Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hepisi var. Bugün hele akıntı çok arttı. Dr dedim bir tane toz verdi tek içimlikHanimlar isim ve inst muhabbetini bolucem ama:)benim haftalarda olanlarda akinti artisi var mi? Benm akinti artti bi de icerde batmalar var vajina icinde yani oluyo mu sizde de?
Bide elinde yikamis gibi cok yorulmusturKizlaarr ben geldim.. Daha yeni oturdum iyi mi güya hastaneden geldik annem 3 makina çamaşır yıkamis olduğu gibi bırakmış hepsini kenara ne asmak ne Biseyyikamayi ben de biliyorum eşime rica etsem iyi kötü asar da ama ben kimseye yük olmak istemiyorum çok gerekmedikce..çamaşırları yarin halim olsaydı yarin yikayacaktim ben,neyse hadi dedim asayim bu sefer de camasirlikta 2 makina çamaşır varmış kurumuş onları aldım diğerlerini astım kurumuş olan çamaşırları katladim yerlerine yerleştirdim derken...benim sancılar terelellim
Geldim gelelim popomu yeni yere koydum belim catliyor,bazen annelerini illa yaninda isteyenler okuyor Allah razi olsun annemden Bisey demiyorum ama annem olmasa devrilip yatacaktim yattım mi? Hayır. Daha da is açıldı basıma.gittim baktım okey oynuyor nette diyor yardim edeyim mi... Saka gibi resmen.
Simdi kızıma sut icirip yatiricam ogluma,geçmişi yine okuyamadim ezbere yazdım sizlere,gece nasılsa uyku tutmucak o zamana okurum,o zamana kadar opuldunuzzzz![]()
Haha estğf oyle demek istemedim kizzz sen b ile baslayan erkek ismi diyince direk o geldi aklimaHahaha bülent Hee döndüm ben aslında.
Tövbee
iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..
en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..
hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? ..![]()
ayy ok hayatım daha birçok şey var yapılacak doğurmaya niyetim yok
ama çok şükür çoğu bitti
en azından gözümü korkutanlar bitti
ufak tefekler kaldı geriye
onlarıda halılar gelmeden yapacağım
inşallah cumaya kadar tertemiz olurum![]()
Siz cok panik yapiyosunuz ben burda okuyorum genelde bebegin cok hareketli oldugundan geceleri uyutmadigindan falan bahsediyo benim hic o kadar hareketli olmadi hatta cok rahat uyuyorum hicbisey hissetmeden:)bu haftalarda gun icinde surekli hareketlerini hissediyorum o kadar bundan once bisey yoktu ama ben kafaya takmadigm icin bence bebekte Allaha sukur bi sorun yok kilosuda iyi ben hoplaya ziplaya geziyorum hic kafama takmiyorum bence rahat olun
Allah rahmet eylesin canim, babaannem hep derki 2 gun yatak 3.gun toprak, 15 sene onun icinde cok zor gecmistir biz bile dogum yapicaz Allah kimseye muhtac etmesin diyoruz hemen toparlanalim istiyoruz takdir Allahin ama o da huzur bulmustur ebedi mekanina gitmekten...iyi aksamlar hatunlar
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..
en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..
Saol canım hep okuyorum inanki salavat getiriyorum karnıma elimi koyup evde hep kuran açıyorum dinliyorum bebişim kuran sesine alıştı diebilirim hareketsiz anında kuran açınca hemen tepişmeye bile başlıyor. Gece kötü rüya gördüm ya onun etkisi çok oldu gündüz üstüne hareketsz de olunca tedirginleştin iyice.Oku kendine ve bebege bol bol. Stres yapmayin artik direk kanimizdan onlara geciyor stres hormonu. Allahin izniyle alicaz saglikla kucgimiza.
iyi aksamlar hatunlar
Okey oynayan anne?Kizlaarr ben geldim.. Daha yeni oturdum iyi mi güya hastaneden geldik annem 3 makina çamaşır yıkamis olduğu gibi bırakmış hepsini kenara ne asmak ne Biseyyikamayi ben de biliyorum eşime rica etsem iyi kötü asar da ama ben kimseye yük olmak istemiyorum çok gerekmedikce..çamaşırları yarin halim olsaydı yarin yikayacaktim ben,neyse hadi dedim asayim bu sefer de camasirlikta 2 makina çamaşır varmış kurumuş onları aldım diğerlerini astım kurumuş olan çamaşırları katladim yerlerine yerleştirdim derken...benim sancılar terelellim
Geldim gelelim popomu yeni yere koydum belim catliyor,bazen annelerini illa yaninda isteyenler okuyor Allah razi olsun annemden Bisey demiyorum ama annem olmasa devrilip yatacaktim yattım mi? Hayır. Daha da is açıldı basıma.gittim baktım okey oynuyor nette diyor yardim edeyim mi... Saka gibi resmen.
Simdi kızıma sut icirip yatiricam ogluma,geçmişi yine okuyamadim ezbere yazdım sizlere,gece nasılsa uyku tutmucak o zamana okurum,o zamana kadar opuldunuzzzz![]()
Canim zaten dr'lar ekstra fazla hareketlilik yada sakinlik olursa mutlaka hastaneye yada saglik ocagina gidin diyorhareketlerini sürekli hissediyor olmamız bizim panik olmamızla ilgili gibi bir anlam çıkar bu yorumunuzdan. Ben bebeğimin hareketlerini sürekli hissediyorsam suçlumuyum evet uykuda bile hissediyorum öle tepişiyor içerde buna engel olamam ki ve böyle çok hissediyorken birden azalmış hiç hareket etmemiş olması beni bugün tedirgin etti ve sağlık ocağına gittim. Başka günler de de böyle hareketsiz olduğu gece hareketlendiği zmnlar oldu ozmn bu kadar tedirgin olmamıştım bugün demek ki duygusal bir anımdı hareketsizliği bni tedirgin etti size göre panik olabilirz ama bebeği hep az hareketli olan biri bizim kadar tedirgin olmayabilir ama eğerki içinizde çok hareketli bir bebek varsa ve birden hiç hareket etmediği 2 saat olursa insan ister istemez tedirgin olabilir bence. Ben abarttığımı düşünmüyorum 8 ayda bi kere içime tedirginlik düştüğü için ekstradan sağlık ocağına gitme ihtiyacı hissettim buda normaldır.
oyledir canim herhalde ,bi benim anacigim kiyamazdi ona , oda gidince herkes sen bakican ben bakicam derdine dustu , 5 çocuk dogur buyut sonuç kapilarda gozun olsun dusunsene .. TR e gittikçe ilk onlarin evine kostum iki senedir gormeyi çok istedim ama nasip olmadi,bi turlu denk gelemedik : ( burdada belçikadaydilar oraya hiç gidemedim : ( ..Allah rahmet eylesin canim, babaannem hep derki 2 gun yatak 3.gun toprak, 15 sene onun icinde cok zor gecmistir biz bile dogum yapicaz Allah kimseye muhtac etmesin diyoruz hemen toparlanalim istiyoruz takdir Allahin ama o da huzur bulmustur ebedi mekanina gitmekten...
Ay çok tatlı bi cevap =]Canim simdi kizima Dilruba ismi aklına ne getiriyor diye sordum kurbağa dedi demek ki çocuklarda ilk akla onu getiriyor ilkokulda riskli çocuklar acımasız olabiliyorler bazen...