Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde deprem.getirmedin bize inşallah akdenizden.Hey yarabbm ya deprem oluyor diye uyandim uykumdan mi oyle saniyorum diye bekledim baktim hala sallaniyor ritmik bisekilde nasıl korktum annmler 11.kat bir de. Milleti de uyandrdim bi guzel korkuttum ama bakiyoz haberlere nete bisey olmamis yanlis alarm anlasilan olmasin tabi sukur de niye böyle emin biseklde deprem hissi yasadim onu çözemedim. Kız cisini kaçırmak üzereymis ama onu yakalamis oldum tesaduf yatak yorgan batmadan![]()
Sen hala mı uyumadın. Dün gündüz uyudun heralde yoksa nasıl dayanacaksın.Bugun herkes uykusunu aldi galiba ohh ne gUel darisi bana olsun:)
3 saat uyudum cnm 2 ile 5 arasi yoksa bitmistim heraldeSen hala mı uyumadın. Dün gündüz uyudun heralde yoksa nasıl dayanacaksın.
Neyseki çalışmıyorsun yoksa hapı yutmuştun.3 saat uyudum cnm 2 ile 5 arasi yoksa bitmistim heralde
Aynen ole ama bunseferde kizima verimli olamiyorum cabuk sinirleniyorum tahammulum olmuyo gunduz dayanamayip 3 saat falan uyuyorum o tek kaliyo uzuluyorumNeyseki çalışmıyorsun yoksa hapı yutmuştun.
2 de ya çok geçmiş. Sabah da iğnem var b12 arada işe gidicem.
Evet ona da yazık ama geçici bir süre. İlgilendiğin zamanlarda verimli olduktan sonra sorun olmaz sanırım.Aynen ole ama bunseferde kizima verimli olamiyorum cabuk sinirleniyorum tahammulum olmuyo gunduz dayanamayip 3 saat falan uyuyorum o tek kaliyo uzuluyorum
Annem caliisyo cnm hafta sonu geliyolar sevmeye oynuyolar disari cikariuolar vsEvet ona da yazık ama geçici bir süre. İlgilendiğin zamanlarda verimli olduktan sonra sorun olmaz sanırım.
Annen falan alsa ara sıra aslında.
Hadi hayirli haberlerle gel bakalim ne dicek doktorun gun falan verixekmi acep emek bebcii npy oralarda bakim:)2 de ya çok geçmiş. Sabah da iğnem var b12 arada işe gidicem.
Belki erkene alır doğumu dediydim.Hadi hayirli haberlerle gel bakalim ne dicek doktorun gun falan verixekmi acep emek bebcii npy oralarda bakim:)
G.hane olmuşsun.Çok ağrıyor cnm bnm de
Hakinyikamaya vermeyi dusunuyosan en erken bir haftada getiriyolar haberin oksunBelki erkene alır doğumu dediydim.
Dün evi temizletmek için haftaya pazara birini çağırayım dedim sonra düşündüm önce dr ile görüşeyim.
Bakalım yine çok.kilo almış mı?
Ayrıca bu telefonlar elimizde duruyor ona ne yapsın. Şarj.
Bendede gun gectikce fazlalasiyo tuvalet istegi var hep gelmese bileAyni sey bende de oldu canm. Doktora gittim amniyotik sivi degil dedi. Bebek baski yapinca farketmeden idrardan 1 2damla kaciyormus. Sasirdim.
Belkide. Bide bişeyin girmesiyle çıkması aynı olmayabilir. Doğum yapan arkadaşlarım doğum çok kolay sancı zor diyorlar. Belki sancıyla o anki şeyin farkına bile varmayız. Senide takipteyim :) doğum yapınca nasıl yaptığını yaz olurmu ?