• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Yapma dediğim şeylerin hiçbir önemi yok ona sinirlendim . Olsun önemli değil Allah baska dert vermesin, her sıkıntıdan bi sekilde çıkılır
Bebegini düşün canım sakın takma kafana bisey kocanda olsa.dogduktan sonra çıkar acısını.ben öyle planlıyorum:KK53:umarım ciddi bişey değildir

2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım haftam normal korkma TMM mı ?

sen telaş etme olmadı anamla babama haber verırım gelır götürürler senı hastaneye :)

2 cmle doğum başlamış olmuyor.krızantemcıgın suyu gelmeye başlamış (doğumun başladığının ısaretı bu)aynı benım ılk hamılelıgımde boyleydı..azar azar suyum geldı gıttım 1 cm açıklık var dedı yatış verdı..bır kac saat sonra da sancılar geldı ve tam 12 saat sonra doğum yapabıldım..
Allah kahretsın onları..n11 den besık sıparısı verdım salak kargonun yüzünden elıme gelmedı ıade ıstedım parayı yatırırlarsa gonullerı olurda yenısını alıcam netten.tabı o sırada bebek te doğmazsa

cocugun basının normalden assagıda olması tehlıkelı bısey degılkı.kızımda 7. ayın sonlarıydı sıddetlı sancım oldu gıttık kafasını kanala sokmus erken doğum rıskı yüksek dedı. cahıllıgımdenmıdır nedır hıc takmadım kafaya..40. haftada dogdu kızım :KK66:

suyu gelmeye başlamış açılmayı onlemesı bısey kazandırmaz su saatten sonra. suyu gelmeseydı bekleyebılırdı hala..
N11 den bi iki şey aldık bi sıkıntı çıkmadı ama süt sağma yı oradan aldık umarım gondermemezlik yapmazlar yaa

Saol dondum neyse ki evde yok beni aramaya çıktı biraz rahat otururum gelene kdr

2600 normal canım..

Oyyy kiyamam senin bebegin erken doğmuş iste ne tetikledi acaba doğumunu? Su an bebeğinin durumu Nasil kaç kg doğdu? İnşallah çabucak toparlanır annesi sağlıkla mutlulukla buyutun bebisinizi inşallah..
Gebelik kolestazı diye bir durum gelişti.bebeğin hareketleri azalınca risk almamak için sezeryanla aldılar bebeği.küvezde şimdi.

Bebek şekeri koyacağım kavanoz ve magnetimiz geldi :)

Eklentiler

• 20150112_200628.webp
    20150112_200628.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 88
biberon değilde kaşık kullanmak gerekiyormuş biberona alışan bebeğe emmek zor gelirmiş dedi ebe :)

evet ben sılıkon kasık da aldım. cantaya koydum olur da ıhtıyac olursa bıberonden once kasık denerız. bana annem bıberon vermıs hıc meme almamısım sonra 20 gunlukmusum. ıns benım bebegım anne sutunu ıcebılır nasıp olur.

Ayy cok heyecanlandım senin adina haftan iyi sagsalim kolayca kavusun inşallah. Beklemek cok sıkıcıymis gerçekten

beni de nst bağladılar yine bu sefer en minimum düzey hep 40larda ya oncekine göre daha da yukselmis pik yerler 60larda ya da 60i geciyor. Ben de farkediyorum artik kasilmalari zorlayici degil sadece basinc var gibi gogus altinda bi sertkesme yukselme seklinde oluyor. Bakalim takipteyiz inşallah hakkımızda hayırlısı olur bekler kuzum daha
daha hastanedesiniz yanim dr ne diyor birakmicak mi bugun

bu epıdural baya kafa yapıyor zaar 3.5 cm açıklıkla hala koca dusunebılıyorsan bende ısteremmm elma yanaklardannnn:KK75:
kız sen daha nst demısın..orda yat sen enıyısı :KK70:
canim senin suni sanci olmus az aciklikla ondan sancin zor olmus. Ben epidural olmadim ama 3-4 cm de aklim basimdaydi sanci arasinda yazabilirdm fruma fln

Slm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.
en kisa zamanda cikar ins bebegin. Kac haftalik dogdu

daha hastanedesiniz yanim dr ne diyor birakmicak mi bugun

canim senin suni sanci olmus az aciklikla ondan sancin zor olmus. Ben epidural olmadim ama 3-4 cm de aklim basimdaydi sanci arasinda yazabilirdm fruma fln

en kisa zamanda cikar ins bebegin. Kac haftalik dogdu
33 haftalık doğdu

Back
X