- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de norna dogurup da 40 tan once dogum yapan gormedim nerdeyse. Bu genetikle bebekle vs ilgili sanirim. Hazir olmali ama 38 diye sartlayinca o son gunler gecmez oluyor
2 de ya çok geçmiş. Sabah da iğnem var b12 arada işe gidicem.
Leğene de uyar heralde. Bizi alüminyum yuvarlak leğende yıkıyorlardı adı leğen değil "teşt" bakalım bilen Var mı başka
@yasemin4 bugün dogum egitimine katildim ve bu konu da içerikte vardi. Cati muayenesi denen sey tamamen gereksiz bir sey cunki dogum sureci tam anlamıyla basladiginda salgılanan hormonlar ile cati da acilmaya dogum icin gerçek potansiyelini gostermeye basliyormus. Dogumdan önce hele de boyle 37 38 hftalarda zaten kapali olan cati kemiklerine bakip catin uygun değil veya uygun demek tamamen boşa pskolji yormaya yönelik anlamsiz bi eylemmis. Cok buyuk bir yuzdelikteki kadınlarin catisi salgılanan hormonlar ile açılmaya zaten musaitmis bu da sadece dogum gerçekten başladgi zaman gozlmlenebliecek bir Mucizesi bedenin. Nadir gruptaki kadinin catısı normal doğum icin elverişli olmayablirmis ki bu da yine yalnizca dogum seyrinde karar verilecek biseymis
Sayfaları okuyarak ilerliyorum söyleyen oldu mu bilmiyorum Ma 7. AnnemiZ doğurdu @istanbl olması lazim
Günaydın kızlar dün güneşin tadını çıkarırken şimdi yağmurlu kapalı bi hava var battaniyenin altından çıkmak istemiyorum Kalkıp pantolon ütüledim eşime sabah sabah onuda yapayım derken elimi yaktım hamilelik sakar yaptı beni hiç yapcağım şey değil Ufacık yer sızlıyor resmen doğum konuşulmuş gece @esoba canım bende senin gibi hesaplıyodum bebek Gelişimi 2 hafta önde diye doktora sordum önde bile olsa adet tarihine göre gelir dedi yani normal haftanı düşün bide normal doğum pozisyonundaysa 38. Haftada gelir dedi bana yani 20 ocaktan sonra her anmış doktora gidince sor olmazsa bugün bakalım o ne dicek
he valla gece uyuyamadım sankı ılk defa ıse gelcem. bu sene ızın de kullanmadıgımdan yıllık ızın oldu bana![]()
Canım bu sudokreme bakmışmıydın hiç.
Annemiz babamız da getirecek ya onu dedim canım. Benim öyle kıyafet hediye getirecek pek arkadaşım yok.
Gunaydiiiinnn,
Dunku hava nerde bugunku nerde :/ kapkaranlık booooolll yağnurlu... Neyse artık işe gitmeyen ve yanında annesi olan biriyim :)
Aaa ben varım yaoğlan 36. Haftada kiz 37. Haftada
![]()
6. kimdi ?
6. kimdi ?
aileler alırda onlarda büyük alır bence , bi de altın getirirler kıyafet fazla olmaz , battaniye fiks olur zannımca : ))
Pişik kremi için Önerilen o muydu? Yazmamışım da arayıp duruyordum. Deneyimli anneler mi önermişti tekrar söyleseler.
aa , bak onu kaçırmışım , hayırlı olsun bakalım , hızlı gidiyoz
Bilmiyorum burda herkes annesiyle kv siyle alışveriş yaptı. Ben yalnızım. Annem de aldım dedi bakalım nasıl şeyler almış. Kv ihtiyacın olursa söyle dedi. Hastanede giydireceğim şeyler var çok şükür. Evde de var. Bir iki gün içinde hepsini kirletecek olursak kv ye söylerim gider alır.