• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

kızlar ben ayağa kalkınca hemen hareket edemiyorum biraz bekleyip karnımı alttan desteklemem gerekiyor acaba vakit yaklaştı demek mi oluyor bu

Ayy hastaneye geldik dr ile tansip anlaştık derken selam verip borçlu ciktik ya biz :KK53: nstde duzenliye yakin agrilar dalgalnmalar cıkti benm popo dayiyor ittiriyor dediklerim kasilmaymis meger ogrenmis olduk. Takibe aldi birakmadi dr erken diye serum verdi serumdan sonra nst tekrarliycak duzene girerse gonderrm girmezse ciger gelistrci igne yapmak gerekebilir dedi. Ya istanbula yetseyim derken bunu kastetmemstim ki ben erken daha insallah gecici yalancidir doktrla bile yeni tanistik daha yao_O idrar tahlili de verdik bazen enfeksiyon yuzunden de boyle sanci gorunebliyormus hayirlisi bakalm da ins dursun kizan yerinde hazir deglm daha islerim var dinlenip keyif yapacam anamda dur kız yerinde:KK48:
hayirlisi olsun canim
deme yaaa o ittirmeler deen kasilma mi oluyormus
benim yarin dr u nst ye ikna etmem lazimmm,hem ittiryor hem sancim oluyor : ((
biz dahada erkeniz :(((

Saol canm tansiyon 14 e 7 çıkıyo biraz yüksek..dediklerine dikkat etcem inş..bebeğe kalıcı bi zararı oluyo mu ki

Kaç haftaliksin sen canım? Bu durum sadece hamilelikte gelişen bi durum olduğu için eğer tansiyonun çok yükselirse bebegin haftasına bakılmaksızın doğumu baslatiyorlar.eğer bizim haftalardaysan endiselenecek Bisey yok demektir yine erken ama çok da uzulunecek bi durum değil benim 20 haftalıkken başlamıştı..Rabbim korusun hepimizi.

Hadi yaw :KK43: belki yerlerde kar tutmazsa gidilebilir.
kar oylebır tuttu kı gelirken araba kaydı yokuş assagı ve kaldırıma çarptık..ıslek bır yoldu sukur ettım yanımızda araba olmadıgına:KK43: 1 2 sn ıcınde kan ter ıcınde kaldım..eve gelınce esım ,soylemedım telaşlanma dıye ama dua ede ede surdum arabayı dedıo_O

sımdıde ozel ders e gıttı..1 karış kar var dısarda aklım kaldı..bugun aksam olupta bır eve gıreydı :KK51:

hayirlisi olsun canim
deme yaaa o ittirmeler deen kasilma mi oluyormus
benim yarin dr u nst ye ikna etmem lazimmm,hem ittiryor hem sancim oluyor : ((
biz dahada erkeniz :KK43:((

Kuzum senin bebisler 40 haftada filan gelmiyor muydu?

Ayy hastaneye geldik dr ile tansip anlaştık derken selam verip borçlu ciktik ya biz :KK53: nstde duzenliye yakin agrilar dalgalnmalar cıkti benm popo dayiyor ittiriyor dediklerim kasilmaymis meger ogrenmis olduk. Takibe aldi birakmadi dr erken diye serum verdi serumdan sonra nst tekrarliycak duzene girerse gonderrm girmezse ciger gelistrci igne yapmak gerekebilir dedi. Ya istanbula yetseyim derken bunu kastetmemstim ki ben erken daha insallah gecici yalancidir doktrla bile yeni tanistik daha yao_O idrar tahlili de verdik bazen enfeksiyon yuzunden de boyle sanci gorunebliyormus hayirlisi bakalm da ins dursun kizan yerinde hazir deglm daha islerim var dinlenip keyif yapacam anamda dur kız yerinde:KK48:
hayirlisi canim ya. 15 gun daha dursun sonra gelebilir.aslinda boye sancilanman iyi normal.acisindan. Vucudun hazirlaniyor demek ki

Bizimde randevumuz vardı bugun Kilo kontrolu bebeğimizi görüp geldik şimdiden 3 kilo 100 gr olmuş maşallaj
Masallah bebegine

Zamanında gelsin bebişler inşaAllah. Nerde hangi hastaneye gidiyosun canım?

MaşaAllah bebişe. Anacım siz ne yiyosunuz bu bebişlerin maşaAllahı var. Artık acaba yorgunluktanmı bebeğim çok beslenemiyo diye düşünmeye başladım.
yorgunluk etkiler canim. Firsat buldukca uzan daha iyi kilo alir

kar oylebır tuttu kı gelirken araba kaydı yokuş assagı ve kaldırıma çarptık..ıslek bır yoldu sukur ettım yanımızda araba olmadıgına:KK43: 1 2 sn ıcınde kan ter ıcınde kaldım..eve gelınce esım ,soylemedım telaşlanma dıye ama dua ede ede surdum arabayı dedıo_O

sımdıde ozel ders e gıttı..1 karış kar var dısarda aklım kaldı..bugun aksam olupta bır eve gıreydı :KK51:
gecmis olsun cok. Allah korusun

geliyordaa ben bu sefer korkuyorum
ultrson yapan dr basi çok asagida dikkat et dedi korkuttu beni :KK43:((
bence sen bu rahım ağzı uzunluğu falan derken stres yaptın..aynısı bana oldu ..kendı dr umdan başka bı dr bıseyler dedı oyle canım sıkıldıkı ertesı gun nst de 100 lerde cıktı sancılarım..vede duzenlıydı açılmayı başlatacak kadar..

dusunmemeye calıs..rahatla bıraz

2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana

Canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da bebiş zaten son haftalardaydık çok risk olmaz senin içinde bebiş içinde.
8. annecik sen olacak gibi he :KK68::KK46:

2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Ben de senden haber var mi diye bakiniyordum.hadi hayırlısı bakalım.inşallah hızlı bir şekilde ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah.allah yardımcı olsun.güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Anam canım cidden mi böyle dedi :KK57: bnm eşimde son kontrolden beri acayıp geri çekti kndini sanırım bebişe bişi olcak die korkuyor başınında aşağıda olduğunu öğrendik ya hiç yanaşmaz oldu bana :KK48:
Bizde bu gidişte sorsak mı acep yav dr.a :KK64:
Benimkide çekti kendini bahane buluyo hava soğuk diye artık söylendim ben normal doğurmak istiyorum sen yardımcı olmuyorsun diye sonrasındada bana diyo ki ya doğum başlarsa ya ben sebep olursam suyun gelirse evhamlı yaa kafasına değermiş :KK48:

Canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah doğurcam derken bi anda başladın :) hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Serum bi kolumda nst takılı 60ı vuruyor aralıklarla pek bisey hissettgm de yok iteklme ya da iceriye hava basiyolar da geriliyor gibi Bisey hissettiğim. Ins serum biter bsy kalmaz da giderim eve. Kot giymistim nasıl rahatsiz etti burnum tıkanık zaten nefes zor alıyorum bitse de gitsek modundayim valla hiç doğurasm yok benm

Okula geldim bugun nerdeyse kovacak millet bni. Niye hala geliyorsun daha dogurmadin mi. Dogurunca sen bakacaksin sanki ay bos laf etmeinler strese girdim
sancılandığım günden berıdır de benım telefonlar susmuyor bıktım artık herkeseaynı seylerı anlatmaktan ..hyrdusunuyorum da bırde 42 .haftayı falan beklerse ulkeyı terkederım bu gıdısle :KK47:
hadı bakalım hakkınızda hayırlısı ..kalbın den gecen kadar kolay ve sıkıntısız olsun canım..:KK19:

Back
X