• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ben de norna dogurup da 40 tan once dogum yapan gormedim nerdeyse. Bu genetikle bebekle vs ilgili sanirim. Hazir olmali ama 38 diye sartlayinca o son gunler gecmez oluyor

Aaa ben varım ya :63: oğlan 36. Haftada kiz 37. Haftada :63:

Leğene de uyar heralde. Bizi alüminyum yuvarlak leğende yıkıyorlardı adı leğen değil "teşt" bakalım bilen Var mı başka

bizim orda plastik olana denir , ama belki aliminyuma da deniyodur onu bilmiyorum

@yasemin4 bugün dogum egitimine katildim ve bu konu da içerikte vardi. Cati muayenesi denen sey tamamen gereksiz bir sey cunki dogum sureci tam anlamıyla basladiginda salgılanan hormonlar ile cati da acilmaya dogum icin gerçek potansiyelini gostermeye basliyormus. Dogumdan önce hele de boyle 37 38 hftalarda zaten kapali olan cati kemiklerine bakip catin uygun değil veya uygun demek tamamen boşa pskolji yormaya yönelik anlamsiz bi eylemmis. Cok buyuk bir yuzdelikteki kadınlarin catisi salgılanan hormonlar ile açılmaya zaten musaitmis bu da sadece dogum gerçekten başladgi zaman gozlmlenebliecek bir Mucizesi bedenin. Nadir gruptaki kadinin catısı normal doğum icin elverişli olmayablirmis ki bu da yine yalnizca dogum seyrinde karar verilecek biseymis

bende bi yazı okudum , bu dediğini destekler gibiydi, yazıda diyoki çatı muayenesinin 37 de falan yapılması gereksiz , ve bazen doğumu başlatabildiği için iyi değilmiş, bunu doktoruma soracam bakalım ne dicek, bana da mantıklı gelmiyor durup dururken çatıya bakılması

Günaydın kızlar dün güneşin tadını çıkarırken şimdi yağmurlu kapalı bi hava var battaniyenin altından çıkmak istemiyorum Kalkıp pantolon ütüledim eşime sabah sabah onuda yapayım derken elimi yaktım hamilelik sakar yaptı beni hiç yapcağım şey değil Ufacık yer sızlıyor resmen doğum konuşulmuş gece @esoba canım bende senin gibi hesaplıyodum bebek Gelişimi 2 hafta önde diye doktora sordum önde bile olsa adet tarihine göre gelir dedi yani normal haftanı düşün bide normal doğum pozisyonundaysa 38. Haftada gelir dedi bana yani 20 ocaktan sonra her anmış doktora gidince sor olmazsa bugün bakalım o ne dicek

Sonunda benim dediğimi bir Dr da dedi. Beynimizde bile erken getirebiliriz bebişleri o yüzden sağlıkla gelsinler ram zamanlarında gelsinler inşallah.

he valla gece uyuyamadım sankı ılk defa ıse gelcem. bu sene ızın de kullanmadıgımdan yıllık ızın oldu bana :KK54:

gece uyudum Allahtan yoksa kahrolurdum heralde : )) bi çocuk yapalım dedik 2 yıl izin biriktirdik aman bende geçen yıldan kullandım azcık o bu sene kullanamadım , ne iyi geldi ama iyi ki hamileymişim : ))

Annemiz babamız da getirecek ya onu dedim canım. Benim öyle kıyafet hediye getirecek pek arkadaşım yok.

aileler alırda onlarda büyük alır bence , bi de altın getirirler kıyafet fazla olmaz , battaniye fiks olur zannımca : ))

geçmişi bitirdim şükür, az gözlerimi dinlendireyim,

herkeslere günaydınlar...

Canım valla tam sıralama olarak bilmiyorum hashande doğurdu ideal doğurdu aksuaksu doğurdu.. Bu sabah mahmurlugunda aklıma bu kadarı geldi sindi kızlar yaparlar listeyi sırasıyla birazdan :KK48:

Bu arada gunayydinnn anneler ve bebisleri :KK49: bugün çok karanlık kasvetli bi gün yağmur havası var ama sanırım yagmiyor pencereden dahi bakmadim...

Bu arada dun tartildim tammm 70 kiloyum :KK53: 36 haftada 20 kg alarak kendi capimda yine bi rekora imza attım yani.eşim de bebek dönsün diye diyorum diyor ama yürü dilan demeye başladı dun dedim şöyle bi yuruyum ellerin panda eli gibi oldu hemen acayip sisiyorum azcik yurusem hareket etsem bacaklarım da sisiyor bi de hissizlesiyor..

Bi de Bisey sorayim size: göbek deliğinin civarinda boyle ufak iğne batması hafiften elektrik çarpması gibi bi his yasayaniniz var mi? Mesela su an kizim çok hareketli zeminden beri göbeğimin oradan elektrik çarpıyor sanki ne yapıyor olabilir ki o şekilde :110:

aileler alırda onlarda büyük alır bence , bi de altın getirirler kıyafet fazla olmaz , battaniye fiks olur zannımca : ))

Bilmiyorum burda herkes annesiyle kv siyle alışveriş yaptı. Ben yalnızım. Annem de aldım dedi bakalım nasıl şeyler almış. Kv ihtiyacın olursa söyle dedi. Hastanede giydireceğim şeyler var çok şükür. Evde de var. Bir iki gün içinde hepsini kirletecek olursak kv ye söylerim gider alır.

Pişik kremi için Önerilen o muydu? Yazmamışım da arayıp duruyordum. Deneyimli anneler mi önermişti tekrar söyleseler.

Evet ben de sudokrem kullanıyorum kızımda biraz pahalıdır ama güzel bi krem yikasan dahi çıkmıyor o yüzden bebis CIS kaka yapsa bile poposunda o surdugin tabaka kalıyor ve kolay kolay tahriş olmuyor.

Bilmiyorum burda herkes annesiyle kv siyle alışveriş yaptı. Ben yalnızım. Annem de aldım dedi bakalım nasıl şeyler almış. Kv ihtiyacın olursa söyle dedi. Hastanede giydireceğim şeyler var çok şükür. Evde de var. Bir iki gün içinde hepsini kirletecek olursak kv ye söylerim gider alır.

ceza vercen gibi geldi bana kv deye : )))

Back
X