• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

kar oylebır tuttu kı gelirken araba kaydı yokuş assagı ve kaldırıma çarptık..ıslek bır yoldu sukur ettım yanımızda araba olmadıgına:KK43: 1 2 sn ıcınde kan ter ıcınde kaldım..eve gelınce esım ,soylemedım telaşlanma dıye ama dua ede ede surdum arabayı dedıo_O

sımdıde ozel ders e gıttı..1 karış kar var dısarda aklım kaldı..bugun aksam olupta bır eve gıreydı :KK51:

Arabayla mı gitti? Allah korusun inşallah.

Kaç haftaliksin sen canım? Bu durum sadece hamilelikte gelişen bi durum olduğu için eğer tansiyonun çok yükselirse bebegin haftasına bakılmaksızın doğumu baslatiyorlar.eğer bizim haftalardaysan endiselenecek Bisey yok demektir yine erken ama çok da uzulunecek bi durum değil benim 20 haftalıkken başlamıştı..Rabbim korusun hepimizi.
Çok şükür yarın 36 bitiyo 37 ye başlıyoruz..içimi rahatlattın Allah razı olsun bisaattir kafamda kur kur paranoyak oldum

2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Canim benim allah bi avazda kurtarsib kolay hayirli dogumlar 8m annemiz sen okuyosun demek ben heyecanlandim simdi:)

Bnm de aklıma o geliyor , cok hareket etmemeye çalışalım bakalm bi de
Canım nasıl hareket etmiceksinki :( benim evde 3,5 yaşında bi kızım var. Her işimi kendim yapmaya çalışıyorum. Akşamları bazen ayaklarımın altını hissetmiyorum düşün. Napalım artık bizimkilerde az bişey küçük olur:)

Serum bi kolumda nst takılı 60ı vuruyor aralıklarla pek bisey hissettgm de yok iteklme ya da iceriye hava basiyolar da geriliyor gibi Bisey hissettiğim. Ins serum biter bsy kalmaz da giderim eve. Kot giymistim nasıl rahatsiz etti burnum tıkanık zaten nefes zor alıyorum bitse de gitsek modundayim valla hiç doğurasm yok benm
Acikma varmindiye baktimi cnm ins sorun cikmazda biraz daha bekler bebisin

Canım nasıl hareket etmiceksinki :KK43: benim evde 3,5 yaşında bi kızım var. Her işimi kendim yapmaya çalışıyorum. Akşamları bazen ayaklarımın altını hissetmiyorum düşün. Napalım artık bizimkilerde az bişey küçük olur:)
Ole haklısın da acele etmezler inş yoksa sorun etmiyorum

Serum bi kolumda nst takılı 60ı vuruyor aralıklarla pek bisey hissettgm de yok iteklme ya da iceriye hava basiyolar da geriliyor gibi Bisey hissettiğim. Ins serum biter bsy kalmaz da giderim eve. Kot giymistim nasıl rahatsiz etti burnum tıkanık zaten nefes zor alıyorum bitse de gitsek modundayim valla hiç doğurasm yok benm

canım geçmiş olsun benim sancılarda 50 leri buluyor ama doktor ani bişey olursa gece gündüz gelin demişti,daha vaktimiz var inşallah :)

kızlar ya ben bu aralara acayıp süte taktım kafayı..günlük 1 lt sut ıcıyorum su gıbı resmen..ısın garıbı suyuda normalden fazla ıcıyorum bıde cay ıcıyorum ee bıde yemek yıyorum...benım karnımda fil mı var acaba :KK59:

bu kadar sutun zararı olur mu kı..o_O

kızlar ya ben bu aralara acayıp süte taktım kafayı..günlük 1 lt sut ıcıyorum su gıbı resmen..ısın garıbı suyuda normalden fazla ıcıyorum bıde cay ıcıyorum ee bıde yemek yıyorum...benım karnımda fil mı var acaba :KK59:

Olmaz canım ben de içiyorum. Yalnız Demir şurubunu içtikten iki saat önce veya sonra iç sütü.

yengem yeni doğum yaptı ben günlük 1 lt süt içiyordum çok süt iç dedi bana ben günde 1 bardak zor içiyorum ama maşallah bebişinin kemikleri çok kuvvetli 4 aylıkken yürüteçlere binicem diye uğraşıyormuş falan........

Ah krizantemcik nerden çıktı doğurmak yaw. Evde yalnızım da korkuyorum şimdi. Dr un ultrason kağıdında bebiş için beklenen zaman 1 Şubat yazıyor. Krizantemcik de 1 Şubat'ta doğuracaktı ama şimdi doğuruyor. Eşim Fransa'da ben ne yapacağımı şaşırdım korkuyorummmm. Çantayı valiz yerine iki ayrı çantaya dönüştüreyim. Zaten ilk baştan geri öyle düşünmüştüm. Taşıması da kolay olur.

2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana

Ne kadar güzel sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz.En fazla bir gece sonra Eylül e kavuşuyorsun.Allah kolaylık versin.

Back
X