• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ne guzel herkes takiplesiyor bebekler dogduktan sonra herkesin anisi olucak bugun de kuzenim dogum yapti cok heycanlandim sira bana geldi diye:KK57:

Hanimlar isim ve inst muhabbetini bolucem ama:)benim haftalarda olanlarda akinti artisi var mi? Benm akinti artti bi de icerde batmalar var vajina icinde yani oluyo mu sizde de?
Bende hepisi var. Bugün hele akıntı çok arttı. Dr dedim bir tane toz verdi tek içimlik

Kizlaarr ben geldim.. Daha yeni oturdum iyi mi güya hastaneden geldik annem 3 makina çamaşır yıkamis olduğu gibi bırakmış hepsini kenara ne asmak ne Bisey :KK12: yikamayi ben de biliyorum eşime rica etsem iyi kötü asar da ama ben kimseye yük olmak istemiyorum çok gerekmedikce..çamaşırları yarin halim olsaydı yarin yikayacaktim ben,neyse hadi dedim asayim bu sefer de camasirlikta 2 makina çamaşır varmış kurumuş onları aldım diğerlerini astım kurumuş olan çamaşırları katladim yerlerine yerleştirdim derken...benim sancılar terelellim :KK49:
Geldim gelelim popomu yeni yere koydum belim catliyor,bazen annelerini illa yaninda isteyenler okuyor Allah razi olsun annemden Bisey demiyorum ama annem olmasa devrilip yatacaktim yattım mi? Hayır. Daha da is açıldı basıma.gittim baktım okey oynuyor nette diyor yardim edeyim mi... Saka gibi resmen.
Simdi kızıma sut icirip yatiricam ogluma,geçmişi yine okuyamadim ezbere yazdım sizlere,gece nasılsa uyku tutmucak o zamana okurum,o zamana kadar opuldunuzzzz :D
Bide elinde yikamis gibi cok yorulmustur :KK59:

iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis :(
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..

en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..

hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? .. :KK61:

Guzel annişler iki isimli biri olarak size tavsiyem ikisini de telaffuz etmeyecekseniz koymayin..

Benim bi de yasemin ismi kimlikte de yok mesela resmi ismim baska. Ailem akrabam birini, arkadas is cevrem digerini soyluyor. Ay o kadar kimlik bunalimi yasadim ki zamaninda.

Mesela annem baska kocam baska isimle seslenir bana. Cocuklara da iki isim koyunca okulda genelde hangisi kullanilirsa hayati boyunca o on planda oluyor ve diger isim sadecw resmi yerlerde kullanilan bi yük oluyor.

Hele soyadiniz da uzunsa ya da benim gibi evlendikten sonra uzadiysa oy ki ne oy. Allahtan benimkinin biri kimlikte yok :/

iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis :KK43:
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..

en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..

Basiniz sagolsun canim :(

ayy ok hayatım daha birçok şey var yapılacak doğurmaya niyetim yok
ama çok şükür çoğu bitti
en azından gözümü korkutanlar bitti
ufak tefekler kaldı geriye
onlarıda halılar gelmeden yapacağım
inşallah cumaya kadar tertemiz olurum :KK53::KK53:

Benimde perşembe günü bir kadın gelecek halıları da vermiştim zaten. vallahi bitse de şu temizlik içimiz rahat etse. sonra temiz temiz bekleriz bebişleri :)

Siz cok panik yapiyosunuz ben burda okuyorum genelde bebegin cok hareketli oldugundan geceleri uyutmadigindan falan bahsediyo benim hic o kadar hareketli olmadi hatta cok rahat uyuyorum hicbisey hissetmeden:)bu haftalarda gun icinde surekli hareketlerini hissediyorum o kadar bundan once bisey yoktu ama ben kafaya takmadigm icin bence bebekte Allaha sukur bi sorun yok kilosuda iyi ben hoplaya ziplaya geziyorum hic kafama takmiyorum bence rahat olun

hareketlerini sürekli hissediyor olmamız bizim panik olmamızla ilgili gibi bir anlam çıkar bu yorumunuzdan. Ben bebeğimin hareketlerini sürekli hissediyorsam suçlumuyum evet uykuda bile hissediyorum öle tepişiyor içerde buna engel olamam ki ve böyle çok hissediyorken birden azalmış hiç hareket etmemiş olması beni bugün tedirgin etti ve sağlık ocağına gittim. Başka günler de de böyle hareketsiz olduğu gece hareketlendiği zmnlar oldu ozmn bu kadar tedirgin olmamıştım bugün demek ki duygusal bir anımdı hareketsizliği bni tedirgin etti size göre panik olabilirz ama bebeği hep az hareketli olan biri bizim kadar tedirgin olmayabilir ama eğerki içinizde çok hareketli bir bebek varsa ve birden hiç hareket etmediği 2 saat olursa insan ister istemez tedirgin olabilir bence. Ben abarttığımı düşünmüyorum 8 ayda bi kere içime tedirginlik düştüğü için ekstradan sağlık ocağına gitme ihtiyacı hissettim buda normaldır.

Mesela esoba yazıcam ben direk esoba diye yazıyorum yazmak yerine biryere basınca çıkıyor mu nicklerimiz özellikle @ kullandığınızı farkettim. S Sond vay oldu mu şimdi ki.
Başına @ koyunca altta olabilecek nikleri sıralıyor. Olan nick renkli çıkıyor.

iyi aksamlar hatunlar

Allah rahmet eylesin canim, babaannem hep derki 2 gun yatak 3.gun toprak, 15 sene onun icinde cok zor gecmistir biz bile dogum yapicaz Allah kimseye muhtac etmesin diyoruz hemen toparlanalim istiyoruz takdir Allahin ama o da huzur bulmustur ebedi mekanina gitmekten...

Oku kendine ve bebege bol bol. Stres yapmayin artik direk kanimizdan onlara geciyor stres hormonu. Allahin izniyle alicaz saglikla kucgimiza.
Saol canım hep okuyorum inanki salavat getiriyorum karnıma elimi koyup evde hep kuran açıyorum dinliyorum bebişim kuran sesine alıştı diebilirim hareketsiz anında kuran açınca hemen tepişmeye bile başlıyor. Gece kötü rüya gördüm ya onun etkisi çok oldu gündüz üstüne hareketsz de olunca tedirginleştin iyice.

iyi aksamlar hatunlar

Başın sağolsun canım Allah geride kalanlara desene sabır versin.

Mesela esoba yazıcam ben direk esoba diye yazıyorum yazmak yerine biryere basınca çıkıyor mu nicklerimiz özellikle @ kullandığınızı farkettim. S Sond vay oldu mu şimdi ki.
Benim özekllikle yazılmasına gerek yok ben her yazılanı okuyorum hiç atlamıyorum.
Lisede hiç.devamsızlığım yoktu :-)

Kizlaarr ben geldim.. Daha yeni oturdum iyi mi güya hastaneden geldik annem 3 makina çamaşır yıkamis olduğu gibi bırakmış hepsini kenara ne asmak ne Bisey :KK12: yikamayi ben de biliyorum eşime rica etsem iyi kötü asar da ama ben kimseye yük olmak istemiyorum çok gerekmedikce..çamaşırları yarin halim olsaydı yarin yikayacaktim ben,neyse hadi dedim asayim bu sefer de camasirlikta 2 makina çamaşır varmış kurumuş onları aldım diğerlerini astım kurumuş olan çamaşırları katladim yerlerine yerleştirdim derken...benim sancılar terelellim :KK49:
Geldim gelelim popomu yeni yere koydum belim catliyor,bazen annelerini illa yaninda isteyenler okuyor Allah razi olsun annemden Bisey demiyorum ama annem olmasa devrilip yatacaktim yattım mi? Hayır. Daha da is açıldı basıma.gittim baktım okey oynuyor nette diyor yardim edeyim mi... Saka gibi resmen.
Simdi kızıma sut icirip yatiricam ogluma,geçmişi yine okuyamadim ezbere yazdım sizlere,gece nasılsa uyku tutmucak o zamana okurum,o zamana kadar opuldunuzzzz :D
Okey oynayan anne?
Biz hangi devirden geldik yav

iyi aksamlar hatunlar

Basın sagolsun bakima muhtaclik cok zordur hem de 15 yıl dile kolay mekani cennet olsun...

hareketlerini sürekli hissediyor olmamız bizim panik olmamızla ilgili gibi bir anlam çıkar bu yorumunuzdan. Ben bebeğimin hareketlerini sürekli hissediyorsam suçlumuyum evet uykuda bile hissediyorum öle tepişiyor içerde buna engel olamam ki ve böyle çok hissediyorken birden azalmış hiç hareket etmemiş olması beni bugün tedirgin etti ve sağlık ocağına gittim. Başka günler de de böyle hareketsiz olduğu gece hareketlendiği zmnlar oldu ozmn bu kadar tedirgin olmamıştım bugün demek ki duygusal bir anımdı hareketsizliği bni tedirgin etti size göre panik olabilirz ama bebeği hep az hareketli olan biri bizim kadar tedirgin olmayabilir ama eğerki içinizde çok hareketli bir bebek varsa ve birden hiç hareket etmediği 2 saat olursa insan ister istemez tedirgin olabilir bence. Ben abarttığımı düşünmüyorum 8 ayda bi kere içime tedirginlik düştüğü için ekstradan sağlık ocağına gitme ihtiyacı hissettim buda normaldır.
Canim zaten dr'lar ekstra fazla hareketlilik yada sakinlik olursa mutlaka hastaneye yada saglik ocagina gidin diyor

image.webp image.webp Benim minikler :) Allah giydirmeyi de nasip eder inş

Allah rahmet eylesin canim, babaannem hep derki 2 gun yatak 3.gun toprak, 15 sene onun icinde cok zor gecmistir biz bile dogum yapicaz Allah kimseye muhtac etmesin diyoruz hemen toparlanalim istiyoruz takdir Allahin ama o da huzur bulmustur ebedi mekanina gitmekten...
oyledir canim herhalde ,bi benim anacigim kiyamazdi ona , oda gidince herkes sen bakican ben bakicam derdine dustu , 5 çocuk dogur buyut sonuç kapilarda gozun olsun dusunsene .. TR e gittikçe ilk onlarin evine kostum iki senedir gormeyi çok istedim ama nasip olmadi,bi turlu denk gelemedik : ( burdada belçikadaydilar oraya hiç gidemedim : ( ..
bide dayim kazadan ölmü$ çok onceden oglunun kizinin yanian gitti ..

Back
X