• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kendimi canlı yayında doğurmus gibi hissediyorum :) çok tatlı ya brz emzirdim süt olmasa da almaya çalışıyor yavrukus şimdide uyudu :)
Canım çok tatlısınız, Allah analı babalı büyütsün.Hepimize moral verdin soğukkanlılığınla.Allah güzel yazılar yazsın yavru kuşuna :) :nazar:

Gecmis olsun benim esimde fena kapmis sifayi kizla uzak duruyoruz son zamanlatimiz aman hasta olmayalim....
Gecenlerde kizin odasindan gumbur gumbur ses geldi korktum ustune bisey dustu diye bi firladim tum gece karnim agridi sonra artik ani hareketlerden kacinmaliyiz da iste olmuyor

Valla canım yatakta saat kaça kadar uyuyamadim salona gittim tam da böyle içim geçmiş miydi yoksa yeni mi uykuya dalmisim onu dahi hatırlamıyorum kızımın sağlamasına irkildim odum koptu bunun abisi de boyle deli yatardı yataktan düşerdi hep bu kiz da böyle yatıyor ben yastığa kouyorum başlarını sonra uyanıp bi bakıyorum yorganin üstüne ayak ucuna gitmişler büyün gece ben uyanmasam yada babası uyanmasa soğuğu yicekler.uyku tulumu aliyim dedim acayip terlediler daha su durumlara bi çare bulamadım inan..

Viks portakal Herseyi deniyorum üstlerinde valla kizim oğlum eşim hasta hapsirik tiskirik hepsi girla gidiyor evimiz de o kadar sıcak ki anlatamam bu çocukların gözlerinin içine baktikca hasta oluyorlar size de geçmiş olsun...

bübchen set almıştım canım ama pek kullanmadım pişik kremini. tedavi edici değil önleyici bir krem. ben de diger kızlar gibi pişik olmadan krem sürmek istemedim. çok küçükken suyla ıslatılmış pamukla sildim, bikaç sonra çok bulaşan kakalarda hep yıkadım. 1 yaşından sonra bile ıslak mendil kullandıysam yıkardım poposunu sonrasında. bu yüzden hiç pişik yaşamadık. arada bir kızarır gibi oldu yıkama fırsatı olmadıgında, yolculuklarda fln, o zaman da pantenol sürdüm. bübchenin şampuanını ve nemlendirici sütünü sevdim ama pişik kremi öylece duruyor sanırım. pişik olduktan sonra işe yarıcak birşey değil.

Tamam canım eN iyi çözüm pamukla su o zaman. Bir de pudra kullanılıyor mu bebişlerdde?

darkdays darkdays Kiz Allah seni :KK48: Nasil gittin yazdin ben yazmıştım gibi görünmüş... Evet kırmızı pancar canım.sende de mi kansızlık var.bi de bi kenara sarı leblebiyle kuru üzümü karıştırın gelip gidip yiyin.kuru uzum fazla yenmiyor sanki ama yaninda leblebi olursa tadından yenilmezzzz :KK76:

Canım epiduralden sonra ekstradan suni sancı falan verdiler mi? Açılma nasıl bu kadar hızlı oldu? Bir de lizözü ister misin getirebilirim hastaneye?
Onun şu anda lizözden falaan haberi yoktur.
Sen onu sakla bornoz yerine @Kc veririz:-)

Sarilik oldu atlatti ama hala cikarmiyolar kafayi yicem adam gibi bisey diyende yok durdukca ben hasta olcam bu gidisle sutumde gider bi gece bensiz kaldi gece mamaya alismis emmiyo gunduz emiyo

Allah sabır versin hashande, benimde bebeğim sarılık oldu, ve bir hafta boyunca emmedi, çok zor günler geçirdik ama şimdi düzene girdik şükür emiyor şimdi sadece anne sütüyle besleniyor.

Bir gün boyunca hiç durmadan ağladığımı bilirim, sarılıktan hiç uyanmıyordu kucağımda gözyaşlarım bebeğe akıyordu. Şükür geçti. seninde bu günlerin geçecek. Sabırlı ol.

darkdays darkdays Kiz Allah seni :KK48: Nasil gittin yazdin ben yazmıştım gibi görünmüş... Evet kırmızı pancar canım.sende de mi kansızlık var.bi de bi kenara sarı leblebiyle kuru üzümü karıştırın gelip gidip yiyin.kuru uzum fazla yenmiyor sanki ama yaninda leblebi olursa tadından yenilmezzzz :KK76:

ya alıntı yaptım senin yazından ama yazı başka bi konuyla alakalıydı , onu sildim öyle olunca böyle oldu : ))
ya bende kansızlık yoktu ilk başta üst sınıra yakındı hatta ama en son 10,6 ya düşmüş, doktora sordum 11 in altında ilaç kullanmak lazım ameliyat önerilmiyor dedi (galiba beni sezeryan yapmak istiyor doğum şekli konuşulmadı daha , yada acil sezeryan gerekebilir diye demiştir ) ilaç kullanmak da istemiyorum çok düşük değil kendim bişey yapabilir miyim diye düşünüyodum , ben alayım k.pancarı teşekkürler

Litchi Litchi canım msjlarin hepsini okuyamadim arada yazdığın msjin alintisini gördüm suni sancı da verildi ama açılma 6 cm olduktan sonra falan verdiler hemen vermediler lizöz için de ayrıca teşekkür ederim kuzum düşünmem yeter giymis kadar oldum :)

Litchi Litchi canım msjlarin hepsini okuyamadim arada yazdığın msjin alintisini gördüm suni sancı da verildi ama açılma 6 cm olduktan sonra falan verdiler hemen vermediler lizöz için de ayrıca teşekkür ederim kuzum düşünmem yeter giymis kadar oldum :)

Canım benim yaa bu cuma baby shower partisi yapacakmış arkadaşlar. Arkaya da Tubanın baby shower partisi süsü koyacaklarmış. Sen de hep dicektim din bir yazsan da çağırsam diye düşünüyorum. Kesik kesik akıntım oluyor diyince yazamadım şimdi de bebişin Doğdu bile ;)

Back
X