• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

canım ilk kızım Azra; 38 haftalık dogdu.. Bilirsin belki yazdım çok kere hashande gibi kilo almamıştı. Ve seezeryanla 38 haftalıkken alındı. 2100 gram olarak dogdu.... Çok miniktiiiiii..

Şimdiki kızım Beyza; 2600 gram. Bu ayın 8 inde başka doktora gitmiştim. 10 gün mongünn erken alırız demedi. 38-40 haftası dogum olur dedi. 2 hafta sonra gel dedi. Bende anlamadım. Sancımınmı gelmesini beklicek.

İlk kızımın doktoru sancı çekmeni istemiyoruz magnezyum iç dedi. Bakalım ne olcakk

Anladım canım Azra daki durum farklıymış. Bana da Dr 38 den sonra gün belirleyelim dedi de 40 I bekleyebilir miyiz diye sormayı düşünüyorum.

Günaydın
Doğuran sayısı hala 5 temi ?
Hiç bir mesajı okuyamadım
Çünkü hiç kendimde değilim
Dedem vefat etti , bugün 4 gün oldu bile ...
Ne acı birşeymiş yarabbim. Ölüyorum zannettim
Canım çok yanıyor
O güzel gözlü dedem torunun kızını göremeden gitti
Az daha bekleseydi
Bi öpüp koklasaydı gitseydi
Ama Allah'ın işine karışılmaz , hayırlısı buymuş
Acımızı acıyla unutturmasın bize
Fakat ne olur dua edin.
Annemin birtek babası vardı o da gitti
Aklını kaybetmesinden korkuyorum
Benimde cuma sabahı nişanım geldi
Hastaneye gittik
Sancılarım 70-80lere kadar çıkıyor fakat düzensiz , doktor yalancı sancı dedi
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın
bugun sabah sen geldın aklıma ..dedım kac gundur yok doğum falanmı yaptı acaba..Allah dedecıgının taksıratını bagıslasın,sızlerede sabr-ı cemıl ıhsan eylesın ınsaallah canım..ılk günler acıtır,hıc geçmeyecek sanar ınsan ama bunada alışılıyor ne yapalım,dua edelım ınsallah..

senın ıcınde hakkında en hayırlı olan olsun..rabbım kolaylaştırsın

HashAnde gibiymiş ya doğum Kanalı'nda olunca bebişler beslenemiyormuş.
mantıklı..benım kızım 8 aylık kontrolde 3300 du dr doğum kanalına gırmış pozısyon almış bugun yarın doğar demıstı ama kızım 40 haftayı bekledı..ve yıne 3300 dogdu..demekkı bundanmış..:KK64:

Sende Bendensin.kimi dr ısrarla karşı çıkarken kimisi böyle diyince kafa allak bullak.
Ben daha yeni ameliyat olmuşken bile doktorlar zaten sezaryen olucaksın diyorlardı,şimdi normal doğum çıkardılar. Hangisi doğru anlamadım.

ya bide zararı olmayacaksa bebeğime normal epidural mantıklı gelmeye başladı,süt falan hemen geliyomuş falan ya,daha önce epiduralide denedim bilmediğim bişey değil,sonrasında bi 4 saat alt tarafımı hiç hissetmemiştim ama ağrı ,acı hiç bişey duymadım,tabi bunlar hep ihtimal daha benim bebiş ters :D

ya bide zararı olmayacaksa bebeğime normal epidural mantıklı gelmeye başladı,süt falan hemen geliyomuş falan ya,daha önce epiduralide denedim bilmediğim bişey değil,sonrasında bi 4 saat alt tarafımı hiç hissetmemiştim ama ağrı ,acı hiç bişey duymadım,tabi bunlar hep ihtimal daha benim bebiş ters :D
nekadar cok ters bebek var yaa..hanı %96 sı dönüyordu bubebelerın..butun dönmeyecekler toplanmışız buraya.. :KK70:

Günaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Henüz doğmasın diye dua ediyordum ama artık inş biran önce gelir de annem için de bizim içinde meşgale olur.
Kendinize iyi bakın
Başın sagolsun Allah sabır versin....

nekadar cok ters bebek var yaa..hanı %96 sı dönüyordu bubebelerın..butun dönmeyecekler toplanmışız buraya.. :KK70:

ben umursamıyordum nasıl olsa sezeryan olacak diye doktor öyle deyince döner inşallah demeye başladım ama sen gibi öyle çaba sarfettiğimde söylenemez...

Canım bebiş dönerse ve doğum pozisyonunu alırsa ve normal doğum yapacak olursa. Epidural miktarı sadece sancıyı kesecek kadar oluyor bacaklarını yine hissediyorsun. Ama sezeryan olucaksa miktar fazla oluyor hissedilmiyor.

Canım bebiş dönerse ve doğum pozisyonunu alırsa ve normal doğum yapacak olursa. Epidural miktarı sadece sancıyı kesecek kadar oluyor bacaklarını yine hissediyorsun. Ama sezeryan olucaksa miktar fazla oluyor hissedilmiyor.

İnşallah dönerlerde sürecin normalini yaşarız,hemen sütümüz gelirrr,bebişimizi kucağımıza alırızz :D

Bende biran önce vakit gelse dogursam diyorummmm:KK73::KK73::KK73::-)

Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı..

Bu calistiklarimizin sonraya aktarilmasi icin bir sey yapilmasi gerekiyormuş ama ben bilmiyorum, sen biliyor musun canim?

Bana iş yerinden ilk 32 için çalışabilir raporu al getir. sonra izne çıkacagın zaman analık raporu al getir bi de doğum da doğum raporu al getir dediler. bi de en son işe başlarken sendeki bu raporların hepsini toplu olarak getir işe dönüş muayeni yaptır şirket doktoruna dediler. Böyle biliyorum ben. Şirketten şirkete farklı uygulama olur mu onu bilmiyom..

Niye öyle dedi Gelişimini önde falan mı buldu?

Hayır iki hafta sonra bir iki hafta içinde doğmasını bekleyin diyor. Daha 37 bitecek 38 bitecek ondan sonra bekliycez işte bir iki hafta. Bu gittiğin Dr belki ultrasonda büyük ölçmüştür.

Daha var canım daha üç haftamız var en az.

Gelişimi önde diye bi şe demedi.3 kiloymuş ölçülen. Başı aşağıdaydı bayağı ondan dedi galiba.

İmzayı yanlış mı okumuşum heyecanla :) işte hep şartlandırma bunlar.

P.tesi kendi doktoruma gitcem. Ondan daha doğru bilgi alırım inşallah...

• Beğen
Reactions: ydm
ben umursamıyordum nasıl olsa sezeryan olacak diye doktor öyle deyince döner inşallah demeye başladım ama sen gibi öyle çaba sarfettiğimde söylenemez...
ben cok fazla sorun etmemıstım kendıme dönecegınden cok emındım..ama dr lar benı aşırı strese soktu..ustune sancılarımda başlayınca bugünlerde doğarsa sezeryan olucam korkusu benı panık yaptırıyor..ama gununu beklerse kı ıns oyle olur hıc degılse zamanım olur donmesı adına dıye dua edıyorum..

ve bu ılk doğumum olsaydı gr uğraşmazdım sezo olmamak ıcın ılkı normal olunca bunda amelıyat olmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum..ben doğumdan hemen sonra kızımı emzırebıldım bu oyle kuvvetlı bır hıs kı herseyı göze almaya değer ..sezeryan olursam sutum gelmez dıyede korkuyorum cabamın %50 sıde bundan.. :KK51:

Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı..

Bana iş yerinden ilk 32 için çalışabilir raporu al getir. sonra izne çıkacagın zaman analık raporu al getir bi de doğum da doğum raporu al getir dediler. bi de en son işe başlarken sendeki bu raporların hepsini toplu olarak getir işe dönüş muayeni yaptır şirket doktoruna dediler. Böyle biliyorum ben. Şirketten şirkete farklı uygulama olur mu onu bilmiyom..

Gelişimi önde diye bi şe demedi.3 kiloymuş ölçülen. Başı aşağıdaydı bayağı ondan dedi galiba.

İmzayı yanlış mı okumuşum heyecanla :) işte hep şartlandırma bunlar.

P.tesi kendi doktoruma gitcem. Ondan daha doğru bilgi alırım inşallah...

Zamanımız aynı ya ben de panik olup birsürü mesaj yazmışım ;)

ben cok fazla sorun etmemıstım kendıme dönecegınden cok emındım..ama dr lar benı aşırı strese soktu..ustune sancılarımda başlayınca bugünlerde doğarsa sezeryan olucam korkusu benı panık yaptırıyor..ama gununu beklerse kı ıns oyle olur hıc degılse zamanım olur donmesı adına dıye dua edıyorum..

ve bu ılk doğumum olsaydı gr uğraşmazdım sezo olmamak ıcın ılkı normal olunca bunda amelıyat olmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum..ben doğumdan hemen sonra kızımı emzırebıldım bu oyle kuvvetlı bır hıs kı herseyı göze almaya değer ..sezeryan olursam sutum gelmez dıyede korkuyorum cabamın %50 sıde bundan.. :KK51:

inşallah Allah kalbine gönlüne göre verir arkadaşım,başa gelen çekilir,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık :D

Günaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Kendinize iyi bakın
Başınız saolsun :(

Günaydın
Canım çok yanıyor
Az daha bekleseydi
Fakat ne olur dua edin.
Hastaneye gittik
Kendinize iyi bakın

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun, annene, sana ve tüm sevenlerine Allah sabır versin

Back
X