- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Yok canim son kullanma tarihide 29'u her ikisinede daha var aslinda ama hepsini ictik bittio son kullanma trihi olmasin canim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim son kullanma tarihide 29'u her ikisinede daha var aslinda ama hepsini ictik bittio son kullanma trihi olmasin canim ?
Hüma ismi de güzel geliyor bana. anlamıda güzel. başına konduğu kişinin kısmetini açan talih kuşu. öyle bi anlamı vardı :)
O olan olcay di sanirim oyle hatirliyorum b ne acaba cok merak ediyorumO değil B yi bulucaz![]()
Okey oynayan anne?
Biz hangi devirden geldik yav
Ü harfi var canım ü ğ ç gibi harfler olmasın istiyoruz.
Bide elinde yikamis gibi cok yorulmustur![]()
Baran yağmurlu isimse ?O değil B yi bulucaz![]()
Benimkide (k.valide)ayşe istiyor aşırı derecede.ayhhh karışmasalar olmaz dimi. millete ne ya :) bence emek tek başına çok güzel bir isim. benim kendi annem her seferinde yeni bi isimle karşıma çıkıp bizim bulduğumuz tüm isimleri beğenmedi. hala bir umudu var onun bulduğu isimleri koyacam diyeen son bulduğu isim ayşe ala. ala da şapka var anne olmaz dedim. hala ısrar ediyo :/
Nerden açıldı bu konu yavv.O değil B yi bulucaz![]()
Mehmet su
Nasıl bir ışığın varsa senden bahsetmek hoşuna gidiyor herkesin =) maşallah ,sosyal hayatta çok sevilen biri old emnmNerden açıldı bu konu yavv.
Nasıl bir ışığı6n varsa senden bahsetmek hoşuna gidiyor herkesin =) maşallah ,sosyal hayatta çok sevilen biri old emnmNerden açıldı bu konu yavv.
İlerdesiniz kız.İlerde miyiz yoksa geride miyiz demek istedin anlamadım oba ama bizim çevremizde pek de sıradışı Bisey değil diyeyim ammaaa bu aksam bu kadar yormasaydi beni ne olurdu.neyse geldi geçti sonuçta yorgunluktan bayilmadim ama olmasaydı daha iyiydi...
Güya hastaneden dinlenmek şartıyla çıktım.yoksa yatış vereceklerdi. Gece de midem dilan tu tar öyle uyuyamama.Allahtan cocuklar erken uyudular bugün.buna da şükür. Şimdi dizi keyfiiii
Bende ediyormuşum:)Ben seni takip ediyorum zaten :)))
Mehmet cőnyır =pMehmet su
Beni mi.severler?Nasıl bir ışığı6n varsa senden bahsetmek hoşuna gidiyor herkesin =) maşallah ,sosyal hayatta çok sevilen biri old emnm
Ben seviyorum ulen!Beni mi.severler?
Yok pek sevmezler.
Seven insan çok sever ama çok Az insan sever.
Biride ben gakiba:)evet sen ve bikaç kişi ile takipleşiyoruz :)
ama bir seni birdeysmnfth i biliyorum
diğerlerinin burdaki nickini bilmiyorum![]()