- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Güzel arkadaşım Allah yardımcınız olsun2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel arkadaşım Allah yardımcınız olsun2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
kar oylebır tuttu kı gelirken araba kaydı yokuş assagı ve kaldırıma çarptık..ıslek bır yoldu sukur ettım yanımızda araba olmadıgına1 2 sn ıcınde kan ter ıcınde kaldım..eve gelınce esım ,soylemedım telaşlanma dıye ama dua ede ede surdum arabayı dedı
sımdıde ozel ders e gıttı..1 karış kar var dısarda aklım kaldı..bugun aksam olupta bır eve gıreydı![]()
Çok şükür yarın 36 bitiyo 37 ye başlıyoruz..içimi rahatlattın Allah razı olsun bisaattir kafamda kur kur paranoyak oldumKaç haftaliksin sen canım? Bu durum sadece hamilelikte gelişen bi durum olduğu için eğer tansiyonun çok yükselirse bebegin haftasına bakılmaksızın doğumu baslatiyorlar.eğer bizim haftalardaysan endiselenecek Bisey yok demektir yine erken ama çok da uzulunecek bi durum değil benim 20 haftalıkken başlamıştı..Rabbim korusun hepimizi.
2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Canim benim allah bi avazda kurtarsib kolay hayirli dogumlar 8m annemiz sen okuyosun demek ben heyecanlandim simdi:)2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Canım nasıl hareket etmiceksinkiBnm de aklıma o geliyor , cok hareket etmemeye çalışalım bakalm bi de
Acikma varmindiye baktimi cnm ins sorun cikmazda biraz daha bekler bebisinSerum bi kolumda nst takılı 60ı vuruyor aralıklarla pek bisey hissettgm de yok iteklme ya da iceriye hava basiyolar da geriliyor gibi Bisey hissettiğim. Ins serum biter bsy kalmaz da giderim eve. Kot giymistim nasıl rahatsiz etti burnum tıkanık zaten nefes zor alıyorum bitse de gitsek modundayim valla hiç doğurasm yok benm
Ole haklısın da acele etmezler inş yoksa sorun etmiyorumCanım nasıl hareket etmiceksinkibenim evde 3,5 yaşında bi kızım var. Her işimi kendim yapmaya çalışıyorum. Akşamları bazen ayaklarımın altını hissetmiyorum düşün. Napalım artık bizimkilerde az bişey küçük olur:)
Canım Rabbim kolay bir doğum versin sana:)2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Serum bi kolumda nst takılı 60ı vuruyor aralıklarla pek bisey hissettgm de yok iteklme ya da iceriye hava basiyolar da geriliyor gibi Bisey hissettiğim. Ins serum biter bsy kalmaz da giderim eve. Kot giymistim nasıl rahatsiz etti burnum tıkanık zaten nefes zor alıyorum bitse de gitsek modundayim valla hiç doğurasm yok benm
kızlar ya ben bu aralara acayıp süte taktım kafayı..günlük 1 lt sut ıcıyorum su gıbı resmen..ısın garıbı suyuda normalden fazla ıcıyorum bıde cay ıcıyorum ee bıde yemek yıyorum...benım karnımda fil mı var acaba
bu kadar sutun zararı olur mu kı..![]()
kızlar ya ben bu aralara acayıp süte taktım kafayı..günlük 1 lt sut ıcıyorum su gıbı resmen..ısın garıbı suyuda normalden fazla ıcıyorum bıde cay ıcıyorum ee bıde yemek yıyorum...benım karnımda fil mı var acaba
bu kadar sutun zararı olur mu kı..![]()