• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ayy doğuranlar varr , okuyor okuyor bişeyler yazamıyordum. Allah uzun ömür versin, sağlık,huzur ve bereketli bir ömrünüz olsun ailecek.
Benim sancılarım gelip gidiyor ama ne kadar saçma , benim gibi olanlar doğurmaya başladı bende tık yok
Dün hurmaya başladım
Hurmadan sonra karnımın içinde sancı oluyor ama yine düzenli değil
Offf çok sıkıldım
Doğurmak istiyorum
Bana bişeyler önerin yaww
hurma ne işe yarıyor kii:110:

selam kızlar nasılsınız
dünden beri pek bir temizliğe verdim kendimi girip okuma fırsatım bile olmadı
beni biraz daha beklesem böcekler yiyecekmiş heryerimden pislik akıyor
doğurana kadar anca paklanırım heralde

bu arada doğuran varmı varsa allah analı babalı büyütsün geride kalanlar bir avazda çıkarın inşallah

Ayy doğuranlar varr , okuyor okuyor bişeyler yazamıyordum. Allah uzun ömür versin, sağlık,huzur ve bereketli bir ömrünüz olsun ailecek.
Benim sancılarım gelip gidiyor ama ne kadar saçma , benim gibi olanlar doğurmaya başladı bende tık yok
Dün hurmaya başladım
Hurmadan sonra karnımın içinde sancı oluyor ama yine düzenli değil
Offf çok sıkıldım
Doğurmak istiyorum
Bana bişeyler önerin yaww

Dr ne diyor peki? Nişan geldikten sonra vajina enfeksiyona açık oluyormuş ona çok dikkat et olur mu tek önerebileceğim şey bu :(

Dün akşamdan beri ağrı Sancı içindeyim geçmedi, kanama fln yok aslında ama içim rahat etmedi . Alttan muayne yapmaz inş müsait değilim ya hiç :/ hazırlıksızm. Yan dağlar yan diyorum başıma geleceği bekliyorum
cnm benim korkma benim bir haftadır sancım var doktora gidiyorum bişey yok :) açılmam da yok işin ilginci . Doktor olabilir rahim alıştırma yapıyordur dedi. Burda sancısı olmayanlar doğurdu içini ferah tut :)

Dr ne diyor peki? Nişan geldikten sonra vajina enfeksiyona açık oluyormuş ona çok dikkat et olur mu tek önerebileceğim şey bu :KK43:

Yarın gidicem , Çarşamba gel demişti. Bende çok şükür enfeksiyon falan yoktu 10 gün önce bakıldığında. Ama şimdi dediğin gibi risk daha fazla.
Herkes sürekli arıyor sıkıldım gerçekten.

Canım benim Demir için et yiyin daha çabuk kan olur. Özellikle kırmızı et ızgara.

Izgara pek yiyemiyoruz ama çocuklar da var ya canım her yemeğe azıcık kiyma/et/tavuk koymaya çalışıyorum yanina hangisi yakisirsa.zaten eşim etcidir sebze yemeğine yada z.yağlı ot yemeklerine yemekten saymaz ee yemekte ne var der :KK48: bence bunlar biraz vücut yapısıyla da alakalı tamam hamilelik ekstrem bi durum oluyor insanin herşeye daha çok ihtiyacı oluyor ama bak yiye yiye 70 kilo olmuşum bir de bu ara çok sistim kilodan ziyade oglmdaki gibi olucam diye korkuyorum. Sen kaç kilosun su an litchi?

İçinde bi hormon varmış , doğal sancı diyorlar :)
Ama herkeste etki etmiyor
sancıların hic mi olmuyor böyle gece falanda gerçi benim eltim geçen hafta sogum yaptı 38+6 da hiç sancısı yoktu birkaç gün önce hafif sancıları başlamıştı sadece kişiden kişiye değişiyor galiba benim şuan bile çok sancım var :(

Yanarım yanarim da taçsız fotolarima yanarım :) neyse evde takar tacimi çekerim artık boy boy foto :)

kuşumm doğurdunmu sen yaa ben anlayamadım geçmişede bakamadım
Allah analı babalı büyütsün yaşınız uzun olsun inşalllah
giremiyorumda temizlikten

13 du dustu sarilik bitmis ben bu cocuga kilo aldirip koydum hastaneye burda kilo vermis delirdim bende smdi cikisimi istedim mamaya alistirmislar cocugu eve gidip duzene sokarim ben onu iyice buyuturum

Canım aslında 13 öyle abartılacak bi rakam değil farklı bir durumdan mi aldılar acaba.oğlumda 16ydi bir gece ışık tedavisi gördü oda kiraladik biz de yanindaydik esimle . sindi düşünüyorum da aslında ona bile gerek yokmuş ama oğlan biraz erken doğduğu için seninki gibi emmesi pek iyi değildi ondan da öyle sarılık oldu.hoş simdi 5,5 yasında teyzesi hala zargana gibi boyu uzun kollar bacaklar çöp gibi senin oğlan da öyle olursa hic şaşırma annesi :KK48:

Hem herşeyin normalini doğalını savunurlar hem de manayı sayarlar çocuğa.neden sütunu istemediler ki senden sana da yazık bak ocak annelerinden biri mastit olmuş aşırı şişmiş göğüsleri bosaltamadigindan dolayı sutleri Allah akil fikir versin bazı hastane çalışanlarına :KK11:

kuşumm doğurdunmu sen yaa ben anlayamadım geçmişede bakamadım
Allah analı babalı büyütsün yaşınız uzun olsun inşalllah
giremiyorumda temizlikten

Ne temizliği kiz. Sakin ben yapıyorum deme doğurmaya niyetin var galiba??

krizantemcik krizantemcik canım ; gözünaydın Allah analı babalı büyütsün...

Kızlar merhaba; benimde 2 dakka önce adet sancısı gibi sancım başladı. Sol tarafıma uzandım...

benimde bebeğimin hareketleri azaldı.. Eskiden daha aktifti ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..

Izgara pek yiyemiyoruz ama çocuklar da var ya canım her yemeğe azıcık kiyma/et/tavuk koymaya çalışıyorum yanina hangisi yakisirsa.zaten eşim etcidir sebze yemeğine yada z.yağlı ot yemeklerine yemekten saymaz ee yemekte ne var der :KK48: bence bunlar biraz vücut yapısıyla da alakalı tamam hamilelik ekstrem bi durum oluyor insanin herşeye daha çok ihtiyacı oluyor ama bak yiye yiye 70 kilo olmuşum bir de bu ara çok sistim kilodan ziyade oglmdaki gibi olucam diye korkuyorum. Sen kaç kilosun su an litchi?

80 kiloyum canım sabit kaldı bu kiloda.

sancıların hic mi olmuyor böyle gece falanda gerçi benim eltim geçen hafta sogum yaptı 38+6 da hiç sancısı yoktu birkaç gün önce hafif sancıları başlamıştı sadece kişiden kişiye değişiyor galiba benim şuan bile çok sancım var :KK43:

Nst de çıkan sancıları ben kasılma olarak hissediyorum. Adet ağrısı gibi ağrılar, bel ağrısı, kasık ağrısı bunları yaşıyorum. Hatta bazen acayip şiddetli oluyor. Ama doğurmak için yeterli değil onu anladım... Sanırım benim doktorum dışında başka doktor olsa kesin doğurturdu beni. Bi kadınla konuştum sancıları 50 de diye yatış verdi doktoru. Onun da açılması yok benim gibi. E benim 70-80 çıkıyor. Nie böyle bi anlasam varya.....

Back
X