- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Aaa ne ayip acik acik burda da instagramda da ayni beni nasil bilmezsin yaaaaevet sen ve bikaç kişi ile takipleşiyoruz :)
ama bir seni birdeysmnfth i biliyorum
diğerlerinin burdaki nickini bilmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ne ayip acik acik burda da instagramda da ayni beni nasil bilmezsin yaaaaevet sen ve bikaç kişi ile takipleşiyoruz :)
evet ama habere çıkan şey kötüydü
http://www.haber7.com/genel-olaylar/haber/1271636-ogretmenin-hayatini-karartan-dogum
burda yazıyor
hayıııırrrr
senin eşnin adı kaan mı![]()
Sen şu renkli gözlü kumral kız değilmisinFazla güzelsin kıskandım
Şaka tabi canım. MaşaAllah:))
Bende çok tedirginleşiyorum bu aralar nasıl doğum olacak diye. Günler daha çabuk geçse keşke..ay bende okuyunca bi tuhaf oldum bence kötü haberler,doğumlar okumamalıyız![]()
evet bende oluyor hatta bazen kıyafetime dahi geçebilicek kadar çok oluyorHanimlar isim ve inst muhabbetini bolucem ama:)benim haftalarda olanlarda akinti artisi var mi? Benm akinti artti bi de icerde batmalar var vajina icinde yani oluyo mu sizde de?
Kız sen hangisisin:) ekle beni. Ysmnfthseker :)Aaa ne ayip acik acik burda da instagramda da ayni beni nasil bilmezsin yaaaa![]()
evet ama habere çıkan şey kötüydü
http://www.haber7.com/genel-olaylar/haber/1271636-ogretmenin-hayatini-karartan-dogum
burda yazıyor
Nöbet şekerimizide koyduk çantaya sonunda almış yani adam kırk kere beynini yedim
Saol canım. Senin kızında sana benzer inşaAllah. Doğduğunda aynı babasıydı ama şimdi bana döndü:)evet ben o kızım sanırım
öncelikle çok teşekkür ederim ama bende senin kızının hastasıyım
Allahım nazarlardan saklasın, kızım azıcık bile benzese varyaa uçarım havalara.
kızı böyle olanın annesi nasıldır diyim de ipucu olsun instagramı olmayanlara![]()
Bence bülent![]()
Akinti bende de var canim ama nedense ben cok rahatim yaa sanki on tane cocuk dogurmusum basima bi is acilmazsa iyidir bu rahatliktanHanimlar isim ve inst muhabbetini bolucem ama:)benim haftalarda olanlarda akinti artisi var mi? Benm akinti artti bi de icerde batmalar var vajina icinde yani oluyo mu sizde de?
Aaa ne ayip acik acik burda da instagramda da ayni beni nasil bilmezsin yaaaa![]()
Bende bilmiyorum çaktırmaevet sen ve bikaç kişi ile takipleşiyoruz :)
Bence @esoba nın adı Toprak :)Bülent'in anlamı ne ki? Esobanınki yağmurlu Çamurlu bir anlamı varmış.
bengisu da güzel :)
ben aylin ismini severim, kızımız için aylin yada zehra düşündük eşim aylini beğenmedi , zehraya karar verdik
Hayır canım çocuk emziği kolay alsın diye anne sütüyle aynı TADI veriyormuş dövdük havanda emziğe bandırcazo neymiş kız,lohusa şekeri mi?