- 25 Nisan 2013
- 261
- 119
- 63
Hadi canim hayirlisi olsun insallah.Kızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi canim hayirlisi olsun insallah.Kızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana
hayırlı haberlerle gel inş canım....Kızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana
Güle güle giysinler inş =) indirim seviyorum ben de mothercare den inan 10 tl ye sweat aldım çok sweet =)ben hep alirim çocuklara , simdi aldigimi onumuzdeki sene giyerler bebkken kestirmesi daha zor, buyudukçe kolaylasiyor kilosu boyu belli oluyor geliisimi alisilmis neyse oyle gidiyor falan ..
ogluma su an 5 yas bulursam aliyorum kizada 9-10 alicam bulursam , oglan minyon tipli kizim uzun boylu yasina uygun alirsam kuçuk gelir .. ama oglan tam yasina uygun giyyor daha geriden bile geliyor
Kolay gelsin obamBende pazartesi sendromu falan kalmadu.
Gece uyumayınca saat ona kadar uyuyakalmışım.
İğne vurulacaktım kaldı.
Kahvaltı falan derken 12 oldu.
Şimdi çıkıcam hastane için,sabahtan en az on kişi aradı iş için.
Hep hastaneye gideceğim gün işleri çıkıyor.
Bebek doğunca nasıl olacak bilmiyorum.
Koştururarak hast.gidip ordan işe geçmem gerekiyor.
Korkma bana da oldu o , inş sıkıntı olmayacak dua edicem senin içinKızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana
Allah yardimcin olsun guzel haberle gel insallah....Kızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana
Bende onlardan yokÇarşaf yorgan kılıfı vb , daha cibinlik de kurulmadi
Diktirdim canım ben besige uygun , bulamadiysan öle halledersin nolcak =)Bende onlardan yok![]()
Bi tane uyku seti alsam olur mu ki?Doktorum canım ben besige uygun , bulamadiysan öle halledersin nolcak =)
Ben titizim rahatsız edici bişey bu, 2 takım çarşafla yorgan kılıfı da diktirdm ki yıkanır diğerini kullanirim die sen bana bakma =)Bi tane uyku seti alsam olur mu ki?
Primanin yesilimi beyazimi cnm bubarada bebis nasil
Başınız saolsun canım
canim gözden kacrdm sanirim kendi kostrmamdan basiniz saolsun rabbim sabir versin. Nisanin da gelmiş hayirli zamanda hayırlı kolay saglikli dogumun olsun insallah
Canım sağolasın, senin de başın sağolsun.Mekanı cennet olsun dedeciğinin de.
Oy maşallah =) sizebeyazını aldım, bebiş iyi emziriyorum bol bol. yıkadık şimdi mışıl mışıl uyuyor :)