Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ara Kızılcık marmelatı yedim durdum ama kendimden geçiyordum, kan yaparmış ole dediler ki kan değerlerim cok düşüktü cidden :) toprak yemeden kapatmak planım bakalım inşsardım mı tam sarmaya başladım bişeye
Ama 25lik yok sanirim.Canm ben 50ligi ikiye boluyorum hep. 25lik icmem gerek ama doktor 50lok yaziyor.
Aman dur kiz deme ole ben sabahlara kadr uyyyamiyorum:) tobe de bakimAllam korkuyorum uykusuz kızlarım hep doğurdu . Uyumalıyıııım laaalaaalaala laala ööle bişey yok laaala
Al bendende okdar simdi uyuyamiyoruz cocuk olunca napicaz acabaBen burdayım hala:) uyuyamıyorum. Kk da zaten site bağımlısı ödülü vermiş sağolsun:) sizler için varımSağolun varolun
Uyku yok saçmalamaya başladıım:) canım sıkılıyo yaaa
![]()
Haklısın can ihmal etmemeli =)pekmez ile takviye ettim ben canım 9 dan 12e çıktı tavsiye ederim oda işe yarıyor. Ben ilacı bıraktım die bna günde 1 ymk kaşığı pekmz tavsiye etti sağlık ocağı hemşiresi.
Ruh gibi olmasak Bari=)Al bendende okdar simdi uyuyamiyoruz cocuk olunca napicaz acaba
Tooobe =) aynen ben de oleyimAman dur kiz deme ole ben sabahlara kadr uyyyamiyorum:) tobe de bakim![]()
Bnm de sıkılıyor =) neyse buna da şükür evimizde sıkılıyoruz mis misBen burdayım hala:) uyuyamıyorum. Kk da zaten site bağımlısı ödülü vermiş sağolsun:) sizler için varımSağolun varolun
Uyku yok saçmalamaya başladıım:) canım sıkılıyo yaaa
![]()
yok canım yani kenar kısmı evet bırakıyor, orta kısmı var orası jiletle ilk alındığı an gibi oluyor ama jilet gibi sert çıkmıyor. sadece cımbızlı kısmıyla 2 haftada bir alıyordum bu başlıkla haftada bire düştü
Monurol içen var mı?
Dr verdi bana şimdi okudum ekşiden içenler çok memnun kalmış.
İdrar yolu enfeksiyonunda.
Tek Kullanımlık.güzel tarafı o.
canim ya iye için kuçuk kirmizi bi meyva vardi , cranbery miydi neydi ona benzer nbi isim
o derdin dermeni ama hamilelikde nasil olur bilmiyorum dr a sormak lazim
burda eczanedeki bitkisel reyondeki ilaçlarin içeriginde cranbery var hep
Evet. Birde çok akıntım var kokuluTahlildemi cikti senin enfeksiyon
Bi ara Kızılcık marmelatı yedim durdum ama kendimden geçiyordum, kan yaparmış ole dediler ki kan değerlerim cok düşüktü cidden :) toprak yemeden kapatmak planım bakalım inşsardım mı tam sarmaya başladım bişeye
Evet. Birde çok akıntım var kokulu
Dr bir şeyden şüphelendim dedi ödem gibi bir şey dedi ama.
Ondan çıkmamış temiz dedi
Ama 25lik yok sanirim.
Evet içtimde internette bir süre wc ye gitmeyin diyoYatmadan önce içtin monurolu di mi?