- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
kan için dediğin pancar kırmızı pancar mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan için dediğin pancar kırmızı pancar mı ?
Gözün Aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bol bol sütün olsun inşallah hepimiz haber bekledik senden şükür sağlıklısınız hoş gelmiş Meleğin :)21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Troid hapi eux kullanan arkadaslar esim 25mgc alicagina 50 mgc sini almis.bir kerelik 50 lik icsem bisey olurmuki acaba
Sarilik oldu atlatti ama hala cikarmiyolar kafayi yicem adam gibi bisey diyende yok durdukca ben hasta olcam bu gidisle sutumde gider bi gece bensiz kaldi gece mamaya alismis emmiyo gunduz emiyohashande ne oldu canım geçmiş olsun sarılık falan mı oldunuz
Canim benim cok güzel bi duygudur eminim hayirli uğurlu olsun bebisin saglikla büyüsün inşallah :) darısı başımızaKendimi canlı yayında doğurmus gibi hissediyorum :) çok tatlı ya brz emzirdim süt olmasa da almaya çalışıyor yavrukus şimdide uyudu :)
Ins yoksa ben delircem ilac tedavisi falan yaptiklarida yok yatioruz oyle biseyde demio larGeçmiş olsun tekrardan canım emmesede zorla daya memeye emmiyo diye Bırakma sakın alır kuzucuk çıkarırlar inşallah bugün
Maşallah sana da bebisinede.baya hızlı bitirmisiniz sureci.Allah analı babali büyütsün.gazsız bol sütlü günler sizin olsun21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Sutunu sagip versen. Ins cikarsiniz bir an once. Ozel hastane mi niye cikarmiyorlar dr ne diyor. Cabuk alistigi gibi cabuk da unutur biberonu uzme kndiniSarilik oldu atlatti ama hala cikarmiyolar kafayi yicem adam gibi bisey diyende yok durdukca ben hasta olcam bu gidisle sutumde gider bi gece bensiz kaldi gece mamaya alismis emmiyo gunduz emiyo
Canım geçmiş olsun inşallah en kisa sürede evinize donersiniz ve seni de kolaylıkla emer inşallah uzme kendini eger uzersen de kötü biliyorsun sakin ol sadece ve sabırlıIns yoksa ben delircem ilac tedavisi falan yaptiklarida yok yatioruz oyle biseyde demio lar
Gunaydin hanimlar bize dua edin iki gundr hastanedeyiz bir an önce cikalim
Amin canım teşekkür ederim darısı vakti geldiğinde hepinizin başına :)
Bu sabah adet sancısı gibi ağrılar giriyor. geceden beri ayaklarımı ısıtamadım neden acep ??