar,

Anaaaamm imzamda da 2 haftaya doğabilir diyo :KK47::KK47:

Antalya da hava çok güzel... Belki öğleden sonra dışarı çıkarım. Az yürüyimde bacaklarım açılsın.

Ama çatım ayrılacakmış gibi ağrıyor.. Sağa sola dönmek tam bi işkence oldu..

Üstüne benim kızında burnu tıkanıyooo geceleri.. Uyumuyoo. Buhar yapıyoz filan..

3 gündür uyku yok dogru dürüstt:mad::mad:

gerek varmıydı yaa
Teşekkür ederim canım :) fotolarda taçsız olmiyim diye aldım valla :) ev botunu hastanede mi giyeceksin sen bilirsin rahat ederim dersen giyebilirsin ama ben bunu hastanede giyip sonra atmayı düşünüyorum eve getirmem hastanede giydigim terliği

Günaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Kendinize iyi bakın
Basin sagolsun canim. Alisilmiyor sevdiklerinin yokluguna.. Cocuklugumuzun kahramanlari hic gitmeyeckler gibi geliyor. Ben de annanemi kaybettim yakinda, gitsem evinde bulacakmisim gibi.. Allah sabir versin..

Pembe tacına bayıldım :KK66: ben de gördüm geçen gün taç modelleri hatta bir alana ikincisi yüzde elliydi sonra acaba takabilir miyim ki dedim. Normalde ben toka bile takmam :KK66: bir de bant bakayım diyorum.
Ben de toka bant falan takamam da fotolarda gosterMelik olsun iste kafamda :) yanımda bulunsun da takamazsam takamam en azindan niye tacim yokmuş demem ilerde fotolara bakarken :)

Back
X