• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Hanimlar isim ve inst muhabbetini bolucem ama:)benim haftalarda olanlarda akinti artisi var mi? Benm akinti artti bi de icerde batmalar var vajina icinde yani oluyo mu sizde de?

Sen şu renkli gözlü kumral kız değilmisin:KK34: Fazla güzelsin kıskandım:KK34: Şaka tabi canım. MaşaAllah:))

evet ben o kızım sanırım :KK75:
öncelikle çok teşekkür ederim ama bende senin kızının hastasıyım
Allahım nazarlardan saklasın, kızım azıcık bile benzese varyaa uçarım havalara.
kızı böyle olanın annesi nasıldır diyim de ipucu olsun instagramı olmayanlara :KK37::KK37:

Hanimlar isim ve inst muhabbetini bolucem ama:)benim haftalarda olanlarda akinti artisi var mi? Benm akinti artti bi de icerde batmalar var vajina icinde yani oluyo mu sizde de?
evet bende oluyor hatta bazen kıyafetime dahi geçebilicek kadar çok oluyor
batmalarda oluyor
akıntın kötü kokmuyorsa , idrar yaparken yanma yaşamıyorsan sıkıntı yok

evet ben o kızım sanırım :KK75:
öncelikle çok teşekkür ederim ama bende senin kızının hastasıyım
Allahım nazarlardan saklasın, kızım azıcık bile benzese varyaa uçarım havalara.
kızı böyle olanın annesi nasıldır diyim de ipucu olsun instagramı olmayanlara :KK37::KK37:
Saol canım. Senin kızında sana benzer inşaAllah. Doğduğunda aynı babasıydı ama şimdi bana döndü:)

Akinti bende de var canim ama nedense ben cok rahatim yaa sanki on tane cocuk dogurmusum basima bi is acilmazsa iyidir bu rahatliktan

bengisu da güzel :)

Su ismine karsi bi antipatim var niyeyse ya belki de her ismin sonuna eklendigi icin. Nur da oyle mesela :)

ben aylin ismini severim, kızımız için aylin yada zehra düşündük eşim aylini beğenmedi , zehraya karar verdik

Aylin de guzel zehra da ikisi de guzelmis aslinda keske annesine biraksaymis babasi bazen diyorum bu kadar seyi cekiyosa anneler isim koymak da onlarin hakki valla :)

Back
X