• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

benim kafadan litchi. Aceleye gerek yok. Saglikla dogdu da kiyafeti mi dert oldu diyordk oglumda. simdi de ayni dusunuyorum da alisverisi bitirdim hemen hemen. Oglani birakacak birileri varken. Simdi de okulun kapanmasini bekleyeyim diyorum canta icin. Bi yndan yapayim diyorum bakalim

bi de ben varım sizin kafadan : ))) alışveriş bitti sayılır ama yıkama işini salladıkça sallıyorum yaww : )) çantanın yarısı hazır onuda kv hazırladı, bebeğinkileri koydu o almıştı h.çıkışını falan benimkiler bekleniyor, ben bi kaldırsam totoyuu : )))

Dün gece ben ciddi ciddi düşündüm doğurcam diye
Benim düşüncem bebek iki hafta ilerde çıkıyor. Ben 37 haftalığım.2 hafta koyarsak 39 ediyor yani ne kadar doğru hesap bilmiyorum ama doğması ihtimal.
Ee yani.artık beklenen durum. Korkmak yok.

37 bin başındasın daha 37 bitecek sonra 38 bitecek iki hafta öndeysen bile yirmisinden önce değil yani.

Günaydinlar

Burda saat daha 7 ve haliyle karanlik, Kizimi uyandiriyomaya calisiyorum anne daha karanlik kapa gözlerini uyu diyo Bana. Krese gitmemek icin. Uykusuz bi gece gecirdim yine. Artik 1 sene daha uykusuz gece bizi bekliyo.

Yaw ne doğurması çıkardınız gece gece tövbe yarabbimm:KK47: Dursun daha bebecikler ne zararı var. Zamanınızda var daha. Hem ben daha doğuramam. Aldım tarihimi, çikilatalarımda hazır değil:mad: Allahım sen onlara bakma, bebişlerimiz zamanında gelsin. Gece gece ne dediklerini bilmiyorlar veleddallin aminnnn.

Âmin canım âmin.

he yaaa, ben dünden girdim pazartesi sendromuna alıştıydım ne güzel, bu arada günaydın : )

he valla gece uyuyamadım sankı ılk defa ıse gelcem. bu sene ızın de kullanmadıgımdan yıllık ızın oldu bana :KK54:

Senin 1 ini beklemez gibi geciyo icimden nedense benimde 9 eyluldu ilk kizim 1 inde geldi sen yine tedburli ol cebremde hic 40. Haftasini dolduran gormedim bide gekisimi onde seninkinin yaptir erkenden bisey olmaz kirlenmez hemen @esoba
ben de norna dogurup da 40 tan once dogum yapan gormedim nerdeyse. Bu genetikle bebekle vs ilgili sanirim. Hazir olmali ama 38 diye sartlayinca o son gunler gecmez oluyor

Gunaydin..
Ben de pazartesi sendromundayim.
Birde gecen haftanin isleri de bu haftaya sıkısti. Ha bir de kv sendromum var. Neyseki anlayisli cikti kp gelmedi. Ama sendrom sendromdur.
Saglik ocagina gitcem bugun kilomu tartmayinca duramazlar simdi.
Guzel bir gun olsun ins. Yerler hala buz dusmeden gidip gelebilirsem okula aminn

benım adam tutturdu ev temızlıgı yapalım dıye..sırtım belım tutmuyor..canımda ıstemıyo hıc..1 2 gun daha savsaklarım gıbıme geliyor.. haftaya 2 halım var onları yıkamaya verıcem o kadar..annem gelınce laf etmesın ..bu ne pıslık demesın:KK51:

bende anamdan çekiniyorum şu berjerler bi silinse iyi olacak , poff, (annem fazla titiz) bu mevsimde 2 haftada bir cam siler , benimkileri görse evde duramaz heralde : )))

Hey yarabbm ya deprem oluyor diye uyandim uykumdan mi oyle saniyorum diye bekledim baktim hala sallaniyor ritmik bisekilde nasıl korktum annmler 11.kat bir de. Milleti de uyandrdim bi guzel korkuttum ama bakiyoz haberlere nete bisey olmamis yanlis alarm anlasilan olmasin tabi sukur de niye böyle emin biseklde deprem hissi yasadim onu çözemedim. Kız cisini kaçırmak üzereymis ama onu yakalamis oldum tesaduf yatak yorgan batmadan :KK66:

Mersin'de son zamanlarda birkaç kez sallandınız ya ondan oldu sanırım. Geçmiş olsun canım ;)

ben de norna dogurup da 40 tan once dogum yapan gormedim nerdeyse. Bu genetikle bebekle vs ilgili sanirim. Hazir olmali ama 38 diye sartlayinca o son gunler gecmez oluyor
Benim cevremde cnm arkadas tanidik vs bir haftasa olsa he0 erken geldi bebisler ama sanirim bebekle alakali olabikir

Kıyafet bir hastane çıkışı aldım zaten. Onu yıkayıp ütülemek bir gün Sürer. Başka almadım. Hediye gelir deniyor ama daha kimse bişey getirmedi. Ben bari bir iki tulum alayım diyorum ama burası buz. Dışarı çıkılmıyor.

kız yok hediyeyi doğum olunca getirirler , ama herkesin dediği şu , gelen kıyafetler hep büyük oluyomuş yenidoğan gelmiyomuş ona göre hazırla miniğin kıyafetlerini

Gunaydin kızlar...
ecicansu ecicansu gece son sen vardin sabah yine sen ben kizi okula biraktim simdi yataktayim oglene ksdarsa cikmayi dusunmuyorum gunduz yatmasam zor oluyor senen kizda okula gittiyse dinlen biraz...@esoba guzel haberletle gel insallah....
Canim kasintidan uyuyamadim kizimi yolladim okula kahvalti yapipnyaticam ins 3 saatde olsa

Gunaydin..
Ben de pazartesi sendromundayim.
Birde gecen haftanin isleri de bu haftaya sıkısti. Ha bir de kv sendromum var. Neyseki anlayisli cikti kp gelmedi. Ama sendrom sendromdur.
Saglik ocagina gitcem bugun kilomu tartmayinca duramazlar simdi.
Guzel bir gun olsun ins. Yerler hala buz dusmeden gidip gelebilirsem okula aminn

Günaydın canım okula yürümek zorunda mısın ya da sağlık o ocağına? Bir taksiyle gidip gelsen daha iyi olur. Yürümek zorundaysan da çok küçük adımlar at olur mu burası da buz hiç yürünmüyor ki. Allah yardımcın olsun. Araba yollarını açmışlar yayaya SAYGI yok kaldırımlar bir karış buz.

kız yok hediyeyi doğum olunca getirirler , ama herkesin dediği şu , gelen kıyafetler hep büyük oluyomuş yenidoğan gelmiyomuş ona göre hazırla miniğin kıyafetlerini

Annemiz babamız da getirecek ya onu dedim canım. Benim öyle kıyafet hediye getirecek pek arkadaşım yok.

Günaydın kızlar dün güneşin tadını çıkarırken şimdi yağmurlu kapalı bi hava var battaniyenin altından çıkmak istemiyorum Kalkıp pantolon ütüledim eşime sabah sabah onuda yapayım derken elimi yaktım hamilelik sakar yaptı beni hiç yapcağım şey değil Ufacık yer sızlıyor resmen doğum konuşulmuş gece @esoba canım bende senin gibi hesaplıyodum bebek Gelişimi 2 hafta önde diye doktora sordum önde bile olsa adet tarihine göre gelir dedi yani normal haftanı düşün bide normal doğum pozisyonundaysa 38. Haftada gelir dedi bana yani 20 ocaktan sonra her anmış doktora gidince sor olmazsa bugün bakalım o ne dicek

Benim bu kocam cok saf ya. Gitmis internetten kuvet almis tam 190 tl! :/

Bi de indirime girdi diyo. Kilosunu tartiyomus, suyun sicakligini olcuyomus. Icinde parcasi var bebek biraz buyuyunce oturuyo destek oluyo ona kaymiyo falan.

Off ama yine gereksiz ya zaten ne kadar kullanicak. Resmen hasta edecek bu adam beni hic tasarruftan anlamiyo ya :) bi de kizima bi sey aldim hevesimi kursagimda biraktin diyip duygu somurusu yapti kiyamadim yine.

Ay valla icime oturdu :KK43:

benim eşimde e bebekte beğenmişti , 200 falandı galiba dediğin gibi bişeydi , aldırmamıştım gereksiz o kadar para vermek ama madem almış unutmaya çalış , yoksa küveti her gördüğünde içine oturur :KK51:

valla canim o dedigin pek ravaçta olan bisey deil burda :))
ama dogumdan sonra 3 çocuk olunca alabilirim devlet yardim eder odemesine 3 çocuk olunca bana fazla bisey kalmaz
uff temizlige gelende laf ederse nolacak :)))))))))
Bnmki etti zaten. Yok bi elin fırının üstünde olsun buzdolabını niye temizlemedin :KK47: dedim temiz olsam sizi çağırmazdım. :cool:Manyak mıdır ne:KK53:

Back
X