• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Gözün Aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bol bol sütün olsun inşallah hepimiz haber bekledik senden şükür sağlıklısınız hoş gelmiş Meleğin :)

krizantemcik krizantemcik gözün aydın canım. sağlıkla bebeğine kavuşmuşsun. toplar kendini anne sütü ile hemencecik. öle kolay anlattın ki doğumu bu kadarcık mı diye geçirdim içimden. inş bize de nasip olur kolay normal doğum. :nazar::KK36:

21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)

hadi gözün aydın canım , hayırlı olsun , eylül hanım hoşgeldi

Günaydın kızlar
Su içerken genzime kaçırdım sonra çok öksürdüm karnımı tuta tuta akşamdan vajinam feci acıyo bütün gece çektim Acısını ne Biçim şey bu hamilelik herşey onu etkiler oldu bazen diyorum ki doğsun artık Bazende diyorum 2 hafta daha dursun artık günlerimi bilmiyorum çünkü sadece 20 sinden sonra bekle dedi onu biliyorum Allah bizede güzel rahat Doğumlar nasip etsin
@serefnaz85 geçmiş olsun canım dikkat et sende msjını alıntılayamadım

Geçmiş olsun tekrardan canım emmesede zorla daya memeye emmiyo diye Bırakma sakın alır kuzucuk çıkarırlar inşallah bugün

Geçmiş olsun tekrardan canım emmesede zorla daya memeye emmiyo diye Bırakma sakın alır kuzucuk çıkarırlar inşallah bugün
Ins yoksa ben delircem ilac tedavisi falan yaptiklarida yok yatioruz oyle biseyde demio lar

Maşallah sana da bebisinede.baya hızlı bitirmisiniz sureci.Allah analı babali büyütsün.gazsız bol sütlü günler sizin olsun

Sarilik oldu atlatti ama hala cikarmiyolar kafayi yicem adam gibi bisey diyende yok durdukca ben hasta olcam bu gidisle sutumde gider bi gece bensiz kaldi gece mamaya alismis emmiyo gunduz emiyo
Sutunu sagip versen. Ins cikarsiniz bir an once. Ozel hastane mi niye cikarmiyorlar dr ne diyor. Cabuk alistigi gibi cabuk da unutur biberonu uzme kndini

Ins yoksa ben delircem ilac tedavisi falan yaptiklarida yok yatioruz oyle biseyde demio lar
Canım geçmiş olsun inşallah en kisa sürede evinize donersiniz ve seni de kolaylıkla emer inşallah uzme kendini eger uzersen de kötü biliyorsun sakin ol sadece ve sabırlı

Doğum tarihi konusunda en doğru bilgiyi benim doktorum verdi sanırım.. Sata göre 15 Şubat, 1-15 arası beklenir hesapta ama bu saatten sonra her an gelebilir,kimse bilemez dedi :))
Bi de kızımın bağırsağında hafif genişleme varmış,doğumdan sonra kaka takibi yapcaz,gazlı bi bebek olabilir falan dedi ama internette çok kötü şeyler yazıyo,kafam allak bullak.. Doğunca kaka yapsın diye dua ediyorum..

Bu sabah adet sancısı gibi ağrılar giriyor. geceden beri ayaklarımı ısıtamadım neden acep ??

Back
X